Αρχική ΣελίδαΕνημέρωσηSitemapΕπικοινωνίαNews LetterΧρήσιμες Συνδέσεις
Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017
Αναζήτηση


Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
sc_learn_74x40.gif vbv.gif
WeBuy.jpg
diavgeia_s.jpg
Τουριστική Προβολή
Δίκτυο Υποστήριξης

Developed by OTS S.A.
Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 12ης/2017 ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                       Αρ.Πρωτ.: οικ. 498
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Προς: Μέλη του Δ.Σ. 
Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού
Αθλητισμού Περιβάλλοντος
Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης
Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Γραφείο Υποστηρικτικών Υπηρεσιών


                                     Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η      
                          Για συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Καλείστε στην με α/α 12η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει στα γραφεία διοικήσεως
του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α στις 30/06/2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00, για συζήτηση και λήψη
απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων για προμήθειες και υπηρεσίες που αφορούν στην εύρυθμη
λειτουργία του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α., από τον προϋπολογισμό του Νομικού Προσώπου οικονομικού έτους 2017.
2. Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων καλοκαιρινών εκδηλώσεων του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.,
από τον προϋπολογισμό του Νομικού Προσώπου οικονομικού έτους 2017.
3. Έγκριση απολογιστικών στοιχείων του Νομικού Προσώπου οικονομικού έτους 2016.
4. Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Νομικού Προσώπου οικονομικού έτους 2017.
5. Έγκριση και ορισμός εισόδου στο Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης για το έτος 2017.
6. Έγκριση και ορισμός εισόδου στα εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν στο Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης για το έτος 2017.
7. Έγκριση πραγματοποίησης της Σχολής κολύμβησης του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.
8. Συγκρότηση ειδικής επιτροπής επιλογής νηπίων για εγγραφή στους παιδικούς σταθμούς κατά τη σχολική περίοδο 2017-2018.
9. Παραχωρήσεις αθλητικών χώρων καλοκαιρινής περιόδου 2017.
10.  Παράταση της σύμβασης που αφορά στην ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ Ε΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ
ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Η ΝΑΞΟΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ».                                                                                                                                               
 Ο Πρόεδρος

Μιχαήλ Μαρούλης
Πύργος Χειμάρρου Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ       
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                  
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                         Νάξος, 21/6/2017      

Θέμα: Έγκριση απαλλοτρίωσης ή απευθείας εξαγοράς ακινήτου, στο οποίο βρίσκεται ο Πύργος Χειμάρρου
 

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης ταξίδεψε χθες στην Αθήνα, με αποκλειστικό σκοπό να παραστεί στη συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, όπου εξετάσθηκε η κήρυξη απαλλοτρίωσης του ακινήτου, στο οποίο βρίσκεται το μνημείο του Πύργου Χειμάρρου. Κατά τη συζήτηση του θέματος, ο Μανόλης Μαργαρίτης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα απαλλοτρίωσης του ακινήτου προκειμένου να καταστεί δυνατή η ένταξη του έργου σε ευρωπαϊκό χρηματοδοτικό πρόγραμμα και επισήμανε τους κινδύνους που ελλοχεύουν και απειλούν το σημαντικό αυτό μνημείο του 4ου αιώνα π.Χ.. Ταυτόχρονα, ενημέρωσε τα μέλη του Κ.Α.Σ. για τη μελέτη αποκατάστασης που εκπονήθηκε πριν δύο χρόνια από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, αξίας 30.000 ευρώ, η οποία συντάχθηκε από τον πολιτικό μηχανικό και αναστηλωτή της Ακρόπολης, Κώστα Ζάμπα. Τα μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου τάχθηκαν ομόφωνα υπέρ της απαλλοτρίωσης του ακινήτου ή της δυνατότητας απευθείας εξαγοράς του από το δημόσιο, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ και την αποκατάστασή του σύμφωνα με τη μελέτη του Δήμου. Ικανοποιημένος από την έκβαση του ζητήματος, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης τόνισε τα εξής: «Η κήρυξη της εκ νέου απαλλοτρίωσης του ακινήτου ανοίγει το δρόμο για τη διαφύλαξη της πολιτισμικής μας κληρονομιάς και τη συντήρηση και αποκατάσταση αυτού του σπουδαίου μνημείου της Νάξου. Για τον λόγο αυτό οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, η οποία συνέβαλε τα μέγιστα στην προσπάθεια για την απαλλοτρίωση και ενδιαφέρθηκε για την αποκατάσταση του μνημείου».
ANAKOINΩΣΗ Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩ             Νάξος, 21/06/2017           Αρ. Πρωτ. 12717        

    ANAKOINΩΣΗ  
 Έχοντας υπόψη: 1.Το άρθρο 35 του Ν.3937/2011 ΦΕΚ 60A 2.Την 39608/14-09-2011 απόφ. αναπλ. υπουργού ΥΠΕΚΑ ΦΕΚ 2200Β/30-09-2011 3.Την υπ. αριθμό 109/2017 Απόφαση του Δημ. Συμβουλίου (ΑΔΑ: 6ΟΚΓΩΚΗ-9ΟΙ) 4.Την με αρ πρωτ. 15649/09-09-2016 αίτηση Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν στοιχεία για τη διόρθωση τυχόν σφαλμάτων ή τη συμπλήρωση ελλείψεων της αποτύπωσης των υφιστάμενων κοινόχρηστων χώρων των οικισμών (στον οικισμό "ΑΓΙΑΣΣΟΣ" Τ.Κ. ΔΑΜΑΡΙΩΝΑ) για τη διαδικασία κύρωσης εδαφικού τμήματος (οδού) ως κοινόχρηστου χώρου, όπως ορίζεται στο άρθρο 35 του Ν.3937/2011 ΦΕΚ 60 Α.   Πληροφορίες: Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Ο Δήμαρχος
  κ.α.α   
Λιανός   Δημήτριος                            
Αντιδήμαρχος
Σχέδιο αδελφοποίησης πόλεων της Giardini Naxos Εκτύπωση
Σχέδιο αδελφοποίησης πόλεων της Giardini Naxos
Giardini Naxos Municipality Town Twinning Project


Συνημμένο 1

Συνημμένο 2
DrinkIQ Εκτύπωση
Δυο λόγια σχετικά με το DRINKiQ και το αλκοόλ

Πώς μπορεί να σε βοηθήσει το DRINKiQ

Το DRINKiQ είναι το κατεξοχήν μέρος να επισκεφτείς εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το αγαπημένο ποτό σου. Ο ιστότοπος DRINKiQ έχει δημιουργηθεί ειδικά για να καλύψει όλες τις πλευρές του αλκοόλ και να σου δώσει τις γνώσεις ώστε να κάνεις πιο συνειδητές επιλογές σχετικά με την κατανάλωση του αλκοόλ, ακόμα και για την απόφαση να μην καταναλώνεις αλκοόλ.

Μάθε περισσότερα για τις επιδράσεις του αλκοόλ στον οργανισμό, και γνώρισε πώς η υπεύθυνη κατανάλωσή του μπορεί να αποτελεί μέρος ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής. Δοκίμασε τον αλκοολομετρητή μας για να υπολογίσεις πόσο πίνεις, και μάθε εάν η κατανάλωση αλκοόλ που κάνεις βάζει την υγεία σου σε κίνδυνο. Επίσης, μπορείς να βρεις συμβουλές για το πώς να καταναλώνεις αλκοόλ εντός των ορίων καθώς και να αξιοποιείς καλύτερα κάθε περίσταση.

Η Diageo έχει αναλάβει δέσμευση για την αποφυγή και τη μείωση της αλόγιστης κατανάλωσης του αλκοόλ παγκοσμίως.Έχουμε συνεργαστεί με τους σημαντικότερους παραγωγούς αλκοολούχων ποτών παγκοσμίως προκειμένου να βοηθήσουμε τον Παγκόσμιο Οργάνισμό Υγείας να μειώσει την αλόγιστη κατανάλωση αλκοόλ. Μάθε περισσότερα για τα παραπάνω, καθώς και για άλλες επιτυχημένες πρωτοβουλίες μας που στοχεύουν στην αντιμετώπιση της επεισοδιακής άμετρης κατανάλωσης, της οδήγησης υπό την επήρεια του αλκοόλ  καθώς και της κατανάλωσης αλκοόλ κάτω από τη νόμιμη ηλικία.

Τέλος, ο ιστότοπος του DRINKiQ αναλαμβάνει να σε εκπαιδεύσει και να σε στηρίξει ώστε να κάνεις αλλαγές εις όφελος της δικής σου ευεξίας και της καλής υγείας των ανθρώπων γύρω σου. Δες το διαθέσιμο υλικό, καθώς και διατροφικές πληροφορίες και ενημέρωση για τα αλλεργιογόνα συστατικά, τα οποία χρειάζεσαι ως ενημέρωση προκειμένου να κάνεις τις σωστές επιλογές σε ό,τι αφορά την κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών.website https://www.drinkiq.com/el-gr/Συνημμένο 1

Συνημμένο 2

Συνημμένο 3

Drink1.jpg
DRINK 1.jpg DRINK 2.jpg
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 6ης/2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΖ Εκτύπωση


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                         Νάξος, 15-06-2017
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                                     Αρ. Πρωτ. - Οικ. 1281-

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ
Της με α/α  6ης/12-06-2017 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
ΘΕΜΑTA ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ                                                                                   
Α/α απόφασης
ΘΕΜΑ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ   Απόφασης
13/2017 Καθορισμός τμημάτων αιγιαλού, παραλίας για παραχώρηση απλής χρήσης τους προς τρίτους, κατόπιν δημοπρασίας (μη δικαιούχοι απευθείας ανάθεσης), για την άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή την αναψυχή του κοινού, ιδίως για εκμίσθωση θαλάσσιων μέσων αναψυχής, τραπεζοκαθισμάτων, ομπρελών, ανακλίντρων (ξαπλωστρών) λειτουργία τροχήλατου αναψυκτηρίου. 1.        Εισηγείται ομόφωνα στο Δημοτικό Συμβούλιο τον καθορισμό των κάτωθι τμημάτων αιγιαλού για  παραχώρηση απλής χρήσης τους προς τρίτους κατόπιν δημοπρασίας (μη δικαιούχοι απευθείας ανάθεσης), για την άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή την αναψυχή του κοινού, ιδίως για εκμίσθωση θαλάσσιων μέσων αναψυχής, τραπεζοκαθισμάτων, ομπρελών, ανακλίντρων (ξαπλωστρών) λειτουργία τροχήλατου αναψυκτηρίου σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. ΔΔΠ0007378/0454ΒΕΞ2017/11-05-2017 Κ.Υ.Α. των Υπουργών Εσωτερικών - Οικονομικών - Περιβάλλοντος και Ενέργειας  (ΦΕΚ 1636/Β΄12-05-2017) όπως τροποποιήθηκε με την υπ. αριθ. ΔΔΠ0008470/0514Β/ΕΞ2017/31-05-2017 Κ.Υ.Α. των Υπουργών Εσωτερικών - Οικονομικών - Περιβάλλοντος και Ενέργειας  (ΦΕΚ 1970/Β΄/07-06-2017) Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται με θαλάσσια σπορ θα πρέπει να μισθώνουν το τμήμα αιγιαλού - παραλίας που βρίσκεται έμπροσθεν του χώρου της δραστηριότητάς του. Α)  Για την εκμίσθωση θαλάσσιων μέσων αναψυχής:
1.  Δ.Κ. ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ
§  1 (ένα) τμήμα στη θέση «Λαγκουνάκι» (τμήμα στην περιοχή Πορειά -Τούμπες που βρίσκεται βόρεια του κρατικού αερολιμένα Νάξου), κατάληψη (ΘΑ1: 5*5=25 τ.μ.). §  1 (ένα) τμήμα στη θέση «Λαγκούνα» (τμήμα στην περιοχή Πορειά -Τούμπες που βρίσκεται βόρεια του κρατικού αερολιμένα Νάξου), κατάληψη (ΘΑ2: 5*5=25 τ.μ.). §  1 (ένα)  τμήμα στην περιοχή Πλάκα, κατάληψη (ΘΑ9: 10*5=50 τ.μ.). §  1 (ένα) τμήμα στην περιοχή Αγίου Προκοπίου, κατάληψη (ΘΑ13: 10*5=50 τ.μ.)

2. Τ.Κ. ΣΑΓΚΡΙΟΥ

§  2 (δύο)  τμήματα στην περιοχή Μικρή Βίγλα, κατάληψη (ΘΑ5:5*5=25 τ.μ.) και (ΘΑ11: 5*5=25 τ.μ.) §  1 (ένα) τμήμα στην περιοχή Καστράκι, κατάληψη (ΘΑ8: 5*5=25 τ.μ.). §  1 (ένα) τμήμα στην περιοχή Γλυφάδα, κατάληψη (ΘΑ10: 5*5=25 τ.μ.). §  1 (ένα) τμήμα στην περιοχή Πυργάκι, κατάληψη (ΘΑ12: 5*5=25 τ.μ.).

3. Δ.Κ. ΝΑΞΟΥ

§  1 (ένα) τμήμα στη θέση «Ποριά», κατάληψη (ΘΑ3: 10*5=50 τ.μ.), §  1 (ένα) τμήμα στη θέση «Φλοίσβος», κατάληψη (ΘA4: 10*5=50τ.μ.) όπως τα ανωτέρω τμήματα αποτυπώνονται στα δώδεκα (12) αποσπάσματα ορθοφωτοχαρτών της «ΕΚΧΑ Α.Ε.» που προσκομίστηκαν με φροντίδα της Τεχνικής Υπηρεσίας και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας απόφασης. Β) Για την εκμίσθωση τραπεζοκαθισμάτων, ομπρελών, ανακλίντρων (ξαπλωστρών) λειτουργία τροχήλατου αναψυκτηρίου:
1.  Δ.Κ. ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ
§  8 (οχτώ) τμήματα του Αγίου Προκοπίου, κατάληψη (ΔΠΡ1:15*20=300τ.μ.), (ΔΠΡ2:25*20=500τ.μ.), (ΔΠΡ3:25*20=500τ.μ.), (ΔΠΡ4:10*20=200τ.μ.), (ΔΠΡ5:10*20=200τ.μ.),              (ΔΠΡ6:10*20=200τ.μ.),               (ΔΠΡ7:20*25=500τ.μ.), (ΔΠΡ8:15*20=300τ.μ). §  18 (δεκαοχτώ) τμήματα της Πλάκας, κατάληψη (ΔΠΛ1:10*10=100τ.μ.),                                                      (ΔΠΛ2:10*10=100τ.μ.), (ΔΠΛ3:10*20=200τ.μ.), (ΔΠΛ4:20*15=300τ.μ.), (ΔΠΛ5:50*10=500τ.μ.), (ΔΠΛ6:10*20=200τ.μ.), (ΔΠΛ7:10*20=200τ.μ.), (ΔΠΛ8:40*12,50=500τ.μ.), (ΔΠΛ9:20*15=300τ.μ.), (ΔΠΛ10:10*20=200τ.μ.), (ΔΠΛ11:10*20=200τ.μ.), (ΔΠΛ12:10*20=200τ.μ.), (ΔΠΛ13:10*20=200τ.μ.), (ΔΠΛ14:10*20=200τ.μ.), (ΔΠΛ15:15*20=300τ.μ.), (ΔΠΛ16:20*25=500τ.μ.), (ΔΠΛ17:10*20=200τ.μ.),             (ΔΠΛ18:10*20=200τ.μ.).

2. Τ.Κ. ΒΙΒΛΟΥ

§  4 (τέσσερα) τμήματα της Πλάκας, κατάληψη (ΔΠΛ19:10*20=200τ.μ.), (ΔΠΛ20:10*20=200τ.μ.), (ΔΠΛ21:10*10=100τ.μ.), (ΔΠΛ22:10*10=100τ.μ.). §  1 (ένα) τμήμα του Ορκού, κατάληψη (ΟΚ4:20*2,50=50τ.μ.)

3. Τ.Κ. ΚΥΝΙΔΑΡΟΥ

§  1 (ένα) τμήμα στη θέση «Γλατζιά», κατάληψη (ΚΝ1: 10*10=100 τ.μ.).

4. Τ.Κ. ΕΓΓΑΡΩΝ

§  1 (ένα) τμήμα στη θέση «Αμμίτης», κατάληψη (ΕΓ1: 10*10=100 τ.μ.).

5. Τ.Κ. ΓΑΛΗΝΗΣ

§  1 (ένα) τμήμα στη θέση «Αμμίτης», κατάληψη (ΓΝ1: 10*10=100 τ.μ.).

6. Τ.Κ. ΣΑΓΚΡΙΟΥ

§  4 (τέσσερα) τμήματα της Μικρής Βίγλας,  κατάληψη (ΜΒ1:10*10=100τ.μ.), (ΜΒ2:20*15=300 τ.μ.), (ΜΒ4:10*5=50 τ.μ.), (ΜΒ5:10*10=100 τ.μ.). §  2 (δύο) τμήματα στο Καστράκι,  κατάληψη (ΚΤ1: 10*5=50 τ.μ.), (ΚΤ2:20*5=100 τ.μ.). όπως τα ανωτέρω τμήματα αποτυπώνονται στα δεκατέσσερα (14) αποσπάσματα ορθοφωτοχαρτών της «ΕΚΧΑ Α.Ε.» που προσκομίστηκαν με φροντίδα της Τεχνικής Υπηρεσίας και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας απόφασης.
       Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής    

Εμμανουήλ Πολυκρέτης       
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 11ης/2017 ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                       Νάξος 12/06/2017
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού                                 Αρ.Πρωτ.: οικ. 452
Αθλητισμού Περιβάλλοντος                                 Προς: Μέλη του Δ.Σ.
Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης
Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Γραφείο Υποστηρικτικών ΥπηρεσιώνΠ Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η     
Για συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Καλείστε στην με α/α 11η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει στα γραφεία διοικήσεως
του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α στις 16/06/2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης
στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων για προμήθειες και υπηρεσίες που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία
του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α., από τον προϋπολογισμό του Νομικού Προσώπου οικονομικού έτους 2017.
2.Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων καλοκαιρινών εκδηλώσεων του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.,
από τον προϋπολογισμό του Νομικού Προσώπου οικονομικού έτους 2017.
3.Διάθεση πιστώσεων για την εξόφληση οφειλών ΠΟΕ.
4. Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Νομικού Προσώπου οικονομικού έτους 2017.
5.Έγκριση για εφάπαξ βοήθημα (Ν. 103/75).
6. Τροποποίηση της υπ'αρ. 9/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. που αφορά
στον ορισμό επιτροπών στο πλαίσιο διοργάνωσης του ΣΤ' Πανελλήνιου Επιστημονικού Συνεδρίου
«Η Νάξος δια μέσου των αιώνων».
7.Ορισμός διατάκτη.
8. Διαγραφή οφειλών χρηματικού καταλόγου.                                                                                                                                                

Ο Πρόεδρος

Μιχαήλ Μαρούλης
Επίσκεψη στην αδελφοποιημένη πόλη της Σικελίας Giardini Naxos Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νάξος, 7/05/2017

 

Θέμα: Επίσκεψη στην αδελφοποιημένη πόλη της Σικελίας Giardini Naxos
 

Η ανανέωση των σχέσεων συνεργασίας και η προετοιμασία μελλοντικών στοχευμένων συνεργασιών στον τομέα του πολιτισμού και του τουρισμού μεταξύ του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και του Δήμου Giardini Naxos της Σικελίας και η υπογραφή του συμφώνου δέσμευσης για την Ευρωπαϊκή ενότητα βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων που έχει ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης στο Giardini Naxos.

Ο Μανόλης Μαργαρίτης, συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο σύμβουλο Γιάννη Τσολάκη επισκέφθηκαν την αδελφοποιημένη Σικελική πόλη μετά από πρόσκληση του Δημάρχου της Nello Lo Turco, προκειμένου να παραστούν σε σειρά εκδηλώσεων για τη σύσφιξη των σχέσεων και την υπογραφή συμφώνου ενίσχυσης της συνεργασίας. Η δράση αυτή υλοποιείται από τον Δήμο  Giardini Naxos με τη συμμετοχή Δήμων που έχουν αδελφοποιηθεί με το Giardini Naxos από την Ελλάδα (Νάξος και Χαλκίδα), την Ισπανία και την Σλοβακία και την Πολωνία και των μελών της Ένωσης Κοινών Giardini Naxos και Ταορμίνα, στο πλαίσιο αντίστοιχου Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Ευρώπη για τους Πολίτες 2014-2020».

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα στην Σικελία, ο Μανόλης Μαργαρίτης είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων, να μιλήσει για την ιστορική σχέση που συνδέει τη Νάξο και την πόλη Giardini Naxos και συγχρόνως να προβάλει τα τοπικά προϊόντα του νησιού μας κατά τη διάρκεια ενός διαπολιτισμικού γεύματος που πραγματοποιήθηκε στο Giardini Naxos. Ταυτόχρονα, υπεγράφη το σύμφωνο δέσμευσης για την προώθηση της Ευρωπαϊκής Ενότητας μεταξύ των αδελφοποιημένων πόλεων.

Προσκάλεσε δε τόσο τον Δήμαρχο του Giardini Naxos καθώς και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες να επισκεφθούν τη Νάξο και να γνωρίσουν από κοντά την αδελφοποιημένη πόλη. Η πρόσκληση αυτή συμβάλει σημαντικά στην αναθέρμανση των σχέσεων της Νάξου με τις σύγχρονες πόλεις των αρχαίων ελληνικών αποικιών της Σικελίας και συγχρόνως στοχεύει στην εξωστρέφεια και στην ανάπτυξη των πολιτιστικών, τουριστικών και οικονομικών σχέσεων μεταξύ των πόλεων αυτών.

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το φθινόπωρο, για τη δημιουργία ενός δικτύου πόλεων, καθιστώντας τη συνεργασία των δήμων πιο βιώσιμη και αποδοτική και ισχυροποιώντας τους δεσμούς των δύο Δήμων, που θα συμβάλει στην ανάπτυξη θεματικής και μακροχρόνιας συνεργασίας των πόλεων. Για το σκοπό αυτό σύντομα αναμένεται να συγκροτηθεί επιτροπή, η οποία θα προετοιμάσει το πλαίσιο συνεργασίας εν όψει της νέας συνάντησης.

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, εμφανώς ικανοποιημένος από την πορεία των εργασιών και τις συζητήσεις για μελλοντική συνεργασία των πόλεων δήλωσε τα εξής: «Το ταξίδι αυτό ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικό για τη συνεργασία της Νάξου με την αδελφή πόλη Giardini Naxos. Η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, καθώς σχεδιάζουμε τη δημιουργία ενός δικτύου πόλεων για την ανάπτυξη συνεργασιών σε διαφόρους τομείς δράσης».


pic1.jpg
pic3.jpgpic4.jpg
pic2.jpg

Δημοσίευση Πρόθεσης Δημοπράτησης Έργου Εκτύπωση
Θέμα : Δημοσίευση Πρόθεσης Δημοπράτησης Έργου
Έργο : Αντιακατάσταση πλάκας ισόγειας πτέρυγας 1ου Γυμνασίου Ναξου.


Συνημμένο
Πανελλήνιες: Μήνημα Δημάρχου Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ   
                                                                       Νάξος, 6/06/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                  


 

Μήνυμα Δημάρχου
Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,


Οι Πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν το επισφράγισμα μιας μακρόχρονης εκπαιδευτικής προσπάθειας, το αποτέλεσμα των οποίων θα χαράξει τη νέα πορεία στη ζωή σας.

Κατά την επίπονη αυτή εξεταστική διαδικασία, εύχομαι να απαλλαγείτε από το άγχος, με καθαρό μυαλό και αυτοσυγκέντρωση να αποδώσετε τα μέγιστα και να ανταμειφθείτε για τους κόπους και την προσπάθεια που καταβάλατε όλο αυτό το διάστημα.

Το μέλλον σας ανήκει ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων και όλοι εμείς στηρίζουμε τις ελπίδες μας σε εσάς. Σάς εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη, καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα!

 

 

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Μανόλης Μαργαρίτης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 6ης/2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΖ Εκτύπωση


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

           Νάξος,  06-06-2017
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ            Αρ. Πρωτ. - Οικ.11395-

   ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

         ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

 

 

 
  ΠΡΟΣ: Τα τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής,  ως ο σχετικός Πίνακας.
KOIN.: Γραφείο Δημάρχου.
       

                                                                 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

      Για συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

(Άρθρα 73 & 75 του Ν. 3852/2010) Καλείστε στην με α/α 6η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα γίνει  στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) στις 12-06-2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στο  παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης: 1.        Καθορισμός τμημάτων αιγιαλού, παραλίας για παραχώρηση απλής χρήσης τους προς τρίτους κατόπιν δημοπρασίας (μη δικαιούχοι απευθείας ανάθεσης), για την άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή την αναψυχή του κοινού ιδίως για εκμίσθωση θαλάσσιων μέσων αναψυχής, τραπεζοκαθισμάτων, ομπρελών, ανακλίντρων (ξαπλωστρών) λειτουργία τροχήλατου αναψυκτηρίου.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής

Εμμανουήλ Πολυκρέτης

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ

(Με σειρά εκλογής) 1.      Σέργης Νικόλαος 2.      Παντελιάς Ευάγγελος 3.      Σιδερής Νικόλαος 4.      Τσολάκης Ιωάννης 5.      Σέργης Σταμάτιος 6.      Βασαλάκης Αντώνιος
Ψήφισμα Βαμβακοπούλου Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                                                                                                              Νάξος, 31/05/2017

ΨΗΦΙΣΜΑ


Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο θλιβερό άγγελμα του θανάτου της αγαπητής και εκλεκτής συνδημότισσας μας, δωρήτριας του Ανδρονίκειου Πολιτιστικού Κέντρου στην Τοπική Κοινότητα Δαμαριώνα, Ανδρονίκης Βαμβακοπούλου, συνήλθε σήμερα εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:

1.    Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια της θανούσης.

2.    Να παραστούν μέλη του στην εξόδιο ακολουθία.

3.    Να κυματίζει μεσίστια η σημαία στο Δημοτικό  Κατάστημα και στο Κατάστημα της Τοπικής Κοινότητας Δαμαριώνα κατά την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας.

4.    Να επιδοθεί το παρόν στην οικογένεια της θανούσης.   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Εμμανουήλ Μαργαρίτης                                     Φώτιος Ι. Μαυρομμάτης

Συνάντηση για τη διακίνηση ναξιακών προϊόντων στου Ψυρρή την πασχαλινή περίοδο Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                                      
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                 
Νάξος, 30/5/2017

 

Ο μεγάλος στόχος επετεύχθη


Σε συνέχεια της συνάντησης με τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη την περίοδο του Πάσχα, αναφορικά με το θέμα διακίνησης των ναξιακών προϊόντων στην αγορά του Ψυρρή, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, συνοδευόμενος από  τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Φιλωτίου Βασίλη Κρασσά, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φιλωτιτών Αντώνη Τζιώτη, τον Δικηγόρο Γιάννη Μανιό και τον Δήμαρχο Γαλατσίου Γιώργο Μαρκόπουλο συναντήθηκε με το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αθηναίων Ελευθέριο Καστανάκη και την Αντιδήμαρχο κ. Παπαχελά, παρουσία της Προέδρου της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας Έλενας Αναστασίου, προκειμένου να δοθεί οριστική λύση για τη νομιμοποίηση της διάθεσης των ναξιακών προϊόντων στην αθηναϊκή αγορά.

Στη συνάντηση των δυο πλευρών βρέθηκε η χρυσή τομή και άναψε πράσινο φως για τη νόμιμη και απρόσκοπτη διακίνηση των ναξιακών προϊόντων την πασχαλινή περίοδο, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κτηνοτρόφων της Νάξου και δικαιώνοντας τις πενταετείς προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την επίλυση του ζητήματος. Έτσι, με τη σύμφωνη γνώμη του Δήμου Αθηναίων, ένας θεσμός 60 ετών νομιμοποιείται και πλέον θεμελιώθηκε το δικαίωμα των κτηνοτρόφων να μπορούν να πωλούν τα προϊόντα τους στο ίδιο σημείο και την ίδια χρονική περίοδο χωρίς τα εμπόδια, που τους ταλαιπωρούσαν και δυσχέραιναν τη διάθεση των προϊόντων τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, εμφανώς ικανοποιημένος από την αίσια έκβαση της προσπάθειας που κατέβαλε όλα αυτά τα χρόνια για την επίλυση του προβλήματος και τη στήριξη των κτηνοτρόφων της Νάξου, δήλωσε τα εξής: «Καταφέραμε να πετύχουμε μια πολύ σημαντική συμφωνία, η οποία αποτελεί στήριγμα του πρωτογενούς τομέα και της κτηνοτροφικής παραγωγής του νησιού μας. Οι διαρκείς και επίμονες προσπάθειες που καταβάλαμε καρποφόρησαν κι έτσι διασφαλίσαμε τη διατήρηση του θεσμού αυτού, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο τα ναξιακά κτηνοτροφικά προϊόντα. Ο Δήμος μας θα είναι αρωγός και εγγυητής σε κάθε προσπάθεια ενίσχυσης του πρωτογενούς τομέα, που αποτελεί βασικό πυλώνα της οικονομίας του νησιού μας».

Έναρξη λειτουργίας ΚΔΑΠ-μεΑ Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                          
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                                                   Νάξος,   29/05/2017
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                    

 

Θέμα: Έναρξη λειτουργίας ΚΔΑΠ-μεΑ

 
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ξεκινάει τη λειτουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ). Η νέα δομή θα λειτουργεί στο χώρο του Ειδικού Σχολείου Αγίου Θαλλελαίου.

Στο ΚΔΑΠ-μεΑ εγγράφονται Παιδιά/ Έφηβοι / Άτομα με νοητική υστέρηση και κινητική αναπηρία.
 
Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν στην εν λόγω δομή, να καταθέσουν τις αιτήσεις τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, σε εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η λειτουργία της.

 
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με το άρθρο 6 του Κανονισμού Λειτουργίας του ΚΔΑΠ-μεΑ, είναι τα εξής:

α) Αίτηση γονέα ή κηδεμόνα

β) Ιατρική βεβαίωση για την κατάσταση υγείας του παιδιού

γ)Γνωμάτευση Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής για το είδος και το ποσοστό αναπηρίας του παιδιού.

Για την εγγραφή των ωφελουμένων μέσω ΕΣΠΑ, οι αιτήσεις υποβάλλονται στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 22853-60136.


                                                                                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ. 
Ευάγγελος Παντελιάς

Ώρες αποκομιδής απορριμμάτων από την παραλία Εκτύπωση

Αναφορικά με την αποκομιδή των απορριμμάτων στην παραλία Χώρας - Νάξου, σας γνωρίζουμε ότι από 29-5-17 οι ώρες αποκομιδής των απορριμμάτων από τους κάδους ορίζεται 07:00-08:00 π.μ. και 16:00 - 17:00 μ.μ. Σε τυχόν αλλαγή ωραρίου αποκομιδής θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση.

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Εκτύπωση
Θέμα: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριο Σαντορινιό

    Το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός κατά τη διήμερη περιοδεία του στη Νάξο και στο Κουφονήσι. Τον Υφυπουργό υποδέχθηκαν ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Λιανός και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νίκος Σέργης.

    Κατά συνάντηση εργασίας εξετάσθηκαν τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα οποία απασχολούν τόσο το Δήμο καθώς και το Λιμενικό Ταμείο.

    Ο Υφυπουργός ανέπτυξε τις προτεραιότητες του Υπουργείου για τη βελτίωση των μεταφορών ενώ από την πλευρά του ο Δημήτρης Λιανός παρουσίασε τις προτεραιότητες  και τους στόχους του Δήμου, προκειμένου το Υπουργείο να συμβάλει στην επίτευξή τους και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρατηρούνται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 10ης/2017 ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                              Νάξος 25/05/2017
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού              Αρ.Πρωτ.: οικ. 399 
Αθλητισμού Περιβάλλοντος                          Προς: Μέλη του Δ.Σ.
Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης
Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Γραφείο Υποστηρικτικών Υπηρεσιών           

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η      
         Για έκτακτη - κατεπείγουσα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Καλείστε στην με α/α 10η έκτακτη - κατεπείγουσα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου
που θα γίνει στα γραφεία διοικήσεως του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α αύριο 26/06/2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00,
για συζήτηση και λήψη απόφασης στo παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης:
1. Έγκριση παραχώρησης ανοικτού και κλειστού Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Νάξου.  
Η συζήτηση και λήψη απόφασης επί του θέματος κρίνεται κατεπείγουσα διότι σύμφωνα με αιτήματα που έχουν
κατατεθεί στο Νομικό Πρόσωπο οι παραχωρήσεις αφορούν το Σάββατο 27/05/2017 και τη Δευτέρα 29/05/2017.
                                                                                                                                                    
 Ο Πρόεδρος

 Μιχαήλ Μαρούλης
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΝΙΚΑΝΔΡΗ» Εκτύπωση
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η πολιτιστική εταιρεία «Νικάνδρη» (με έδρα τη Νάξο) σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 στις 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Ι. Ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος - Αγίου Σώστη (Λεωφ. Συγγρού 131) στην Αθήνα, με θέμα: «Κυκλαδικός Πολιτισμός και συμβολή της ανάδειξης των μνημείων στην πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη της Νάξου και των νησιών γενικότερα». ·         Παρουσίαση των σκοπών και της δράσης της «Νικάνδρης». ·         Κεντρική ομιλία-παρουσίαση από τον κ. Κώστα Ι. Τουμπακάρη, πολιτικό μηχανικό, με θέμα: "Ναξιακός νερόμυλος, κατασκευή και λειτουργία". ·         Θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων. ·         Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει προβολή φωτογραφιών και βίντεο. Η  παρουσία σας μας ενισχύει στις προσπάθειές μας για την πρόοδο των νησιών μας.

Με  τιμή Για  τη Διοικούσα Επιτροπή Γιάννης   Λογαράς  Πρόεδρος  

Σημείωση: Το Πολιτιστικό Κέντρο βρίσκεται όπισθεν ακριβώς του Ναού του Αγίου Σώστη, στη συμβολή των οδών Ωκεανίδων και Θεόγνιδος.
* Εύκολη συγκοινωνιακή πρόσβαση: Στάση: Άγιος Σώστης (Λεωφόρος Συγγρού). Τηλ. 6983 167 196     και  210 93.51.115

Η   ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ  «ΝΙΚΑΝΔΡΗ»
Αφιερωματικό άγαλμα της Ναξίας κόρης Νικάνδρης του 650 π. Χ. (Εθν. Αρχαιολ. Μουσείο Αθηνών)
Η πολιτιστική Εταιρεία «ΝΙΚΑΝΔΡΗ»-ΚοινΣΕπ.,  ιδρύθηκε στη Νάξο το 2014 και έχει στόχο να συμβάλει  στην ανάδειξη των μνημείων, της ιστορίας του εν γένει και της παράδοσης του νησιού (έθιμα, τοπική μουσική, παραδοσιακοί χοροί), αλλά και την προβολή της φυσικής ομορφιάς και των τοπικών προϊόντων της Νάξου. Επιθυμούμε να καταγράψουμε τα μνημεία, τα μουσεία, τις μουσειακές συλλογές, τους επισκέψιμους σημαντικούς χώρους του νησιού, τα φυσικά αξιοθέατα κλπ. Πόσο μπορεί η η ιστορία, η παράδοση, τα αξιοθέατα του νησιού (αλλά αντίστοιχα του κάθε νησιού και κάθε περιοχής) να έχουν μια επίδραση στο παρόν και να συμβάλουν στην πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξή του; Εμείς συνδέουμε τη μελέτη και προβολή της ιστορίας, της παράδοσης  και των αξιοθέατων του νησιού με τη σύγχρονη ζωή καθώς και την πρόοδο του νησιού και επιθυμούμε με την ανάδειξη αυτών να συμβάλουμε και εμείς, ώστε οι κάτοικοι, ιδίως οι νέοι άνθρωποι να βρίσκουν δουλειά και να παραμένουν στο νησί. Η δική σας συμπαράσταση μας βοηθάει στην επίτευξη των στόχων μας.          

Σας ευχαριστούμε.  Το  Δ.Σ.
Εφαρμογή Κανονισμού Καθαριότητας Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                         Νάξος, 19/5/2017      

Θέμα: Εφαρμογή Κανονισμού Καθαριότητας αναφορικά με την εναπόθεση απορριμμάτων και ογκωδών αντικειμένων
   

Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί η ρίψη απορριμμάτων εκτός κάδων, εγκυμονώντας σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία. Υπενθυμίζουμε στους πολίτες ότι, σύμφωνα με τον Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, απαγορεύεται η εναπόθεση απορριμμάτων αλλά και των ογκωδών αντικειμένων και μπαζών εκτός κάδων, ενέργεια που επισείει υψηλά πρόστιμα. Οι κάδοι έχουν τοποθετηθεί για την υποδοχή των αστικών απορριμμάτων αποκλειστικά και όχι για ογκώδη αντικείμενα. Προκειμένου να μη βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση επιβολής προστίμων, όπως προβλέπονται στον Κανονισμό, παρακαλούμε όπως τηρηθούν τα παραπάνω. Η καθαριότητα μιας πόλης είναι μια εξαιρετικά δύσκολη και πολυσύνθετη διαδικασία και απαιτεί την αρμονική συνεργασία και προσπάθεια τόσο των Υπηρεσιών Καθαριότητας αλλά και των δημοτών μας. Για μια πόλη καθαρή πρέπει να μεριμνήσουμε όλοι μας!    

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος
 
Γιάννης Τσολάκης
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 9ης/2017 ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                     Αρ.Πρωτ.: οικ. 368
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού               Προς: Μέλη του Δ.Σ.
Αθλητισμού Περιβάλλοντος
Παιδείας Πρόνοιας και
Αλληλεγγύης Δήμου Νάξου και
Μικρών Κυκλάδων
Γραφείο Υποστηρικτικών Υπηρεσιών

                                   Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η     
                        Για συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Καλείστε στην με α/α 9η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει στα γραφεία διοικήσεως
του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α στις 23/05/2017, ημέρα Tρίτη και ώρα 15:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης
στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Συγκρότηση σε Σώμα του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας, Πρόνοιας
και Αλληλεγγύης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
2. Ορισμός μελών θεματικών επιτροπών του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.
3. Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων από τον προϋπολογισμό του Νομικού Προσώπου οικονομικού έτους 2017.
4. Παραχώρηση του ανοικτού Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Νάξου.
5. Αλλαγή ωραρίου λειτουργίας κλειστού Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Νάξου.                                                                                                                                                    
Ο Πρόεδρος

Μιχαήλ Μαρούλης
Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Κοντολέοντος Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                    
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                                             

Νάξος, 18/5/2017        

Θέμα: Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Κοντολέοντος


Λόγω εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Κοντολέοντος από το ύψος του Ζαχαροπλαστείου «Ακταίον» έως τον ΟΑΕΔ, αύριο Παρασκευή 19 Μαΐου και για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Κατόπιν τούτου, η κίνηση των οχημάτων προς το λιμάνι θα διεξάγεται μέσω της οδού Παπαβασιλείου. Παρακαλούμε για την κατανόησή σας.  
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 5ης/2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΖ Εκτύπωση


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                              Νάξος,  09-05-2017
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                                     Αρ. Πρωτ. - Οικ.9161-

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ
Της με α/α  5ης/03-05-2017 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
ΘΕΜΑTA ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ                                                                                   
Α/α απόφασης
ΘΕΜΑ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ   Απόφασης
12/2017 1.      Γνωμοδότηση για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά: «Τροποποίηση Α.Ε.Π.Ο. Αερολιμένα Νάξου, Νομού Κυκλάδων (επέκταση διαδρόμου και νέος αεροσταθμός), (σύμφωνα με την ΚΥΑ ΦΕΚ 45/τ.Β΄/15-01-2014 άρθρο 5, παράγραφος 5γ). Εισηγείται θετικά ως προς της ΜΠΕ που αφορά στο έργο: «Τροποποίηση Α.Ε.Π.Ο. Αερολιμένα Νάξου, Νομού Κυκλάδων (επέκταση διαδρόμου και νέος αεροσταθμός), σύμφωνα με την ΚΥΑ ΦΕΚ 45/τ.Β΄/15-01-2014 άρθρο 5, παράγραφος 5γ.», με την παρατήρηση την ημέρα που θα συζητηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο να παραβρίσκονται οι μελετητές για οποιαδήποτε απορία υπάρξει.
       Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής    

 Εμμανουήλ Πολυκρέτης   
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 8ης/2017 ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                        Νάξος 08/05/2017
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                              Αρ.Πρωτ.: οικ. 335
Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού
Αθλητισμού Περιβάλλοντος                    Προς: Μέλη του Δ.Σ.
Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης
Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Γραφείο Υποστηρικτικών Υπηρεσιών

                                            Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η    
                                Για συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Καλείστε στην με α/α 8η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει στα γραφεία διοικήσεως του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α
στις 12/05/2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων για προμήθειες και υπηρεσίες που αφορούν στην
 εύρυθμη λειτουργία του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α., από τον προϋπολογισμό του Νομικού Προσώπου οικονομικού έτους 2017.
2. Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων για προμήθειες και υπηρεσίες που αφορούν στην πραγματοποίηση εκδηλώσεων,
από τον προϋπολογισμό του Νομικού Προσώπου οικονομικού έτους 2017.
3. Παραχώρηση κλειστού Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Νάξου.
4. Εγγραφή νηπίων στον 1ο παιδικό σταθμό.
5. Ορισμός εκπροσώπου και αναπληρωτή του για τη συγκρότηση Επιτροπής Ελέγχου Αθλητικών Εγκαταστάσεων Π.Ε. Νάξου Νομού Κυκλάδων.
6. Έγκριση αιτήματος ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. για διαχείριση και προβολή του Λαογραφικού και Γεωλογικού μουσείου Απεράθου.                                                                                                                                                      
Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Ζ. Τσολάκης
Aερολιμένας Νάξου Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                               
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                  
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                        Νάξος, 3/5/2017  
 
 
 Θέμα: Συνάντηση για την παράδοση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Όρων του Κρατικού Αερολιμένα Νάξου    

Την τροποποιημένη μελέτη Περιβαλλοντικών Όρων του Κρατικού Αερολιμένα Νάξου παρέδωσαν στον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη ο Γενικός Διευθυντής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Χρήστος Παπαγεωργίου και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Προστασίας Περιβάλλοντος της Υ.Π.Α. (ΠΡΟΠΕ) Σπύρος Μπουζιάνης. Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης των δύο πλευρών συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα των επόμενων ενεργειών και δράσεων για την ταχύτερη υλοποίηση του έργου επέκτασης του διαδρόμου προσγείωσης και της κατασκευής νέου αεροσταθμού. Ο Μανόλης Μαργαρίτης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Υ.Π.Α. για τη συνεργασία και τη βοήθεια στο θέμα της εκπόνησης της εν λόγω μελέτης και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι σύντομα δημότες και επισκέπτες της Νάξου θα απολαμβάνουν τις βελτιωμένες υποδομές του αεροδρομίου, το οποίο μετά τις παρεμβάσεις αυτές, θα είναι σε θέση να δεχθεί μεγαλύτερα αεροσκάφη.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 5ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΖ Εκτύπωση


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

           Νάξος  28-04-2017
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ            Αρ. Πρωτ. - Οικ. 8445 -

   ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

         ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

 

 

 
  ΠΡΟΣ: Τα τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής,  ως ο σχετικός Πίνακας.
KOIN.: Γραφείο Δημάρχου.
       

                                                                 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

      Για συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

(Άρθρα 73 & 75 του Ν. 3852/2010)
Καλείστε στην με α/α 5η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα γίνει  στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) στις 03-05-2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στο  παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης: 1.      Γνωμοδότηση για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά: «Τροποποίηση Α.Ε.Π.Ο. Αερολιμένα Νάξου, Νομού Κυκλάδων (επέκταση διαδρόμου και νέος αεροσταθμός), (σύμφωνα με την ΚΥΑ ΦΕΚ 45/τ.Β΄/15-01-2014 άρθρο 5, παράγραφος 5γ).

 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής

Εμμανουήλ Πολυκρέτης

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ

(Με σειρά εκλογής)
1.      Σέργης Νικόλαος
2.      Παντελιάς Ευάγγελος
3.      Σιδερής Νικόλαος
4.      Τσολάκης Ιωάννης
5.      Σέργης Σταμάτιος
6.      Βασαλάκης Αντώνιος
Ενημέρωση για τους επιδοματούχους της Πρόνοιας Εκτύπωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους επιδοματούχους της Πρόνοιας ότι μπορούν να παραλαμβάνουν από το Γραφείο Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, βεβαίωση φορολογικής χρήσης για το ποσό του προνοιακού επιδόματος που έλαβαν το οικ. έτος 2016, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.   Στην περίπτωση παραλαβής της βεβαίωσης από τον  υπεύθυνο είσπραξης του επιδόματος, ή από άλλο πρόσωπο κατόπιν σχετικής εξουσιοδότησης, απαιτείται η επίδειξη της ταυτότητας τόσο του ιδίου, όσο και του επιδοματούχου. Ώρες λειτουργίας Γραφείου: 09:00-17:00.

Ο Δήμαρχος κ.α.α.
Δημήτριος Μανιός
Αντιδήμαρχος
Διοργάνωση σεμιναρίου Οινογνωσίας Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                  
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                 Νάξος, 2/5/2017      

Θέμα: Διοργάνωση σεμιναρίου Οινογνωσίας

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων διοργανώνει σεμινάριο Οινογνωσίας, αύριο, Τετάρτη 3 Μαΐου, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο (15:00 - 21:00). Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά με το κρασί αλλά και σε όλους τους οινόφιλους που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους. Οι επαγγελματίες, επιχειρηματίες ή εργαζόμενοι, έχουν την ευκαιρία να μετατρέψουν το κρασί σε σημείο αναφοράς οινικού πολιτισμού, πανίσχυρο «εργαλείο» μάρκετινγκ και πολυσύνθετο «όπλο» κερδοφορίας. Μέσα από ένα μοναδικό οινικό ταξίδι γνώσης δημιουργήστε τις ποιοτικές «γέφυρες» που απαιτούνται μεταξύ εσάς και του πελάτη σας ώστε να αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες, την εξυπηρέτησή και την εν γένει τεχνογνωσία σας. Δυναμώστε το brand name της επιχείρησής σας ή το βιογραφικό σας ως επαγγελματίας του χώρου (επιχειρηματίες και εργαζομένους σε: εστιατόρια, ξενοδοχεία, bar, wine bar). Οι οινόφιλοι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το κρασί ή να εμπλουτίσουν τις υπάρχουσες γνώσεις τους για αυτό. Μυηθείτε στο μαγικό κόσμο του κρασιού σε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων. Αποκτήστε μια ολοκληρωμένη και ουσιαστική γνώση γύρω από τα οινικά δεδομένα και κάντε την καθημερινότητά σας πιο απολαυστική! Εισηγητής θα είναι ο sommelier Βασίλης Παπαδόπουλος, ο οποίος διαθέτει περισσότερα από 14 χρόνια εμπειρίας στο οινικό χώρο και είναι επίσημο μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 2285022671 - 5974997899
Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Ταχ. Κώδικας: 843 00
Ταχ. Δ/νση: Χώρα Νάξου
Πληρ.: Βερνίκου
Ν. Fax: 2285023570
Τηλ: 2285360100/128
Νάξος,  11/04/2017
Αρ. Πρωτ.: 6882      

Προς:  Ως Πίνακας Αποδεκτών
                
 
ΘΕΜΑ:  Σύγκληση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (ΣΤΟ) Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πυρκαγιών.
ΣΧΕΤ.: α) Το άρθρο 13 του ν. 3013/2002 «περί αναβάθμισης της Πολιτικής Προστασίας και λοιπές διατάξεις».
β) Το με α.π.: 2132/17-03-2017 εγκύκλιος της  Γ.Γ.Π.Π.
Σας γνωρίζουμε ότι λόγω της επικείμενης έναρξης της αντιπυρικής περιόδου έτους 2017 και της ανάγκης για λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας, στα όρια του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Συγκαλείται   
Το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στις 28-04-2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων  του Δημοτικού Συμβουλίου  Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Σκοπός της συνεδρίασης είναι ο συντονισμός και η συνεργασία των φορέων στην εκτέλεση των δράσεων, που έχουν άμεση σχέση με την πρόληψη και αντιμετώπιση, ενδεχόμενων δασικών πυρκαγιών στην περιφέρεια του δήμου, με σκοπό: Τη δρομολόγηση έργων και δράσεων αντιπυρικής προστασίας καθώς και επιμέρους θεμάτων που συνδέονται με την πρόληψη και ετοιμότητα για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών. Ειδικότερα:
1.  την εκτέλεση έργων και εργασιών προληπτικού καθαρισμού βλάστησης και αντιπυρικής προστασίας.
2.  την ετοιμότητα του δυναμικού και μέσων για διάθεση και υποβοήθηση του έργου του Πυρ/κού Σώματος   στην καταστολή των δασικών πυρκαγιών. 
3.  τα μέτρα πρόληψης και ετοιμότητας κατά τις ημέρες υψηλής επικινδυνότητας βάση του Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς.
4.  τη διασφάλιση επικοινωνίας μεταξύ όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών και οργάνων σε επίπεδο Δήμου.
5.  την υλοποίηση της δράσης της οργανωμένης απομάκρυνσης πολιτών, εξαιτίας  κινδύνου που προέρχεται από δασική πυρκαγιά.
6.  οργάνωση εθελοντικών ομάδων/ενημέρωση- ευαισθητοποίηση πολιτών, καθώς και κάθε άλλο θέμα που κρίνεται απαραίτητο για την αντιμετώπιση του κινδύνου από εκδήλωση δασικών πυρκαγιών».

  Ο Δήμαρχος                                                                         
 Εμμανουήλ Ν. Μαργαρίτης
Παραίτηση Προέδρου Δημοτικής Κοινότητας Νάξου Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                                      
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
                                                 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                  Νάξος, 24/4/2017      
Θέμα: Παραίτηση Προέδρου Δημοτικής Κοινότητας Νάξου  

Την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου και του μέλους της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου υπέβαλλε στον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για προσωπικούς κι επαγγελματικούς λόγους ο Ευθύμιος Μαυρογιάννης.
Ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης έκανε δεκτή την παραίτηση και ευχαρίστησε τον Μάκη Μαυρογιάννη για την αγαστή συνεργασία και την προσφορά του στον Δήμο και στην Κοινότητα όλα αυτά τα χρόνια, η οποία θα συνεχιστεί σε κοινή κατεύθυνση. Από την πλευρά του, ο Μάκης Μαυρογιάννης τόνισε ότι θα παραμείνει στη διάθεση του Δημάρχου και στο πλευρό της Δημοτικής Αρχής, προσφέροντας κάθε βοήθεια που θα του ζητηθεί. Κατόπιν τούτων, τακτικό μέλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας ορκίστηκε με θρησκευτικό όρκο η πρώτη αναπληρωματική του πλειοψηφούντος συνδυασμού, Ειρήνη Κορρέ, ενώ αυτοδικαίως από το νόμο καθήκοντα προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου θα ασκεί πλέον ο σύμβουλος του συνδυασμού της πλειοψηφίας Γιώργος Γιαννάκης, ο οποίος έλαβε τις περισσότερες ψήφους στις εκλογές του Μαΐου 2014. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα δύο μέλη του Συμβουλίου, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι το καλό κλίμα της άριστης συνεργασίας όλων θα συνεχιστεί καθ΄ όλη τη διάρκεια της θητείας τους. 
Υποβολή στοιχείων φορέων ανακύκλωσης Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                                      
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
                                                 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ               Νάξος, 19/4/2017          

Θέμα: Υποβολή στοιχείων φορέων ανακύκλωσης  
Στο πλαίσιο του σχεδιασμού της διαχείρισης απορριμμάτων και της εφαρμογής της ανακύκλωσης στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και με στόχο την ενημέρωση των Δημοτών, καλούνται όσοι είναι αδειοδοτημένοι συλλογείς ανακυκλώσιμων υλικών όπως υποβάλουν στο Δήμο τις σχετικές άδειες και συμβάσεις με τα Κέντρα διαλογής ή με τα πιστοποιημένα Συστήματα Ανακύκλωσης. Τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται στο Πρωτόκολλο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, υπ΄όψιν κ. Τσολάκη Ιωάννη.

Για περισσότερες πληροφορίες: Ιωάννης Τσολάκης: 6974430785 και 22853 60127.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 7ης/2017 ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                             Αρ.Πρωτ.: οικ.  267
Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού                 Προς: Μέλη του Δ.Σ.
Αθλητισμού Περιβάλλοντος
Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης
Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Γραφείο Υποστηρικτικών Υπηρεσιών


                                     Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η      
                       Για συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Καλείστε στην με α/α 7η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που
θα γίνει στα γραφεία διοικήσεως του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α στις 25/04/2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00,
για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων για προμήθειες και υπηρεσίες που αφορούν στην εύρυθμη
λειτουργία του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α., από τον προϋπολογισμό του Νομικού Προσώπου οικονομικού έτους 2017.
2.Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων για προμήθειες και υπηρεσίες που αφορούν στην πραγματοποίηση εκδηλώσεων,
από τον προϋπολογισμό του Νομικού Προσώπου οικονομικού έτους 2017
3.Καθορισμός θέσεων πρακτικής άσκησης σπουδαστών Τ.Ε.Ι. στις υπηρεσίες του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.
4.Παραχώρηση κλειστού Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Νάξου στην AEGEE (Κίνηση Φοιτητών για την ένωση της Ευρώπης).
5.Παραχώρηση ανοικτού Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Νάξου στο σωματείο Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Παναξιακού Α.Ο.                                            
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Ζ. Τσολάκης
Επίσκεψη στην αγορά του Ψυρρή Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                   
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                  

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                     Νάξος, 13/4/2017      

Θέμα: Επίσκεψη στην αγορά του Ψυρρή  

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης επισκέφθηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης την αγορά του Ψυρρή στην Αθήνα. Συνοδευόμενος από το Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Φιλωτίου Βασίλη Κρασσά, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φιλωτιτών Αντώνη Τζιώτη και τον Αντιπρόεδρο Δημήτρη Ήμελλο, ο Μανόλης Μαργαρίτης χαιρέτησε και ευχήθηκε στους κτηνοτρόφους της Νάξου που διαθέτουν τα ναξιακά προϊόντα στην αγορά του Ψυρρή εν όψει του Πάσχα. Εμφανώς ικανοποιημένος για την ομαλή εξέλιξη της διάθεσης των τοπικών μας προϊόντων στου Ψυρρή κατόπιν της θετικής γνωμοδότησης του Δήμου Αθηναίων, ο Μανόλης Μαργαρίτης τόνισε ότι ο Δήμος για μια ακόμα φορά στέκεται αρωγός στους κτηνοτρόφους του Φιλωτίου και όλου του νησιού και ευχήθηκε καλές πωλήσεις και καλά αποτελέσματα στην διάθεση των αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατόπιν της τελευταίας συνάντησης της Ναξιακής αντιπροσωπείας με το Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στο Δήμο Αθηναίων, ο Μανόλης Μαργαρίτης, συνοδευόμενος από τα υπόλοιπα μέλη επιτροπής που συγκροτείται για τον σκοπό αυτό, θα συναντηθεί το επόμενο διάστημα με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αθηναίων, προκειμένου να δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες που θα εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη και μόνιμη διακίνηση των Ναξιακών αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων στου Ψυρρή την περίοδο του Πάσχα, όπως συμβαίνει τα τελευταία 60 χρόνια
Διοργάνωση σεμιναρίων Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                                      
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                  

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ           Νάξος, 18/4/2017      

Θέμα: Διοργάνωση σεμιναρίων  

Στο πλαίσιο της κατάρτισης των επαγγελματιών του τουριστικού τομέα, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων διοργανώνει δύο εντατικά σεμινάρια σχετικά με την τεχνική της επικοινωνίας και την αντιμετώπιση πελατών. Ειδικότερα, το πρώτο σεμινάριο με θέμα «ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ-ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη και Πέμπτη 19-20 Απριλίου (16:00 - 20:00), στο Δημαρχείο (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου). Ακολουθεί το σεμινάριο με θέμα «ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ -ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ», το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Απριλίου (17:00-21:00) και την Κυριακή 23 Απριλίου (11:30-15:30), στο Δημαρχείο.
Εισηγητής των σεμιναρίων, τα οποία θα υλοποιηθούν μέσω του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης ΙnfoΓνώση, θα είναι ο καθηγητής εμπορικών επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Βιέννης, Δρ Γιάννη Κριτσωτάκης.
Συνάντηση για το ζήτημα εγκατάστασης αιολικών πάρκων Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                  
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                         Νάξος, 12/4/2017      

Θέμα: Συνάντηση για το ζήτημα εγκατάστασης αιολικών πάρκων
 

Πραγματοποιήθηκε εχθές Τρίτη 11/04/2017 σύσκεψη του Συντονιστικού οργάνου των τεσσάρων νησιών Άνδρου, Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Πάρου και Τήνου με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γεώργιο Σταθάκη. Οι Δήμαρχοι των νησιών  Άνδρου κ. Σουσούδης, Πάρου κ. Κωβαίος, Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μαργαρίτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου κ. Σιώτος και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και Έπαρχος Πάρου - Αντιπάρου κ. Μπιζάς ενημέρωσαν διεξοδικά τον αρμόδιο υπουργό για την ομόφωνη θέση τους και τα επιχειρήματα τους προς την κατεύθυνση ακύρωσης της εγκατάστασης των βιομηχανικών αιολικών πάρκων στα νησιά μας . Απαντώντας ο Υπουργός έδειξε ότι κατανοεί το πρόβλημα που εξέφρασαν οι εκπρόσωποι των νησιών αλλά απέφυγε να δώσει απαντήσεις στα αιτήματα του Συντονιστικού, αναμένοντας την απόφαση του ΣτΕ. Επίσης τόνισε πως αν και το υπουργείο προσανατολίζεται να αλλάξει το ειδικό χωροταξικό σχέδιο για τις ΑΠΕ στα νησιά που είναι τουριστικοί προορισμοί, το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο δεν μπορεί να αλλάξει άμεσα. Ολοκληρώνοντας τη συνάντηση οι φορείς των νησιών ευχαρίστησαν τον υπουργό για την πραγματοποίηση αυτής της συζήτησης και δήλωσαν ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι οριστικής ακύρωσης της απόφασης εγκατάστασης των ανεμογεννητριών βιομηχανικού τύπου στα νησιά των Κυκλάδων Άνδρο, Νάξο και Μικρών Κυκλάδων, Πάρου και Τήνου, εκφράζοντας έτσι και το αίσθημα των τοπικών κοινωνιών. Στη συνάντηση παρόντες ήταν οι τρεις βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων, ενώ Γιάννης Βρούτσης δεν παρέστη, καθώς δεν προσκλήθηκε από το γραφείο του Υπουργού. Επίσης, παραβρέθηκαν τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα για τις Ανεμογεννήτριες κ. Ροκονίδας και κ. Μαρινόπουλος,  εκπρόσωποι της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου και εκπρόσωποι συλλογικών φορέων των τεσσάρων νησιών.
Συγχαρητήρια Δημάρχου στον Πανναξιακό Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                  

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
              Νάξος, 10/4/2017          

Μετά την ιστορική πρόκριση της ομάδας της καρδιάς μας στους τελικούς του πρωταθλήματος, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Πανναξιακό. Για μια ακόμα φορά, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ μας έκανε υπερήφανους, συνεχίζοντας την λαμπρή πορεία της στο δρόμο των επιτυχιών που έχει χαράξει τα τελευταία χρόνια. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες της ομάδας που κατάφεραν με επιμονή και σκληρή δουλειά να πετύχουν το στόχο τους, στους προπονητές και τη διοίκηση, αλλά και στους φιλάθλους που πίστεψαν και στηρίζουν συνεχώς την ομάδα της Νάξου! Οι ευχές όλων των Ναξίων σας συνοδεύουν στους τελικούς της διοργάνωσης. Καλή συνέχεια και Καλή επιτυχία στην τελική φάση. Στην καρδιά μας έχετε στεφθεί ήδη Πρωταθλήτριες.    

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Μανόλης Μαργαρίτης
Θερμά συγχαρητήρια Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                        Νάξος, 9-04-2017
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                         
Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων


Θερμά συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού, η οποία, μετά τη μεγαλειώδη νίκη της επί του Παναθηναϊκού, εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία της τη συμμετοχή στους τελικούς των πλέι-οφ του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών. Εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών που έχει χαράξει ως τώρα! 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Γιάννης Τσολάκης
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 6ης/2017 ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                 Αρ.Πρωτ.: οικ. 248 
Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού
Αθλητισμού Περιβάλλοντος                      Προς: Μέλη του Δ.Σ.
Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης
Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
 Γραφείο Υποστηρικτικών Υπηρεσιών

 
                                             Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η     
                  Για έκτακτη - κατεπείγουσα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Καλείστε στην με α/α 6η έκτακτη - κατεπείγουσα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου
που θα γίνει στα γραφεία διοικήσεως του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α τη Δευτέρα 10/04/2017,
ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στo παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης:
1.    
Έγκριση πρακτικού υπ.αριθ. 2  Α' Φάσης Γνωμοδοτικής Επιτροπής Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού:
«Προμήθεια, τοποθέτηση και γραμμογράφηση συνθετικού τάπητα (Ταρτάν), στο γήπεδο Φιλωτίου
 «Γιάγκος Γρατσίας» Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων».  
Η συζήτηση και λήψη απόφασης επί του θέματος κρίνεται κατεπείγουσα διότι έχει κατατεθεί προσφυγή
κατά των υπ'αρ. 2/2017 και 4/2017 αποφάσεων του Δ.Σ. του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. και η Αποκεντρωμένη
Διοίκηση Αιγαίου ζητά φάκελο με τις απόψεις μας το αργότερο στις 10/04/2016, στον οποίο πρέπει
να συμπεριληφθεί και η έγκριση του σχετικού με το θέμα πρακτικού.
                                                                                                                                                     
Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Ζ. Τσολάκης
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 2ης/2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Εκτύπωση


 
  ΕΘΝΟΣΗΜΟ-ΤΕΛΙΚΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

Ταχ. Δ/νση             : Χώρα Νάξου                                                                               Νάξος, 06-04-2017

Ταχ. Κώδικας         : 84300                                                                                            Αρ. Πρωτ.: 6415

Πληροφορίες        : Δημήτριος Λιανός

Τηλέφωνο              : 22853-60151

Φαξ                         : 22850-29049                                  ΠΡΟΣ:    Τα μέλη της Δημοτικής

E-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε                                                    Επιτροπής Διαβούλευσης

                                                                                            

ΚΟΙΝ.:    Γραφείο Δημάρχου

 

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Καλείστε όπως προσέλθετε στη 2η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την 18η Απριλίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σύμφωνα με το άρθρο 76 του Ν.3852/2010 με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: «Τροποποίηση Α.Ε.Π.Ο. Αερολιμένα Νάξου, Νομού Κυκλάδων (επέκταση διαδρόμου και νέος αεροσταθμός)».

 

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Επιτροπή θα συνεδριάσει ανεξαρτήτως αριθμού παρόντων μελών τη Τετάρτη 19 Απριλίου 2017 την ίδια ώρα και τόπο.

 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής
                                                                                                        Δημήτριος Λιανός
                                                                                                          Αντιδήμαρχος
Κάλεσμα ελαιοκαλλιεργητών Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                      
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                  Νάξος, 5/04/2017
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
         

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, μέλος του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας (ΕΟΕΣ) ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ, συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα, ARISTOIL που ως στόχο έχει την "Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του κλάδου του ελαιολάδου μέσω της ανάπτυξης και εφαρμογής καινοτόμων μεθόδων παραγωγής και  ελέγχου ποιότητας σχετικά με τις ευεργετικές για την υγεία ιδιότητες του". Με τη συμμετοχή μας θέλουμε να στηρίξουμε τους ελαιοκαλλιεργητές μας,  αναδεικνύοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου μας. Ο ΕΟΕΣ ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ και η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ του Παν. Αθηνών θα συνεργαστούν μαζί μας για ενημέρωση των αγροτών μας, τον έλεγχο των ποιοτικών - υγειοπροστατευτικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου  και την εκπαίδευση τους στην ποιοτική παραγωγή. Θέλουμε να αναδείξουμε ότι η περιοχή μας διαθέτει ένα από τα καλλίτερα ελαιόλαδα της Μεσογείου. Καλούμε τους ελαιοπαραγωγούς που θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, να επικοινωνήσουν στο Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου (τηλ. 22853-60140, υπεύθυνη κα Νεκταρία Τριανταφύλλου, e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε ).
Απορριπτική απόφαση ΣτΕ για ΧΥΤΑ Νάξου Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ        
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ             Νάξος, 29/3/2017  

Θέμα: Απορριπτική απόφαση ΣτΕ για ΧΥΤΑ Νάξου
 
Το Ε΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής που κατέθεσαν 45 πολίτες κατά του ΧΥΤΑ Νάξου, ζητώντας την αναστολή της απόφασης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που χορηγεί την άδεια λειτουργίας στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων της Νάξου. Το Συμβούλιο της Επικρατείας απορρίπτει την Αίτηση με το σκεπτικό ότι δεν αποδεικνύεται άμεση περιβαλλοντική βλάβη με δεδομένες, μάλιστα, και τις προηγούμενες αποφάσεις του ΣτΕ για το ΧΥΤΑ Νάξου. Οι δε λόγοι ακύρωσης που κατατέθηκαν δεν παρίστανται προδήλως βάσιμοι. Νωρίτερα απορρίφθηκε από το Συντονιστικό Γραφείο Αντιμετώπισης Περιβαλλοντικών Ζημιών (ΣΥΓΑΠΕΖ) του Σώματος Επιθεώρησης Περιβάλλοντος, Δόμησης, Ενέργειας & Μεταλλείων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και το αίτημα ανάληψης δράσης πρόληψης και αποκατάστασης για τον ΧΥΤΑ Νάξου.
Κατάρτιση καταλόγων εργοληπτών Δημοσίων Έργων έτους 2017 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Ταχ. Δ/νση: Χώρα Νάξου
Ταχ. Κωδ.: 84300
Πληροφορίες : Καλαβρός Γεωργ.                  Νάξος 29/03/2015
Τηλ.: 2285360120                                         Αρ. Πρωτ.: 5702
Fax:  2285023570                           
E-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Για την κατάρτιση καταλόγων εργοληπτών Δημοσίων Έργων ανά κατηγορία έργου έτους 2017

Ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, προκειμένου να καταρτίσει καταλόγους εργοληπτών για τη συμμετοχή στις δημόσιες ηλεκτρονικές κληρώσεις, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις παρ. 5 και 6 του άρθρου 118 του Ν.4412/2016, για το έτος 2017 

Κ Α Λ Ε Ι 

κάθε εργολήπτη Δημοσίων Έργων, που ενδιαφέρεται να εγγραφεί στους καταλόγους του Δήμου, να υποβάλει, έως και την Τετάρτη 19-04-2017, σχετική αίτηση στο κεντρικό πρωτόκολλο του Δήμου. Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από αντίγραφο πτυχίου ΜΕΕΠ ή Βεβαίωση εγγραφής στο Μητρώο Περιφερειακής Ενότητας σε ισχύ. 

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:
2285360145 Φραγκίσκου Αικατερίνη
2285360104 Παρτσινεβέλου Φιλοθέα
2285360120 Καλαβρός Γεώργιος


Ο Δήμαρχος  
κ.ε.ε
Λιανός Δημήτριος
Αντιδήμαρχος

Υπόδειγμα Αίτησης Ενδιαφερομένου και Πίνακας Κατηγοριών Έργων

Κατάρτιση καταλόγων μελετητών Δημοσίων Έργων έτους 2017 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Ταχ. Δ/νση: Χώρα Νάξου                         Νάξος 29/03/2015
Ταχ. Κωδ.:84300                                   Αρ. Πρωτ.: 5701
Πληροφορίες :Καλαβρός Γεωργ.                    
Τηλ.: 2285360120
Fax:   2285023570
E-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Για την κατάρτιση καταλόγων μελετητών Δημοσίων Έργων  ανά κατηγορία μελέτης έτους 2017

Ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, προκειμένου να καταρτίσει καταλόγους μελετητών για τη συμμετοχή στις δημόσιες ηλεκτρονικές κληρώσεις, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις παρ. 5 και 6 του άρθρου 118 του Ν.4412/2016, για το έτος 2017 

Κ Α Λ Ε Ι 

κάθε μελετητή Δημοσίων Έργων, που ενδιαφέρεται να εγγραφεί στους καταλόγους μελετών και παροχής τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών του Δήμου, να υποβάλει, έως και την Τετάρτη 19-04-2017, σχετική αίτηση στο κεντρικό πρωτόκολλο του Δήμου. Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από αντίγραφο μελετητικού πτυχίου σε ισχύ. 

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:
2285360145 Φραγκίσκου Αικατερίνη
2285360104 Παρτσινεβέλου Φιλοθέα
2285360120 Καλαβρός Γεώργιος

Ο Δήμαρχος 
κ.ε.ε
Λιανός Δημήτριος
Αντιδήμαρχος

Υπόδειγμα Αίτησης Ενδιαφερομένου και Πίνακας Κατηγοριών Μελετών


ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 4ης/2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΖ Εκτύπωση


 
 

      ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                         Νάξος,  27/03/2017
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                                     Αρ. Πρωτ. - Οικ. 5551-

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ
Της με α/α  4ης/27-03-2017 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
ΘΕΜΑTA ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ                                                                                   
Α/α απόφασης
ΘΕΜΑ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ   Απόφασης
10/2017 Εκλογή Αντιπροέδρου Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Εκλέγει Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής τον κ. Σέργη Σταμάτιο, μέλος της μειοψηφίας ο οποίος συγκέντρωσε τέσσερις (4) ψήφους.
11/2017 Επανεξέταση Καθορισμού κοινόχρηστου χώρου για άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου (μικροπωλητές), στη Δ.Κ. Νάξου. Εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο: Τον καθορισμό δέκα (10) θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου (μικροπωλητές) στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς (οικόπεδα Αεροπορίας) της Δ.Κ. Νάξου για το έτος 2017, οι οποίες θα οριοθετηθούν π.χ. 1η, 2η, 3η κ.α. και μετά από κλήρωση θα παραχωρηθούν στους δικαιούχους. Ένας από τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα τεθούν στη χορήγηση της άδειας θα είναι η καθαριότητα. Κάθε βράδυ μετά τη χρήση του χώρου, ο χώρος θα παραδίδεται καθαρός.
     Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής    

    Εμμανουήλ Πολυκρέτης              
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 4ης/2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΖ Εκτύπωση


 
 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

           Νάξος  23-03-2017
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ            Αρ. Πρωτ. - Οικ. 5297 -

   ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

         ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

 

 

 
  ΠΡΟΣ: Τα τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής,  ως ο σχετικός Πίνακας.
KOIN.: Γραφείο Δημάρχου.
       

                                                                 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

      Για συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

(Άρθρα 73 & 75 του Ν. 3852/2010) Καλείστε στην με α/α 4η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα γίνει  στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) στις 27/03/2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα  παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: 1.      Εκλογή Αντιπροέδρου Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. 2.      Επανεξέταση καθορισμού κοινόχρηστου χώρου για άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου (μικροπωλητές), στη Δ.Κ. Νάξου.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής

Εμμανουήλ Πολυκρέτης

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ

(Με σειρά εκλογής)
1.      Σέργης Νικόλαος
2.      Παντελιάς Ευάγγελος
3.      Σιδερής Νικόλαος
4.      Τσολάκης Ιωάννης
 5.      Σέργης Σταμάτιος
6.      Βασαλάκης Αντώνιος
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 3ης/2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΖ Εκτύπωση


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                         Νάξος,  17/03/2017
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                                     Αρ. Πρωτ. - Οικ. 4891 -

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ
Της με α/α  3ης/15-03-2017 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Α/α απόφασης
ΘΕΜΑ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ   Απόφασης
3/2017 Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος κατηγορίας ΙV: «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Πρόχειρου Γεύματος (Πιτσαρία με παρασκευαστήριο - Αναψυκτήριο-Ζαχαροπλαστείο)-Επιχείρηση Αναψυχής (Καφετέρια-Μπαρ)» στον κ. Πέτρο Αναματερό του Γεωργίου, νόμιμο εκπρόσωπο της «ΜΙΤΟΣ Ο.Ε.» που θα λειτουργήσει στη Τ.Κ. Χαλκείου, Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Η Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα την προέγκριση ίδρυσης επιχείρησης κατηγορίας ΙV στην εν θέματι αναφερόμενη, προκειμένου να λειτουργήσει ως ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (Πιτσαρία με παρασκευαστήριο - Αναψυκτήριο-Ζαχαροπλαστείο)-Επιχείρηση Αναψυχής (Καφετέρια-Μπαρ) στη Τ.Κ. Χαλκείου. Το ακριβές είδος του καταστήματος θα καθοριστεί από το αρμόδιο Γραφείο Δημόσιας Υγιεινής και Κοινωνικής Μέριμνας Νάξου, σύμφωνα με την Νέα Υγειονομική Διάταξη Υ1γ/Γ.Π./οικ. 96967/2012 (ΦΕΚ 2718/τεύχος Β΄/8-10-12).
4/2017 Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος κατηγορίας ΙV: «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Πλήρους Γεύματος-Επιχείρηση Αναψυχής» στον κ. Νικόλαο Λιασκώνη του Βασιλείου, που θα λειτουργήσει στη Τ.Κ. Χαλκείου, Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Η Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα την προέγκριση ίδρυσης επιχείρησης κατηγορίας ΙV στην εν θέματι αναφερόμενη, προκειμένου να λειτουργήσει ως Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Πλήρους Γεύματος-Επιχείρηση Αναψυχής στη Τ.Κ. Χαλκείου. Το ακριβές είδος του καταστήματος θα καθοριστεί από το αρμόδιο Γραφείο Δημόσιας Υγιεινής και Κοινωνικής Μέριμνας Νάξου, σύμφωνα με την Νέα Υγειονομική Διάταξη Υ1γ/Γ.Π./οικ. 96967/2012 (ΦΕΚ 2718/τεύχος Β΄/8-10-12).
 ΘΕΜΑTA ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ                                                                                    
Α/α απόφασης
ΘΕΜΑ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ   Απόφασης
5/2017 Εκλογή Αντιπροέδρου Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Η Επιτροπή ενέκρινε να ξανασυζητηθεί η Εκλογή του Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στην επόμενη συνεδρίαση.
6/2017 Καθορισμός θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου, στην περιφέρεια του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, για το έτος 2017. Εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο: Τον καθορισμό θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου στην περιφέρεια του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για το έτος 2017, δεδομένου ότι κατά το έτος αυτό θα είναι τέσσερις (4) άδειες υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου ψαριών και δύο (2) άδειες στάσιμων καντινών, μία (1) στο Καλαντό Φιλοτίου και μία (1) στον Πάνερμο Απειράνθου, ως κάτωθι:   Α) ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΣΙΜΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΣΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ (συνολικά οκτώ (8) θέσεις) ·        Τέσσερις (4) θέσεις στη Δονούσα, για πώληση κοσμημάτων και μικροτεχνημάτων ·        Δύο (2) θέσεις στη Σχοινούσα, για πώληση κοσμημάτων και μικροτεχνημάτων ·        Δύο (2) θέσεις στο χώρο κάτω από τα σκαλιά του ναού της Παναγίας Δροσιανής στη Μονή, για πώληση υφαντών. Β) ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΣΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ (συνολικά τριάντα πέντε (35) θέσεις) ·        Δεκαπέντε (15) θέσεις στο χώρο των πρώην οικοπέδων της Αεροπορίας της Χώρας Νάξου. ·        Είκοσι (20) θέσεις στη «Πλατεία Κάτω Γεφύρι», Φιλοτίου Νάξου, απέναντι από το φούρνο του Μουστάκη Εμμανουήλ. Οι Έξι (6) θέσεις στη Χώρα Νάξου, για πώληση κοσμημάτων και μικροτεχνημάτων να επανεξεταστεί προκειμένου να ορισθεί νέα θέση από το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου μαζί με την απόφαση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου.
7/2017 Έγκριση κοπής - απομάκρυνσης δένδρου στην Δ.Κ. Νάξου.      Εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο την έγκριση κοπής και απομάκρυνσης δένδρου (αροκάρια) που βρίσκεται στις Εργατικές Κατοικίες της Δ.Κ. Νάξου, σύμφωνα με την εισήγηση της αρμόδιας Υπηρεσίας.
8/2017 Χορήγηση νέας προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος κατηγορίας IV: «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Πλήρους Γεύματος- Επιχείρηση Αναψυχής» στην κα Φλώρα ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ του Αντωνίου, που θα λειτουργήσει στον Απόλλωνα της Τ.Κ. Κορωνίδας του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων. Η Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα την προέγκριση ίδρυσης επιχείρησης κατηγορίας ΙV στην εν θέματι αναφερόμενη, προκειμένου να λειτουργήσει ως Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Πλήρους Γεύματος-Επιχείρηση Αναψυχής στον Απόλλωνα της Τ.Κ. Κορωνίδας. Το ακριβές είδος του καταστήματος θα καθοριστεί από το αρμόδιο Γραφείο Δημόσιας Υγιεινής και Κοινωνικής Μέριμνας Νάξου, σύμφωνα με την Νέα Υγειονομική Διάταξη Υ1γ/Γ.Π./οικ. 96967/2012 (ΦΕΚ 2718/τεύχος Β΄/8-10-12).
9/2017 Χορήγηση νέας προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος κατηγορίας IΙ: «ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ-ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ - (Αποθήκη Τροφίμων & Ποτών Χονδρικού Εμπορίου)» στον κ. Ανδρέα ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ του Κων/νου, που θα λειτουργήσει στη θέση «Άγιος Ιωάννης» της Τ.Κ. Γαλανάδου του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων. Η Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα την προέγκριση ίδρυσης επιχείρησης κατηγορίας ΙΙ στην εν θέματι αναφερόμενη, προκειμένου να λειτουργήσει ως «ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ-ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ - (Αποθήκη Τροφίμων & Ποτών Χονδρικού Εμπορίου)»  στη θέση «Άγιος Ιωάννης» της Τ.Κ. Γαλανάδου. Το ακριβές είδος του καταστήματος θα καθοριστεί από το αρμόδιο Γραφείο Δημόσιας Υγιεινής και Κοινωνικής Μέριμνας Νάξου, σύμφωνα με την Νέα Υγειονομική Διάταξη Υ1γ/Γ.Π./οικ. 96967/2012 (ΦΕΚ 2718/τεύχος Β΄/8-10-12).
    
                                                                                                 Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής    

Εμμανουήλ Πολυκρέτης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                         
ΝΟΜΟΣ  ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ  ΝΑΞΟΥ &ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ
25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821                           
Νάξος, 21-03-2017                                                                     

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
Γενικός τριήμερος σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων και των Γραφείων των Δημοτικών Διαμερισμάτων, των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών, οικιών και ελλιμενισμένων πλοίων από τις 8.00 το πρωί της 23ης μέχρι τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2017.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Φωταγώγηση όλων των αναφερομένων παραπάνω Καταστημάτων κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2017. Ομιλίες και συγκεντρώσεις στα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.
ώρα 11.30
Προσκύνημα των μαθητών όλων των Σχολείων, των Σωμάτων Προσκόπων και Ελληνίδων Οδηγών στο μνημείο των Ηρώων και κατάθεση στεφάνων. Τα τμήματα θα προσέρχονται συντεταγμένα με επικεφαλής καθηγητές, δασκάλους και βαθμοφόρους.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Οι καμπάνες των εκκλησιών της πόλης θα σημάνουν χαρμόσυνα.
ώρα 10.30
Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ. Καλλινίκου με την παρουσία του Ιερού Κλήρου, των Αρχών και των πολιτών. Τον πανηγυρικό λόγο θα εκφωνήσει η κα Μαρία  Σταματοπούλου, Θεολόγος, καθηγήτρια του Γενικού  Λυκείου Νάξου. Στη Δοξολογία θα παραστούν και οι Σημαιοφόροι και οι Παραστάτες κάθε Σχολείου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
ώρα 11.00
Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των Ηρώων της πόλης και κατάθεση στεφάνων από τους κ.κ. Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Έπαρχο Νάξου ως Εκπρόσωπο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Νάξου, Διοικητή Ναυτικού Παρατηρητηρίου, Διοικητή Τάγματος Εθνοφυλακής, Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, Διοικητή Πυροσβεστικού Σώματος, Λιμενάρχη, Πρόεδρο Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου,  Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού. Εκ μέρους της Εθνικής Αντίστασης θα καταθέσουν στεφάνι εκπρόσωποι των εφεδροπολεμιστικών οργανώσεων και όλων των παραρτημάτων των αναγνωρισμένων αντιστασιακών οργανώσεων που εδρεύουν στο Δήμο. Ακολουθεί σιγή ενός λεπτού και ο Εθνικός Ύμνος.
ώρα 11.15
Παρέλαση μαθητών και μαθητριών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, Προσκόπων, Ελληνίδων Οδηγών. Ακολουθεί δεξίωση στο Δημαρχείο Νάξου. Τα της Ιεροτελεστίας θα φροντίσει η Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας, τα της συμμετοχής του Στρατού, του Ναυτικού Παρ/ρίου και τα της τάξης, το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου και το Λιμεναρχείο Νάξου. Την ορθή τήρηση του προγράμματος θα φροντίσει ο Εμμανουήλ Κατσούλης, καθηγητής φυσικής αγωγής του Γενικού Λυκείου Νάξου. Οι Πρόεδροι και οι Εκπρόσωποι των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, οι μαθητές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων θα καταθέσουν στεφάνι στα κατά τόπους Μνημεία των Ηρώων μετά την Δοξολογία και θα παρελάσουν στις κεντρικές οδούς των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων τους. Στη Δημοτική Κοινότητα Φιλωτίου η Δοξολογία θα τελεσθεί στις 10:00 π.μ., ενώ στην Τοπική Κοινότητα Χαλκείου στις 11:00 π.μ. Οι κατά τόπους Εφημέριοι των Ιερών Ναών παρακαλούνται να φροντίσουν τα της Ιεροτελεστίας. Το παρόν έχει θέση πρόσκλησης.                                

Ο Δήμαρχος
             
Εμμανουήλ Μαργαρίτης
Διημερίδα ενημέρωσης Εκτύπωση
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Ίδρυμα Στήριξης Κέντρου Υγείας-Νοσοκομείου Νάξου,  το Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Νάξου και το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» συνδιοργανώνουν διημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με τίτλο:
«Νόμιμες εξαρτήσεις: Το αλκοόλ και ο τζόγος στην καθημερινότητα μας»
στις 22 και 23 Μαρτίου στη Νάξο  και σας προσκαλούν την Τετάρτη 22 Μαρτίου και ώρα 18:00 σε ανοιχτή ομιλία στο Μουσείο Καμπανέλλη και την Πέμπτη 23 Μαρτίου σε εκπαιδευτική συνάντηση ευαισθητοποίησης επαγγελματιών υγείας. (η συμμετοχή στην εκπαιδευτική συνάντηση θα γίνεται κατόπιν αίτησης στο Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» στο τηλ. 22810 85149 μέχρι την Τετάρτη 22 Μαρτίου) Προσκεκλημένες ομιλήτριες και εκπαιδεύτριες είναι οι ψυχολόγοι-θεραπεύτριες του «ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ»: Πρόγραμμα Απεξάρτησης από το Αλκοόλ και τα Τυχερά Παιχνίδια,  κ. Καραμέτσου Θεανώ και κ. Χουλιάρα Λίλιαν.                                                                                                          

Παρουσία της Νάξου στην 24η Διεθνή έκθεση ΜΙΤΤ Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                                      
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
                                                 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                 Νάξος, 18/3/2017      

Θέμα: Παρουσία της Νάξου στην 24η Διεθνή έκθεση ΜΙΤΤ

Ολοκληρώθηκε χθες η 24η Διεθνής έκθεση ΜΙΤΤ, στη Μόσχα, στην οποία δυναμική παρουσία είχε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Τα αποτελέσματα των επαφών και οι συναντήσεις που έγιναν στη Μόσχα άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη, καθώς η απήχηση των 5 νησιών του Δήμου μας στο ρωσικό κοινό ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Σε συνάντηση της Ναξιακής αποστολής με τους εκπροσώπους του ΕΟΤ Ρωσίας, παρουσία του διευθυντή του ΕΟΤ κ. Ευσταθίου, ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης και ο Πρόεδρος του ΝοΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννης Τσολάκης προσκάλεσαν και κατάφεραν να επιτύχουν μία ακόμα δημοσιογραφική αποστολή, αυτή τη φορά από το Νational Geographic. Επίσης, προγραμματίστηκε επίσκεψη στη Νάξο τεσσάρων Global Tour Operator που δραστηριοποιούνται στη ρωσική αγορά. Τέλος, μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των μεμονωμένων ταξιδιωτών που επισκέφτηκαν το περίπτερο όπου προβάλλονταν η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες, νησιά που αποτελούν μια νέα πρόταση για τους Ρώσους που ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν στις Κυκλάδες, αφού υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης από την Αθήνα η την Κρήτη. Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, με την επιστροφή του στη Νάξο θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αξιοποιηθούν οι επαφές που έγιναν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 3ης/2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΖ Εκτύπωση


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

           Νάξος  10-03-2017
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ            Αρ. Πρωτ. - Οικ. 4438 -

   ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

         ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

 

 

 
  ΠΡΟΣ: Τα τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής,  ως ο σχετικός Πίνακας.
KOIN.: Γραφείο Δημάρχου.
       

                                                                 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

      Για συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

(Άρθρα 73 & 75 του Ν. 3852/2010)
        
Καλείστε στην με α/α 3η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα γίνει  στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) στις 15/03/2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα  παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.      Εκλογή Αντιπροέδρου Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
2.      Καθορισμός θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου, στην περιφέρεια του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, για το έτος 2017 .
3.      Έγκριση κοπής - απομάκρυνσης δένδρου στην Δ.Κ. Νάξου.
4.      Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης επιχείρησης κατηγορίας IV: «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ», στη Φλώρα Κουφοπούλου του Αντωνίου, που θα λειτουργήσει στον Απόλλωνα της Τ.Κ. Κορωνίδας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
5.      Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης επιχείρησης κατηγορίας IΙ: «ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ-ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ - (Αποθήκη Τροφίμων & Ποτών Χονδρικού Εμπορίου)», στον Ανδρέα Πετρόπουλο του Κων/νου, που θα λειτουργήσει στη θέση «Άγιος Ιωάννης» της Τ.Κ. Γαλανάδου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. 
  

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής

Εμμανουήλ Πολυκρέτης

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ

(Με σειρά εκλογής)
 1.      Σέργης Νικόλαος
2.      Παντελιάς Ευάγγελος
3.      Σιδερής Νικόλαος
4.      Τσολάκης Ιωάννης
5.      Σέργης Σταμάτιος
6.      Βασαλάκης Αντώνιος
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 4ης/2017 ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              Νάξος 10/03/2017
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού                                        Αρ.Πρωτ.: οικ. 160
Αθλητισμού Περιβάλλοντος Προς: Μέλη του Δ.Σ.
Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης
Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Γραφείο Υποστηρικτικών Υπηρεσιών


                                                  Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η      
                                        Για συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Καλείστε στην με α/α 4η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει στα γραφεία διοικήσεως
του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α στις 15/03/2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00, για συζήτηση
και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος του
Νομικού Προσώπου οικονομικού έτους 2017.
2.Διάθεση πιστώσεων δαπανών πολυετίας κατ' εφαρμογή του Π.Δ. 80/2016.
3.Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων από τον προϋπολογισμό του
Νομικού Προσώπου οικονομικού έτους 2017.
4. Έγκριση μελέτης, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την
«Προμήθεια ειδών καθαριότητας για τις ανάγκες του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» έτους 2017.
5. Έγκριση πρακτικού 2 Συνοπτικού Διαγωνισμού για τη «Συντήρηση πρασίνου αθλητικών εγκαταστάσεων 2017».
6. Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) έτους 2017.
                                                  
Ο Πρόεδρος
                                                                                  
Ιωάννης Ζ. Τσολάκης                                                                                                               
Συγχαρητήρια Δημάρχου στον Πανναξιακό Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                           Νάξος, 6/3/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ     

Μήνυμα Δημάρχου

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού έκανε όλους τους Ναξίους υπερήφανους, για τη συμμετοχή της και την παρουσία της στον τελικό του Final 4, του Κυπέλλου Ελλάδος! Η κατάκτηση της δεύτερης θέσης αποτελεί μια ακόμα σπουδαία επιτυχία και διάκριση για το ναξιακό αθλητισμό!!! Εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στις αθλήτριες, στη διοίκηση, στους προπονητές, αλλά και στο φίλαθλο κοινό της Νάξου που ακολουθεί και εμψυχώνει την ομάδα και σε όλους όσοι βοηθούν έμπρακτα τη μεγάλη αθλητική οικογένεια του Πανναξιακού! Εύχομαι να κατακτούν πάντα ό,τι επιθυμούν σε προσωπικό και αθλητικό επίπεδο και να προσφέρουν σε όλους εμάς τη χαρά να καμαρώνουμε για τις επιτυχίες τους! Εκ μέρους όλων των Ναξίων, αποδίδω τις θερμές μου ευχαριστίες, για τις έντονες στιγμές και την τιμή που προσφέρουν στον τόπο μας! Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή πορεία στο πρωτάθλημα! 

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Μανόλης Μαργαρίτης
Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα βόλει του Πανναξιακού Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                 Νάξος, 5/3/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
                                                         

Μήνυμα Δημάρχου
 
Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού, η ομάδα της καρδιάς μας,  για μια ακόμη φορά, μάς κάνει υπερήφανους για την πρόκρισή της στον τελικό της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι αθλήτριές μας αποτελούν άξιες πρέσβειρες του τόπου μας, προβάλλοντας επάξια το νησί μας σε όλη την Ελλάδα. Για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου υποβάλλω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις παίκτριες, στον προπονητή, στη διοίκηση και σε όλο το φίλαθλο κοινό, που συμπαραστέκεται στο σωματείο και εύχομαι από καρδιά Καλή Επιτυχία στη σημερινή αναμέτρηση, στον τελικό του Κυπέλλου!

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
 
Μανόλης Μαργαρίτης
Ευχαριστήριο για τις αποκριάτικες δράσεις Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                                       Νάξος, 4/3/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
                                                         

Μήνυμα Δημάρχου
                                                                 
Μετά το πέρας των αποκριάτικων δρώμενων που εκτυλίχθηκαν σε όλη τη Νάξο και αποτελούν πλέον θεσμό για το Δήμο μας, σκορπίζοντας κέφι στους δημότες μας και στους επισκέπτες που ήρθαν στο νησί για να παρακολουθήσουν τη Ναξιώτικη αποκριά, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια αλλά και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους, όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση των εκδηλώσεων. Οι καταπληκτικές και πολυπληθείς εκδηλώσεις, η εντυπωσιακή αναπαράσταση του μύθου της Αμφιτρίτης, οι σχεδόν 2.000 λαμπαδηφόροι, τα ευφάνταστα και μοναδικά άρματα του καρναβαλιού και οι καρναβαλιστές, οι κορδελάτοι και οι κουδουνάτοι έδωσαν χρώμα και ζωντάνια στη Χώρα και στα χωριά μας και η Νάξος έγινε πόλος έλξης εκατοντάδων επισκεπτών. Μετά από χρόνια σιγή, καταφέραμε από την αρχή της θητείας μας να διοργανώσουμε και να στηρίξουμε τα αποκριάτικα δρώμενα, τα οποία πλέον αποτελούν θεσμό για το δήμο μας, προσελκύοντας επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. Πίσω όμως από τη μεγάλη αυτή γιορτή υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δούλεψαν με συνέπεια και αποτελεσματικότητα για να χαρούμε όλοι μας μία άψογη διοργάνωση. Γι αυτό νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όσους συνέβαλλαν στη διεξαγωγή των εκδηλώσεων και στην άρτια διοργάνωση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στην Κοινωφελή Επιχείρηση και στον Πρόεδρό της Βαγγέλη Παντελιά για τη χρηματοδότηση των δράσεων, καθώς επίσης και στο Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. και τον Πρόεδρό του Γιάννη Τσολάκη και τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Λιανό για τον συντονισμό της διοργάνωσης. Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας βασίστηκαν και φέτος στην εθελοντική ενεργό προσφορά και τη μαζική συμμετοχή των πολιτών, χαρίζοντας διέξοδο χαράς σε δημότες και επισκέπτες με όπλο το κέφι και τη φαντασία. Γι αυτό, ιδιαίτερη μνεία, θερμό «ευχαριστώ» και πολλά συγχαρητήρια οφείλω στους αφανείς ήρωες, σε όλους που εργάστηκαν με μεράκι για την προετοιμασία και την άριστη διοργάνωση του τριημέρου, καθώς και σε όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στα δρώμενα, προσφέροντας κέφι και χαρά σε όσους τα παρακολούθησαν. Και του χρόνου!!! 

 Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων  
 Μανόλης Μαργαρίτης
Διοργάνωση σεμιναρίου Ξενοδοχειακού Μάρκετινγκ Εκτύπωση
Διοργάνωση σεμιναρίου Ξενοδοχειακού Μάρκετινγκ με τον Δρα Δημήτρη Κούτουλα από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων    
1 και 2 Μαρτίου 2017
Ώρα έναρξης: 15:00 Ώρα λήξης: 21:00

Τόπος: Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Δημαρχείο, Χώρα Νάξου


 Ένα διήμερο εντατικό σεμινάριο με τίτλο «Ξενοδοχειακό Μάρκετινγκ: Στρατηγικός σχεδιασμός και χρήση του διαδικτύου για την αύξηση των πωλήσεων» θα διοργανώσει ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στις 1 και 2 Μαρτίου στη Χώρα Νάξου. Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Δρ. Δημήτρης Κούτουλας, ένας ιδιαίτερα έμπειρος επαγγελματίας του μάρκετινγκ και πανεπιστημιακός. Το διήμερο σεμινάριο θα διεξαχθεί απογευματινές ώρες (3-9 μ.μ.) και θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου. Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν οι πλέον προηγμένες τεχνικές μάρκετινγκ - με ιδιαίτερη έμφαση στα εργαλεία της online επικοινωνίας - οι οποίες έχουν εφαρμογή όχι μόνο στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις αλλά και στα τουριστικά καταλύματα κάθε άλλης μορφής. Κυρίως όμως θα τονιστεί η αξία ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού μάρκετινγκ μέσω της ενδεδειγμένης στρατηγικής και του κατάλληλου marketing mix, με το οποίο ένα ξενοδοχείο θα επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ακόμη και με περιορισμένο κονδύλι προβολής. Η παρουσίαση του σεμιναρίου θα γίνει με άκρως πρακτικό τρόπο περιλαμβάνοντας πολλές δεκάδες παραδείγματα και βέλτιστες πρακτικές τόσο από ελληνικά ξενοδοχεία όσο και από επιχειρήσεις του εξωτερικού. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και αποτελεί μια προσφορά του Δήμου στους τουριστικούς επαγγελματίες της Νάξου. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου «Ξενοδοχειακό Μάρκετινγκ»  θα καλυφθεί, συγκεκριμένα, η εξής θεματολογία:
•     Η χρησιμότητα του μάρκετινγκ για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και τουριστικά καταλύματα άλλης μορφής
•     Κατανοώντας την αγορά του ξενοδοχείου
•     Θέματα στρατηγικού σχεδιασμού
•     Τα εργαλεία του μάρκετινγκ: Το «Marketing Mix»
•     Branding ξενοδοχείων
•     Αναπτύσσοντας την εμπορική πολιτική του ξενοδοχείου με έμφαση στο upselling και το cross-selling στα επιμέρους τμήματα (Room Division, F&B, Spa)
•     Αναπτύσσοντας μια δυναμική διαδικτυακή παρουσία του ξενοδοχείου o   Παραγωγή content υψηλής ποιότητας o   Ανάπτυξη ιστοσελίδας o   Τοποθέτηση στις μηχανές αναζήτησης (SEO - SEM) o   Διαδικτυακές κρατήσεις o   Email marketing και eNewsletter o   Social Media o   Mobile Marketing
•     Τεχνικές δημοσίων σχέσεων και δημοσιότητας
•     Οργανώνοντας και στελεχώνοντας το τμήμα μάρκετινγκ και πωλήσεων του ξενοδοχείου

Το σεμινάριο «Ξενοδοχειακό Μάρκετινγκ» απευθύνεται πρωτίστως: ·         σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων καθώς και τουριστικών καταλυμάτων άλλης μορφής ·         σε διευθυντές και υπαλλήλους ξενοδοχειακών επιχειρήσεων ·         σε όσους εργάζονται - ή ενδιαφέρονται να εργαστούν - στο χώρο του ξενοδοχειακού μάρκετινγκ και των πωλήσεων ·         σε όσους παρέχουν υπηρεσίες διαδικτυακών εφαρμογών καθώς και υπηρεσίες μάρκετινγκ σε ξενοδοχεία (π.χ. κατασκευαστές ιστοσελίδων, διαφημιστικές εταιρίες, γραφίστες, γραφεία δημοσίων σχέσεων κοκ.) Όσοι θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο «Ξενοδοχειακό Μάρκετινγκ»: ·         θα κατανοήσουν πώς μπορούν να αυξήσουν τα έσοδα και την κερδοφορία της επιχείρησής τους αξιοποιώντας κάθε πρόσφορη ευκαιρία λ.χ. από πλευράς των tour operators, στην αγορά των μεμονωμένων τουριστών, στην αγορά των ταξιδιών ειδικών ενδιαφερόντων κοκ. ·         θα μάθουν με πρακτικό τρόπο να σχεδιάσουν βήμα-βήμα ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μάρκετινγκ για το ξενοδοχείο τους ·         θα λάβουν πρακτικές συμβουλές για το πώς θα αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ένα περιορισμένο κονδύλι μάρκετινγκ ·         θα λάβουν χρήσιμα ερεθίσματα για το πώς θα ιεραρχήσουν και θα εκμεταλλευτούν τα πολυάριθμα εργαλεία μάρκετινγκ - συμβατικά και διαδικτυακά - προς όφελος του ξενοδοχείου τους ·         θα μάθουν για την ένταξη της διαδικτυακής προβολής στη συνολική στρατηγική μάρκετινγκ του ξενοδοχείου τους ·         θα μπορέσουν να αποφύγουν αστοχίες και λάθη κατά το σχεδιασμό της ιστοσελίδας τους και εν γένει της διαδικτυακής τους παρουσίας ·         θα πάρουν πληροφορίες χρήσιμες για την επιλογή και τη συνεργασία με εταιρίες που προσφέρουν υπηρεσίες μάρκετινγκ και διαδικτυακής προβολής. Όσοι από τους συμμετέχοντες ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλουν την περίπτωση της δικής τους επιχείρησης προς ανάλυση και συζήτηση με τη μορφή ενός case study

Ο εισηγητής του σεμιναρίου Δρ. Δημήτρης Κούτουλας, με πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και διδακτορική διατριβή στο Τουριστικό Μάρκετινγκ, εργάζεται από το 1990 ως σύμβουλος και ως project manager σε θέματα τουρισμού, ξενοδοχείων, γαστρονομίας, πολιτισμού και μάρκετινγκ επιχειρήσεων και χωρών. Έχει υλοποιήσει έργα μάρκετινγκ, σχεδιασμού τουριστικής πολιτικής και επικοινωνιακές ενέργειες παγκόσμιας εμβέλειας σε συνολικά 30 χώρες, ενώ τυγχάνει διεθνούς αναγνώρισης για το επιστημονικό του έργο. Το πελατολόγιό του περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ξενοδοχειακές και άλλες επιχειρήσεις καθώς επίσης υπουργεία και τουριστικούς οργανισμούς.   Από το 2014 ο Δ. Κούτουλας εργάζεται ως Επίκουρος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, όπου διδάσκει τα μαθήματα Διοίκηση Ξενοδοχείων, Διοίκηση Τουριστικών Οργανισμών, Τουριστικό Μάρκετινγκ και Μάρκετινγκ Υπηρεσιών. Έχει επίσης διδάξει σε άλλα πανεπιστήμια της Ελλάδας, της Αυστρίας, της Γερμανίας και της Νότιας Αφρικής, ενώ διενεργεί σεμινάρια για διευθυντικά και ανώτερα στελέχη ξενοδοχείων καθώς και τουριστικών και δημοσίων οργανισμών. Έχει προσκληθεί ως ομιλητής σε εκατοντάδες επιχειρηματικά και τουριστικά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 3ης/2017 ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                              Νάξος 15/02/2017
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                     Αρ.Πρωτ.: οικ. 99
Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού
Περιβάλλοντος Παιδείας                              Προς: Μέλη του Δ.Σ.
Πρόνοιας και Αλληλεγγύης
Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Γραφείο Υποστηρικτικών Υπηρεσιών
  
                                          Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η     
                             Για συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Καλείστε στην με α/α 3η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει στα
γραφεία διοικήσεως του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α στις 20/02/2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00,
για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Έγκριση πρακτικού υπ.αριθ. 1  Α' Φάσης Γνωμοδοτικής Επιτροπής Ανοικτού Ηλεκτρονικού
Διαγωνισμού: «Προμήθεια, τοποθέτηση και γραμμογράφηση συνθετικού τάπητα (Ταρτάν),
στο γήπεδο Φιλωτίου «Γιάγκος Γρατσίας» Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» προϋπολογισμού
ύψους 77.080,00 €  πλέον Φ.Π.Α.
2. Διαγραφή οφειλών χρηματικού καταλόγου.
3. Συγκρότηση: α) Επιτροπής διενέργειας/αξιολόγησης για συμβάσεις προμηθειών
και παροχής υπηρεσιών, β) Επιτροπής αξιολόγησης ενστάσεων, γ) Επιτροπής παρακολούθησης
και παραλαβής προμήθειας και δ) Επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών, σύμφωνα με το Ν. 4412/2016 για το έτος 2017.
4. Εξουσιοδότηση του Δημοτικού ταμία για την κίνηση του τραπεζικού λογαριασμού του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.
5. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης υποχρεωτικών δαπανών του άρθρου 158 του ΔΚΚ σύμφωνα με το άρθρο 160 του ΔΚΚ (Ν. 3463/06).
6. Ορισμός Επιτροπών στο πλαίσιο διοργάνωσης του ΣΤ΄ Πανελλήνιου Επιστημονικού Συνεδρίου «Η Νάξος δια μέσου των αιώνων».                                
Ο Πρόεδρος Ιωάννης Ζ. Τσολάκης
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 2ης/2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΖ Εκτύπωση


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                             Νάξος,  15/02/2017
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                                     Αρ. Πρωτ. - Οικ. 3114 -

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ
Της με α/α  2ης/15-02-2017 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
ΘΕΜΑTA ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Α/α απόφασης
ΘΕΜΑ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ   Απόφασης
2/2017 Έκθεση πεπραγμένων Επιτροπής Ποιότητας Ζωής έτους 2016. Η Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα την από 25/01/2017 Έκθεση Πεπραγμένων της για το έτος 2016  και τη διαβίβασή της στο Δημοτικό Συμβούλιο για τελική έγκριση, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 73 παρ. 2 του Ν. 3852/2010.
                                                                                              Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής    


 Εμμανουήλ Πολυκρέτης             
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 2ης/2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΖ Εκτύπωση


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

           Νάξος  10-02-2017
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ            Αρ. Πρωτ. - Οικ. 2744 -

   ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

         ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

 

 

 
  ΠΡΟΣ: Τα τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής,  ως ο σχετικός Πίνακας.
KOIN.: Γραφείο Δημάρχου.
       

                                                                 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

      Για συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

(Άρθρα 73 & 75 του Ν. 3852/2010)
Καλείστε στην με α/α 2η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα γίνει  στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) στις 15/02/2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο  παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης:

1. Έκθεση πεπραγμένων Επιτροπής Ποιότητας Ζωής έτους 2016.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής

Εμμανουήλ Πολυκρέτης

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ

(Με σειρά εκλογής)
1.      Σέργης Νικόλαος
2.      Παντελιάς Ευάγγελος
3.      Σιδερής Νικόλαος
4.      Τσολάκης Ιωάννης
5.      Χουζούρης Νικόλαος
6.      Βασαλάκης Αντώνιος
ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 1ης/2017 ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Εκτύπωση


 
  ΕΘΝΟΣΗΜΟ-ΤΕΛΙΚΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                 Νάξος, 03-02-2017

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ                                                    Αρ. Πρωτ.: 2214

Ταχ. Δ/νση             : Χώρα Νάξου                                                                              

Ταχ. Κώδικας         : 84300                                                                                           

Πληροφορίες        : Δημήτριος Λιανός

Τηλέφωνο              : 22853-60151

Φαξ                         : 22850-29049                                  ΠΡΟΣ:    Τα μέλη της Δημοτικής

E-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε                                                    Επιτροπής Διαβούλευσης

                                                                                            ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ 

 Η προγραμματισμένη για τις 03 Φεβρουαρίου 2017 Δημόσια Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, αναβάλλεται λόγω υποχρεώσεων της κας Μαρίας Λουιζίδου Καθηγήτριας ΕΜΠ, για την 08η Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, η οποία θα παραστεί για την παρουσίαση του «Επικαιροποιημένου Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης των Αστικών Στερεών Αποβλήτων (Α.Σ.Α) Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων».

                                                          Ο Πρόεδρος της Επιτροπής


                                                             Δημήτριος Λιανός
                                                   Αντιδήμαρχός
Γρίπη των Πτηνών Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                      Νάξος, 1/2/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
                                                 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                   

Θέμα: Γρίπη των Πτηνών

Σύμφωνα με ενημερωτικό έγγραφο από την Διεύθυνση Κτηνιατρικής Κυκλάδων της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σας ενημερώνουμε τα εξής: Δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε περίοδο μετανάστευση των υδρόβιων πτηνών, όλα τα εκτρεφόμενα κατοικίδια και οικόσιτα πτηνά (όρνιθες, γαλοπούλες, πάπιες κ.τ.λ.) που βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη των 2 χλμ από υδατοσυλλογές (λίμνες, φράγματα κτλ) καθώς και τα πτηνά των συστηματικών εκτροφών πρέπει να βρίσκονται υποχρεωτικά σε περιφραγμένους χώρους τέτοιους ώστε να αποτρέπεται η επαφή τους με άγρια υδρόβια πτηνά. Επίσης, συνίσταται το μέτρο αυτό να επεκταθεί και στις υπόλοιπες εκτροφές, οι οποίες βρίσκονται ε απόσταση μεγαλύτερης από 2 χλμ από υδατοσυλλογές.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Εκτύπωση
Ανακοίνωση για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (Κ.Ε.Α.)
Εκδήλωση για την παρουσίαση χαρτών του Αρχιπελάγους Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                               Νάξος, 28/1/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
                                                 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ     

ΘΕΜΑ: Εκδήλωση για την παρουσίαση χαρτών του Αρχιπελάγους παρουσία του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 

Παρουσία του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η εκδήλωση παρουσίασης των χαρτών του Αρχιπελάγους, που αποκαλύφθηκαν στην Βιβλιοθήκη του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και δημιουργήθηκαν από το 1685 έως το 1687, σύμφωνα με τις διαταγές του Λουδοβίκου 14ου.  Ταυτόχρονα ο Μανόλης Μαργαρίτης παρέστη και στην εκδήλωση που προηγήθηκε για την υπογραφή συμφώνου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου για θέματα βιβλιοθηκών, αρχείων και συλλογών.  Στη διπλή εκδήλωση παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρης και ο Γάλλος Πρόξενος στη Θεσσαλονίκη, Φιλίπ Ρέι.  Ο Δήμαρχος, ως εκπρόσωπος της Νάξου αλλά και όλων των Κυκλάδων παραβρέθηκε στην εκδήλωση μετά από πρόσκληση, όπου και απηύθυνε χαιρετισμό. Στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε τόσο στο γεγονός της παρουσίασης των σπουδαίων αυτών χαρτογραφικών ντοκουμέντων, αλλά και στη μακραίωνη ιστορία της Νάξου και των Κυκλάδων και προσκάλεσε τους παρευρισκομένους, οι οποίοι ήταν καθηγητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και εκπρόσωποι του Δήμου Θεσσαλονίκης, να επισκεφθούν τη Νάξο σε αντίστοιχη εκδήλωση. Οι πρυτανικές αρχές τίμησαν τον Μανόλη Μαργαρίτη, δωρίζοντάς του αντίγραφο των χαρτών που απεικονίζει τη Νάξο.  Αποδεχόμενος την πρόσκληση, ο Πρύτανης του ΑΠΘ δεσμεύθηκε για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και στη Νάξο. Την επόμενη ημέρα, ο Μανόλης Μαργαρίτης μαζί με τους καθηγητές του ΑΠΘ είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους σπάνιους χάρτες της Συλλογής Τρικόγλου, στους οποίους αποτυπώνονται 16 νησιά των Κυκλάδων, εκ των οποίων τα 5 ανήκουν στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Εκτός από τους μοναδικής αξίας χάρτες, η συλλογή περιλαμβάνει και μία ανέκδοτη φωτογραφία της δυτικής πλευρά της Νάξου, στην οποία εφαρμόστηκε η τεχνική της «ματιάς του πουλιού», που αποτελεί τον πρόδρομο των σύγχρονων drones . Η φωτογραφία της Νάξου αποτυπώνει μοναδικά σημεία του νησιού, όπως η Πορτάρα, το Κάστρο, η Αλυκή. Άκρως εντυπωσιακή είναι και η απεικόνιση  του αρχαίου λιμανιού της Νάξου!
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 1ης/2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΖ Εκτύπωση


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                           Νάξος, 26-01-2017
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                    Αρ. Πρωτ. - Οικ. 1743-

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ
Της με α/α  1ης/26-01-2017 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
  ΘΕΜΑTA ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Α/α απόφασης
ΘΕΜΑ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ   Απόφασης
1/2017 Έγκριση κοπής - απομάκρυνσης δένδρων στην Τοπική Κοινότητα Κορώνου. Η Επιτροπή ομόφωνα εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο την έγκριση κοπής και απομάκρυνσης δύο δένδρων (κωνοφόρα τύπου Λέιλαντ) που βρίσκονται στο κοινόχρηστο χώρο έμπροσθεν του Ξενώνα (περιοχή Ανεγυρίδα) της Τ.Κ. Κορώνου, σύμφωνα με την εισήγηση της αρμόδιας Υπηρεσίας.
                                                                                         Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής    

 Εμμανουήλ Πολυκρέτης              
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΖ Εκτύπωση

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

         Νάξος  25-01-2017

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

         Αρ. Πρωτ. - Οικ. 1681 -

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣ:

 Τα τακτικά μέλη της Επιτροπής

Ποιότητας Ζωής,  ως ο σχετικός Πίνακας.

 

 

 

          KOIN. :

 

 Γραφείο Δημάρχου.

       

                                                                 

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

      Για συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

                                                            (Άρθρα 73 & 75 του Ν. 3852/2010)

 

           Καλείστε στην με α/α 1η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα γίνει  στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) στις 26-01-2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης:

 

1.        Έγκριση κοπής – απομάκρυνσης δένδρων στην Τ.Κ. Κορώνου.

 

Η συζήτηση του θέματος κρίνεται κατεπείγουσα λόγω της επικείμενης συζήτησής του στο Δημοτικό Συμβούλιο την Παρασκευή 27-01-2017 και λόγω των έκτακτων - έντονων καιρικών φαινομένων που δημιούργησαν πλημμύρες στις παρακείμενες οικίες.

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής

 

 

 

 

 

 

 

Εμμανουήλ Πολυκρέτης

 

 

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ

(Με σειρά εκλογής)

1.        Σέργης Νικόλαος

2.        Παντελιάς Ευάγγελος

3.        Σιδερής Νικόλαος

4.        Τσολάκης Ιωάννης

5.        Χουζούρης Νικόλαος

6.        Βασαλάκης Αντώνιος

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 1ης/2017 ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Νάξος 13/01/2017
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                  Αρ.Πρωτ.: οικ. 44
Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού
Αθλητισμού Περιβάλλοντος  Προς: Μέλη του Δ.Σ.
Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης
Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Γραφείο Υποστηρικτικών Υπηρεσιών
                                               Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η      
Για έκτακτη - κατεπείγουσα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Καλείστε στην με α/α 1η έκτακτη - κατεπείγουσα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου
που θα γίνει στα γραφεία διοικήσεως του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α σήμερα 13/01/2017,
ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στo παρακάτω
θέμα ημερήσιας διάταξης:
1. Έγκριση ανατροπής-ανάκλησης αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης οικονομικού έτους 2016.  
Η συζήτηση και λήψη απόφασης επί του θέματος κρίνεται κατεπείγουσα διότι σύμφωνα με
το Π.Δ. 80/2016 «Η απόφαση ανάκλησης της δέσμευση, εφόσον φέρει ημερομηνία 31 Δεκεμβρίου,
δύναται να προηγείται της σχετικής εγκριτικής απόφασης η οποία εκδίδεται εντός
του α' δεκαπενθημέρου του Ιανουαρίου του επόμενου οικονομικού έτους».
                                                                                                                                                   
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Ζ. Τσολάκης
Δεν θα λειτουργήσουν οι Σχολικές μονάδες Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                     Νάξος, 9/1/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                               

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Λόγω των συνεχιζόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών, της χιονόπτωσης, της επικράτησης χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού και της ανάγκης προστασίας και ασφάλειας των μετακινούμενων μαθητών και εκπαιδευτικών σε όλα τα σχολεία του Δήμου, δεν θα λειτουργήσουν οι Σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές και Νησιωτικές Κοινότητες του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017.
Δεν θα λειτουργήσουν οι Σχολικές μονάδες Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                          Νάξος, 8/1/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης, της επικράτησης χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού και της ανάγκης προστασίας και ασφάλειας των μετακινούμενων μαθητών και εκπαιδευτικών σε όλα τα σχολεία του Δήμου δεν θα λειτουργήσουν οι Σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές και Νησιωτικές Κοινότητες του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 27ης/2016 ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                              Αρ.Πρωτ.: οικ. 1141
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                     Προς: Μέλη του Δ.Σ.
Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού
Αθλητισμού Περιβάλλοντος
Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης
Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Γραφείο Υποστηρικτικών Υπηρεσιών

                                       Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η    
Για έκτακτη - κατεπείγουσα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

 
Καλείστε στην με α/α 27η έκτακτη - κατεπείγουσα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου
που θα γίνει στα γραφεία διοικήσεως του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α αύριο 28/12/2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00,
για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.'Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης δικαιολογητικών και οικονομικής προσφοράς συνοπτικού διαγωνισμού
για τη  « Συντήρηση πρασίνου αθλητικών εγκαταστάσεων 2017».
Η συζήτηση και λήψη απόφασης επί του θέματος κρίνεται κατεπείγουσα διότι πρέπει να γίνει άμεσα
η σχετική ανάδειξη του αναδόχου, αφού αποτελεί επιτακτική ανάγκη να συντηρείται καθημερινά
ο χλοοτάπητας του ανοικτού Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Νάξου, δεδομένου ότι η παραμικρή
επιβάρυνση του θα έχει αποτέλεσμα τη πλήρη καταστροφή του με αποτέλεσμα να κριθεί ακατάλληλη η χρήση του.                                                        
                                                                                        
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Ζ. Τσολάκης
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                 Νάξος, 16/12/2016 
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                                                     Αρ. Πρωτ: 23576
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ  ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.
1)Προς τον κ. Δήμαρχο και τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους  Δήμου  Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
2)Προς όλους τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
3)Προς όλους τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
4)Προς όλους τους Εκπρόσωπους των Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

Παρακαλούμε  να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα  στις 21 Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.30μ.μ. με τα παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης:
 1. Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων έτους 2017.
 2. Έγκριση πρόσληψης δικηγόρου με σχέση έμμισθης εντολής για την Νομική Υπηρεσία του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
 3. Λήψη απόφασης για την πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την στελέχωση της δομής «Κέντρα Κοινότητας Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».
 4. Λήψη απόφασης για την πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την στελέχωση της δομής «Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».
 5. Λήψη απόφασης για την μίσθωση χώρου στάθμευσης οχημάτων στην Τ.Κ. Γαλανάδου.
 6. Λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα ανάθεσης σε ιδιώτες εργολαβίας παροχής υπηρεσιών καθαριότητας κοιμητηρίων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
 7. Έγκριση παράτασης προγραμματικής σύμβασης ΕΜΠ και Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων του ερευνητικού προγράμματος με τίτλο: «Ανάπτυξη Συστήματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΑΣΑ) Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων», με σκοπό την αξιοποίησή τους & προετοιμασία τοπικού σχεδίου διαχείρισης».
 8. Έγκριση παράτασης μίσθωσης χώρων στάθμευσης οχημάτων.
 9. Λήψη απόφασης για την παράταση της προμήθειας: «Χημικών υλικών 2016 Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».
 10. Λήψη απόφασης για παράταση σύμβασης μίσθωσης γεώτρησης.
 11. Καθορισμός τέλους διαμονής παρεπιδημούντων και τέλους επί των ακαθαρίστων εσόδων των κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων και συναφών καταστημάτων (υπ' αριθμ. 295/2016 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής).
 12. Καθορισμός ανώτατων τιμών σφαγής που θα εισπράττονται από τους διαχειριστές των Δημοτικών Σφαγείων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων (υπ' αριθμ. 298/2016 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής).
 13. Εγγραφή του Δήμου ως συνδρομητή σε έντυπες εκδόσεις.
 14. Έγκριση ορίου δαπάνης για την χρήση υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας στο Δήμαρχο και στους Αντιδημάρχους μέσω μιας συσκευής έκαστος, για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών.
 15. Αίτημα κ. Σκοπελίτη Νικήτα περί τμηματικής καταβολής οφειλών του από τέλη ύδρευσης.
 16. Διαγραφές οφειλών από τέλη παρεπιδημούντων.
 17. Λήψη απόφασης περί διαγραφής χρηματικών καταλόγων από οφειλές παράβασης Κ.Ο.Κ.
 18. Διαγραφή οφειλής Τέλους Ακίνητης Περιούσιας (Τ.Α.Π.) κ. Μαρούλη Κωνσταντίνου.
 19. Λήψη απόφασης περί επιστροφής ποσού από παράβαση Κ.Ο.Κ. στον κ. Pirolli Frederik
 20. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση μιας (1) θέσης στάθμευσης Α.με.Α στην Δ.Κ. Νάξου (υπ' αριθμ. 51/2016 απόφαση Ε.Π.Ζ).
 21. Έγκριση κοπής - απομάκρυνσης δέντρου στην Δ.Κ. Νάξου (υπ' αριθμ. 54/2016 απόφαση Ε.Π.Ζ.).
 22. Έγκριση κοπής - απομάκρυνσης δέντρου στην Τ.Κ. Γαλανάδου (υπ' αριθμ. 52/2016 απόφαση Ε.Π.Ζ.).
 23. Έγκριση κοπής - απομάκρυνσης δέντρου στην Τ.Κ. Βίβλου (υπ' αριθμ. 53/2016 απόφαση Ε.Π.Ζ.).
 24. Έγκριση της υπ' αριθμ. 115/2016 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, η οποία αφορά στην ψήφιση του προϋπολογισμού και  στοχοθεσίας οικονομικού έτους 2017, του νομικού προσώπου.
 25. Έγκριση της υπ' αριθμ. 116/2016 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Ο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α., η οποία αφορά στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016, του νομικού προσώπου
 26. Αντικατάσταση μέλους της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
 27. Αντικατάσταση μέλους στην επιτροπή προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου (υπ' αριθμ. 105/2016 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου  Νάξου & Μικρών Κυκλάδων).
 28. Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής.
 29. Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων σε επιτροπές παραλαβής έργων και συγκρότηση αυτών.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φώτιος Ι. Μαυρομμάτης
Διοργάνωση δωρεάν σεμιναρίων Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                 Νάξος, 16/12/2016
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                  
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                               

ΘΕΜΑ: Διοργάνωση δωρεάν σεμιναρίων
 
Βάσει του σχεδιασμού του προγράμματος Τουριστικής Δράσης για το 2016 και στο πλαίσιο της αναγκαιότητας δια βίου κατάρτισης των επαγγελματιών του τουρισμού, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων διοργανώνει δωρεάν σεμινάρια αναφορικά με την κοστολόγηση προϊόντων και την προβολή των τοπικών επιχειρήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα σεμινάρια απευθύνονται στους επαγγελματίες, με στόχο  να εφοδιαστούν με εξειδικευμένες γνώσεις και επαρκή εργαλεία που θα συμβάλουν στη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας και στην περαιτέρω προώθηση των επιχειρήσεων. Ειδικότερα, σήμερα, 16 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί το σεμινάριο με θέμα «Τεχνική αξιολόγησης του παρεχόμενου προϊόντος (κοστολόγηση μενού)» με εισηγητή τον  Δημήτρη Παπανικολάου,  ΒΒΑ In Hotel Management. Το σεμινάριο απευθύνεται σε Μάγειρες, Ζαχαροπλάστες, F & B M, επισιτιστικές και ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια, καφετέριες καθώς και σπουδαστές επισιτιστικών τμημάτων.
Ημερομηνία:             Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου Τόπος διεξαγωγής:                 Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου - Δημαρχείο Ώρα σεμιναρίου:     16:00 - 21:00
Το Σάββατο και την Κυριακή 17-18 Δεκεμβρίου 2016 θα διεξαχθεί σεμινάριο με θέμα «Παρουσίαση και προβολή στα Social Media για τον τουρισμό», με εισηγητές την Άντα (Ανδριάνα) Κυρκιλή, Digital Growth Ambassador και τον  Γιάννη Αγγελάκη, πτυχιούχο του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Παντείου Πανεπιστημίου με ειδίκευση στο Μάρκετινγκ.
Ημερομηνία:             Σάββατο 17 Δεκεμβρίου
Τόπος διεξαγωγής:                 Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου - Δημαρχείο Ώρα σεμιναρίου:     16:00 - 21:00
Και
Ημερομηνία:             Κυριακή 18 Δεκεμβρίου Τόπος διεξαγωγής:                 Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου - Δημαρχείο Ώρα σεμιναρίου:     10:00 - 15:00   Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2285022671, καθώς και στην Ένωση Ξενοδόχων, στο Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων, στο Σύλλογο Μαζικής Εστίασης και στον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Νάξου.
Διακοπή κυκλοφορίας εν όψει χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ    Νάξος, 16/12/2016
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                               
 Στο πλαίσιο πραγματοποίησης των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν από το ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και προκειμένου να διασφαλιστεί η επιτυχής διεξαγωγή των εκδηλώσεων αυτών αλλά και η ασφάλεια των συμμετεχόντων και πεζών, είναι απαραίτητο να απαγορευτεί η διέλευση οχημάτων για τις ημέρες, ώρες και οδούς, ως εξής: ·        
Σάββατο 17/12/2016 από τις 12:00 έως τις 16:00:
Θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στην πλατεία Πρωτοδικείου και παρακαλούμε όπως απαγορευτεί η διέλευση οχημάτων προς την πλατεία από το κατάστημα 3Φ στην οδό Παπαβασιλείου και από το εστιατόριο «Μάρω». ·        
Πέμπτη 22/12/2016, Παρασκευή 23/12/2016, Πέμπτη 29/12/2016, Παρασκευή 30/12/2016 από τις 17:00 έως τις 22:00 και Σάββατο 24/12/2016, Σάββατο 31/12/2016 από τις 10:00 έως τις 14:00: Θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στην οδό Παπαβασιλείου και στον δρόμο του παλιού ταχυδρομείου και παρακαλούμε όπως απαγορευτεί η διέλευση οχημάτων από το κατάστημα 3Φ στην οδό Παπαβασιλείου έως την Αlpha Bank καθώς και η διέλευση οχημάτων προς τον δρόμο του παλιού ταχυδρομείου από την πλατεία πρωτοδικείου. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεση σας.                                                                                                                             
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 13ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΖ Εκτύπωση


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                           Νάξος,  09/12/2016
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                    Αρ. Πρωτ. - Οικ.22903-

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ
Της με α/α  13ης/07-12-2016 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
 ΘΕΜΑTA EKTOΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Α/α απόφασης
ΘΕΜΑ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ   Απόφασης
50/2016 Συνεργασία στο πλαίσιο πραγματοποίησης των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Η Επιτροπή ομόφωνα εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο να απαγορευτεί η διέλευση των οχημάτων για το Σάββατο 17/12/2016 από τις 12:00 έως τις 16:00 προς την Πλατεία Πρωτοδικείου, από το κατάστημα 3Φ στην οδό Παπαβασιλείου και από το εστιατόριο Μάρω. Καθώς επίσης να απαγορευτεί και η διέλευση των οχημάτων για την Πέμπτη 22/12/2016, Παρασκευή 23/12/2016, Πέμπτη 29/12/2016, Παρασκευή 30/12/2016 από τις 17:00 έως τις 22:00 και για το Σάββατο 24/12/2016 και Σάββατο 31/12/2016 από τις 10:00 έως τις 14:00, από το κατάστημα 3Φ στην οδό Παπαβασιλείου έως την Αlpha Bank καθώς και προς τον δρόμο του Παλιού Ταχυδρομείου από την Πλατεία Πρωτοδικείου, προκειμένου να διασφαλιστεί η επιτυχής διεξαγωγή των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ αλλά και η ασφάλεια των συμμετεχόντων και πεζών.
ΘΕΜΑTA ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Α/α απόφασης
ΘΕΜΑ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ   Απόφασης
51/2016 Εξέταση  αίτησης  για  παραχώρηση  μίας  (1)  θέσης στάθμευσης για ΑμεΑ στη Δ.Κ. Νάξου. Η Επιτροπή ομόφωνα εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο την έγκριση της αίτησης της κας Σιδερή Μαρίας και την παραχώρηση μίας (1) θέσης στάθμευσης για Α.ΜΕ.Α. κοντά στον τόπο διαμονής της, επί της οδού Δαμαριώνα, στο τμήμα μεταξύ των οδών Κεραμωτής και Δαμαλά της  Δ.Κ. Νάξου, για το αναπηρικό όχημα με αριθμό κυκλοφορίας ΕΜΝ5923. Η παραχωρούμενη θέση αποτυπώνεται στο από Οκτωβρίου 2016 σχέδιο της Τ.Υ. του Δήμου, το οποίο και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας απόφασης.
52/2016 Έγκριση κοπής - απομάκρυνσης δένδρου στην Τοπική Κοινότητα Γαλανάδου. Η Επιτροπή ομόφωνα εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο την έγκριση κοπής δένδρου (λεύκα) που βρίσκεται στη Τ.Κ. Γαλανάδου, σύμφωνα με την εισήγηση της αρμόδιας Υπηρεσίας.
53/2016 Έγκριση κοπής - απομάκρυνσης δένδρου στην Τοπική Κοινότητα Βίβλου.                 Η Επιτροπή ομόφωνα εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο την έγκριση κοπής δένδρου (σολωμός) που βρίσκεται στη Τ.Κ. Βίβλου, σύμφωνα με την εισήγηση της αρμόδιας Υπηρεσίας.
54/2016 Έγκριση κοπής - απομάκρυνσης δένδρου στην Δημοτική Κοινότητα Νάξου. Η Επιτροπή ομόφωνα εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο την έγκριση κοπής δένδρου (ουασινγκτόνια) που βρίσκεται στη Δ.Κ. Νάξου, σύμφωνα με την εισήγηση της αρμόδιας Υπηρεσίας μόνο στην περίπτωση που το εν λόγο δένδρο δεν μπορεί να στηριχθεί με οποιοδήποτε τρόπο από τον εξειδικευμένο ανάδοχο που έχει ήδη αναλάβει το κλάδεμα υψηλών δένδρων.
55/2016 Αίτηση Ματθαίου Κιουλαφή του Μιχαήλ για α) χορήγηση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων (μουσικής) τριετούς διάρκειας (2016-2017-2018) στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ-ΑΝΑΨΥΧΗΣ» στην περιοχή «Αλμυρό Πλάκας» της Τ.Κ. Βίβλου και β) Παράταση ωραρίου χρήσης μουσικών οργάνων. Η Επιτροπή ομόφωνα εγκρίνει την χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ -ΑΝΑΨΥΧΗΣ» με διακριτικό τίτλο «MISHA BEACH BAR» του Ματθαίου Κιουλαφή του Μιχαήλ,  που λειτουργεί στην περιοχή «Αλμυρό Πλάκας» της Τ.Κ. Βίβλου. Η ως άνω άδεια: ü    Εγκρίνεται με παράταση του ωραρίου λειτουργίας της μουσικής μέχρι την δεύτερη πρωινή ώρα (02:00), με την προϋπόθεση ότι δεν διαταράσσεται η ησυχία των περιοίκων, και σύμφωνα με τους όρους και περιορισμούς που τίθενται στο με αρ. πρωτ. 11394/02-11-2016 εγκριτικό έγγραφο του τμήματος Δημόσιας Υγείας Νάξου. ü    Η χορήγηση της άδειας χρήσης μουσικών οργάνων για το εν θέματι κατάστημα, είναι τριετούς διάρκειας (2016-2017-2018), υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκεται εν ισχύ η άδεια δημόσιας εκτέλεσης μουσικής που χορηγεί ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης & Προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων. Ο κάτοχός της οφείλει να προσκομίσει στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, πριν τη λήξη ισχύος της άδειας δημόσιας εκτέλεσης, νέα έγγραφη άδεια δημόσιας εκτέλεσης μουσικής. Σε διαφορετική περίπτωση η παρούσα θα ανακαλείται.
                                                                                         Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής    


Εμμανουήλ Πολυκρέτης              
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 13ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΖ Εκτύπωση


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                            Νάξος,  09/12/2016
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                    Αρ. Πρωτ. - Οικ.22903-

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ
Της με α/α  13ης/07-12-2016 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
 ΘΕΜΑTA EKTOΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Α/α απόφασης
ΘΕΜΑ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ   Απόφασης
50/2016 1.      Συνεργασία στο πλαίσιο πραγματοποίησης των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Η Επιτροπή ομόφωνα εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο να απαγορευτεί η διέλευση των οχημάτων για το Σάββατο 17/12/2016 από τις 12:00 έως τις 16:00 προς την Πλατεία Πρωτοδικείου, από το κατάστημα 3Φ στην οδό Παπαβασιλείου και από το εστιατόριο Μάρω. Καθώς επίσης να απαγορευτεί και η διέλευση των οχημάτων για την Πέμπτη 22/12/2016, Παρασκευή 23/12/2016, Πέμπτη 29/12/2016, Παρασκευή 30/12/2016 από τις 17:00 έως τις 22:00 και για το Σάββατο 24/12/2016 και Σάββατο 31/12/2016 από τις 10:00 έως τις 14:00, από το κατάστημα 3Φ στην οδό Παπαβασιλείου έως την Αlpha Bank καθώς και προς τον δρόμο του Παλιού Ταχυδρομείου από την Πλατεία Πρωτοδικείου, προκειμένου να διασφαλιστεί η επιτυχής διεξαγωγή των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ αλλά και η ασφάλεια των συμμετεχόντων και πεζών.
ΘΕΜΑTA ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Α/α απόφασης
ΘΕΜΑ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ   Απόφασης
51/2016 Εξέταση  αίτησης  για  παραχώρηση  μίας  (1)  θέσης στάθμευσης για ΑμεΑ στη Δ.Κ. Νάξου. Η Επιτροπή ομόφωνα εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο την έγκριση της αίτησης της κας Σιδερή Μαρίας και την παραχώρηση μίας (1) θέσης στάθμευσης για Α.ΜΕ.Α. κοντά στον τόπο διαμονής της, επί της οδού Δαμαριώνα, στο τμήμα μεταξύ των οδών Κεραμωτής και Δαμαλά της  Δ.Κ. Νάξου, για το αναπηρικό όχημα με αριθμό κυκλοφορίας ΕΜΝ5923. Η παραχωρούμενη θέση αποτυπώνεται στο από Οκτωβρίου 2016 σχέδιο της Τ.Υ. του Δήμου, το οποίο και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας απόφασης.
52/2016 Έγκριση κοπής - απομάκρυνσης δένδρου στην Τοπική Κοινότητα Γαλανάδου. Η Επιτροπή ομόφωνα εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο την έγκριση κοπής δένδρου (λεύκα) που βρίσκεται στη Τ.Κ. Γαλανάδου, σύμφωνα με την εισήγηση της αρμόδιας Υπηρεσίας.
53/2016 Έγκριση κοπής - απομάκρυνσης δένδρου στην Τοπική Κοινότητα Βίβλου.                 Η Επιτροπή ομόφωνα εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο την έγκριση κοπής δένδρου (σολωμός) που βρίσκεται στη Τ.Κ. Βίβλου, σύμφωνα με την εισήγηση της αρμόδιας Υπηρεσίας.
54/2016 Έγκριση κοπής - απομάκρυνσης δένδρου στην Δημοτική Κοινότητα Νάξου. Η Επιτροπή ομόφωνα εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο την έγκριση κοπής δένδρου (ουασινγκτόνια) που βρίσκεται στη Δ.Κ. Νάξου, σύμφωνα με την εισήγηση της αρμόδιας Υπηρεσίας μόνο στην περίπτωση που το εν λόγο δένδρο δεν μπορεί να στηριχθεί με οποιοδήποτε τρόπο από τον εξειδικευμένο ανάδοχο που έχει ήδη αναλάβει το κλάδεμα υψηλών δένδρων.
55/2016 Αίτηση Ματθαίου Κιουλαφή του Μιχαήλ για α) χορήγηση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων (μουσικής) τριετούς διάρκειας (2016-2017-2018) στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ-ΑΝΑΨΥΧΗΣ» στην περιοχή «Αλμυρό Πλάκας» της Τ.Κ. Βίβλου και β) Παράταση ωραρίου χρήσης μουσικών οργάνων. Η Επιτροπή ομόφωνα εγκρίνει την χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ -ΑΝΑΨΥΧΗΣ» με διακριτικό τίτλο «MISHA BEACH BAR» του Ματθαίου Κιουλαφή του Μιχαήλ,  που λειτουργεί στην περιοχή «Αλμυρό Πλάκας» της Τ.Κ. Βίβλου. Η ως άνω άδεια: ü    Εγκρίνεται με παράταση του ωραρίου λειτουργίας της μουσικής μέχρι την δεύτερη πρωινή ώρα (02:00), με την προϋπόθεση ότι δεν διαταράσσεται η ησυχία των περιοίκων, και σύμφωνα με τους όρους και περιορισμούς που τίθενται στο με αρ. πρωτ. 11394/02-11-2016 εγκριτικό έγγραφο του τμήματος Δημόσιας Υγείας Νάξου. ü    Η χορήγηση της άδειας χρήσης μουσικών οργάνων για το εν θέματι κατάστημα, είναι τριετούς διάρκειας (2016-2017-2018), υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκεται εν ισχύ η άδεια δημόσιας εκτέλεσης μουσικής που χορηγεί ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης & Προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων. Ο κάτοχός της οφείλει να προσκομίσει στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, πριν τη λήξη ισχύος της άδειας δημόσιας εκτέλεσης, νέα έγγραφη άδεια δημόσιας εκτέλεσης μουσικής. Σε διαφορετική περίπτωση η παρούσα θα ανακαλείται.
                                                                                      

  Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής       Εμμανουήλ Πολυκρέτης              
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 26ης/2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Νάξος 09/12/2016
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                              Αρ.Πρωτ.: οικ. 1051
Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού 
Αθλητισμού Περιβάλλοντος                                    Προς: Μέλη του Δ.Σ.
Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης
Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Γραφείο Υποστηρικτικών Υπηρεσιών

  Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η      
                                     Για συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

 Καλείστε στην με α/α 26η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει στα γραφεία
διοικήσεως του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α στις 14/12/2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:30,
για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Αποδοχή έκτακτης επιχορήγησης από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που αφορά
στην προμήθεια με τίτλο  «Προμήθεια, τοποθέτηση και γραμμογράφηση χλοοτάπητα,
συνθετικού τάπητα (ταρτάν), στο γήπεδο Φιλωτίου «Γιάγκος Γρατσίας» του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».
2. Έγκριση δαπανών και διάθεση σχετικών πιστώσεων από τον προϋπολογισμό του Νομικού Προσώπου οικ. έτους 2016.
3. Έγκριση παραχώρησης χρήσης του ανοικτού Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Νάξου.                                                                                                                               
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Ζ. Τσολάκης
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 25ης/2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               Νάξος 09/12/2016
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                          Αρ.Πρωτ.: οικ. 1050
Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού
Αθλητισμού Περιβάλλοντος                              Προς: Μέλη του Δ.Σ.
Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης
Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Γραφείο Υποστηρικτικών Υπηρεσιών                                          Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η     

                          Για συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου


Καλείστε στην με α/α 25η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει
στα γραφεία διοικήσεως του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α στις 14/12/2015, ημέρα Τετάρτη
και ώρα 14:30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης:
1. Έγκριση προϋπολογισμού του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
οικονομικού έτους 2017.                                                                                                                              
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Ζ. Τσολάκης
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 13ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΖ Εκτύπωση


 
 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

           Νάξος  02-12-2016
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ            Αρ. Πρωτ. - Οικ. 22443-

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

 

 

 
  ΠΡΟΣ: Τα τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής,  ως ο σχετικός Πίνακας.
KOIN. : Γραφείο Δημάρχου.
       

                                                                 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

      Για συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

(Άρθρα 73 & 75 του Ν. 3852/2010) Καλείστε στην με α/α 13η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα γίνει  στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) στις 07-12-2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:30, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: 1.        Παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑμεΑ. 2.        Έγκριση κοπής - απομάκρυνσης δένδρων στην Τ.Κ. Γαλανάδου, στην Τ.Κ. Βίβλου και στην Δ.Κ. Νάξου. 3.        Αίτηση Κιουλαφή Ματθαίου του Μιχαήλ για α) χορήγηση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων (μουσικής) τριετούς διάρκειας στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕ-ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ» στη περιοχή «Αλμυρό - Πλάκας» της Τ.Κ. Βίβλου και β) Παράταση ωραρίου χρήσης μουσικών οργάνων.

 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής

Εμμανουήλ Πολυκρέτης

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ

(Με σειρά εκλογής)
1.        Σέργης Νικόλαος
2.        Παντελιάς Ευάγγελος
3.        Σιδερής Νικόλαος
4.        Τσολάκης Ιωάννης
5.        Χουζούρης Νικόλαος
6.        Βασαλάκης Αντώνιος
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 24ης/2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                             Αρ.Πρωτ.: οικ. 1015
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού                        Προς: Μέλη του Δ.Σ.
Αθλητισμού Περιβάλλοντος
Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης
Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Γραφείο Υποστηρικτικών Υπηρεσιών                                              Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η      
                                   Για συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου


Καλείστε στην με α/α 24η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει στα γραφεία
 διοικήσεως του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α στις 06/12/2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:30,
για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Έγκριση δαπανών και διάθεση σχετικών πιστώσεων από τον προϋπολογισμό
του Νομικού Προσώπου οικ. έτους 2016.
2. Έγκριση ανάληψης πολυετούς υποχρέωσης για την εκτέλεση της υπηρεσίας
με τίτλο «Συντήρηση Πρασίνου Αθλητικών εγκαταστάσεων 2017».
3. Έγκριση Μελέτης και κατάρτιση όρων διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού
για την εκτέλεση της υπηρεσίας με τίτλο «Συντήρηση Πρασίνου Αθλητικών εγκαταστάσεων 2017».
4. Έγκριση ανάληψης πολυετούς υποχρέωσης για την «Προμήθεια, τοποθέτηση και
γραμμογράφηση χλοοτάπητα, συνθετικού τάπητα (ταρτάν), στο γήπεδο ποδοσφαίρου
της Δημοτικής Κοινότητας Φιλωτίου του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».
5. Έγκριση Μελέτης και κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού
για την «Προμήθεια, τοποθέτηση και γραμμογράφηση χλοοτάπητα, συνθετικού τάπητα (ταρτάν), 
 στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Δημοτικής Κοινότητας Φιλωτίου του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».                                                                                                                                
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Ζ. Τσολάκης
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 17ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΚ ΝΑΞΟΥ Εκτύπωση


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                Νάξος, 30-11-2016                
 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                        Αριθ. Πρωτ: 328
ΔΗΜΟΣ  ΝΑΞΟΥ  ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                         
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑΞΟΥ
                                   

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑΞΟΥ (17η/2016)    

 ΠΡΟΣ:
Τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής  Κοινότητας Νάξου                                                                                                            
 
Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου, στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας (Δημαρχείο) στις 5 Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00  με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
 1. Αιτήσεις χορήγησης - ανανέωσης άδειας λειτουργίας μουσικής καταστημάτων. 
 2. Κοπή - Απομάκρυνση δένδρου στην ΔΚ Νάξου.
Τρέχοντα θέματα                                    


    Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου      


 Μαυρογιάννης  Ευθύμιος
Συλλυπητήρια για το θάνατο του Γιάννη Χωματά Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 Νάξος, 29/11/2016

Μεγάλη είναι η θλίψη στο άκουσμα της απώλεια του συμπατριώτη και φίλου μου Γιάννη Χωματά. Ο εκλιπών, πρώην Βουλευτής Κυκλάδων, Καθηγητής Ιατρικής, Γιάννης Χωματάς υπήρξε εξαίρετος γιατρός και άνθρωπος. Τίμησε τη γενέτειρά του από τη θέση του βουλευτή και αποτέλεσε φωτεινό παράδειγμα κοινωνικής προσφοράς, κερδίζοντας την αγάπη και την εκτίμηση όλων των απλών ανθρώπων, στους οποίους προσέφερε τις ιατρικές του υπηρεσίες με περισσή αγάπη και φροντίδα. Τίμησε τον τόπο μας τόσο σε επιστημονικό επίπεδο όσο και με την ενεργή του συμμετοχή στα κοινά και ξεχώρισε χάρη στο ήθος και την ανιδιοτέλειά του. Υπήρξε εξαίρετο πολιτικό πρόσωπο με σημαίνοντα ρόλο για δεκαετίες στον πολιτικό βίο του τόπου μας, πολιτευόμενος πάντα υποδειγματικά με ευπρέπεια και απαράμιλλο πολιτικό ήθος, αποτελώντας πρότυπο εντιμότητας και ακεραιότητας. Για την προσφορά του ως επιστήμονας και για το πολιτικό ήθος, με το οποίο πορεύτηκε στο δημόσιο βίο, θα μείνει για πάντα στην καρδιά μας! Στην οικογένειά του απευθύνω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια. Ας είναι αιωνία η μνήμη του!

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων  
Εμμανουήλ Μαργαρίτης
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 23ης/2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                          Νάξος 18/11/2016
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού                    Αρ.Πρωτ.: οικ. 966
Αθλητισμού Περιβάλλοντος                 Προς: Μέλη του Δ.Σ.
Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης
Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Γραφείο Υποστηρικτικών Υπηρεσιών


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η      

Για συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου


Καλείστε στην με α/α 23η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει
στα γραφεία διοικήσεως του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α στις 25/11/2015, ημέρα Παρασκευή
και ώρα 14:30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2016.
2. Έγκριση δαπανών και διάθεση σχετικών πιστώσεων από τον προϋπολογισμό του
Νομικού Προσώπου οικ. έτους 2016.
3. Έγκριση δαπάνης και ψήφιση διάθεσης πίστωσης για την εργασία με τίτλο
«Επισκευή - Συντήρηση ανοικτού Αθλητικού Κέντρου (ΔΑΚ) Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων».
4. Εγγραφή νηπίων στου παιδικούς σταθμούς για τη σχολική περίοδο 2016-2017.
5. Αποδέσμευση πιστώσεων από τον προϋπολογισμό του Νομικού Προσώπου οικ. έτους 2016.
6. Έγκριση τροποποίησης προγράμματος χρήσης του ανοικτού Δημοτικού Αθλητικού
Κέντρου και του γηπέδου Αγίου Αρσενίου για την αθλητική περίοδο 2016-2017.                         

Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Ζ. Τσολάκης
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 16ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΚ ΝΑΞΟΥ Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                              Νάξος, 15-11-2016

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ  ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑΞΟΥ            
Πίνακας περίληψης αποφάσεων της συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής     Κοινότητας Νάξου στις 14-11-2016 (16η Συνεδρίαση του έτους 2016)  
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΘΕΜΑ   ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ
              88     «Αιτήσεις  χορήγησης προέγκρισης ίδρυσης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος»
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Τη χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Εμμανουήλ Βαθρακοκοίλη του Ιωάννη, «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ», που θα λειτουργήσει στην περιοχή «Άγιος Ιωάννης» Χώρας Νάξου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
            89             «Αιτήσεις  χορήγησης προέγκρισης ίδρυσης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος»
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Τη χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Παναγιώτη Σορώκο του Γεωργίου, «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ», που θα λειτουργήσει στη θέση Παραλιακή οδός Χώρας Νάξου (όπισθεν Μεζέ Μεζέ) του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
                90                                   «Αιτήσεις χορήγησης - ανανέωσης άδειας χρήσης μουσικής καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος»
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Α) Τη χορήγηση άδειας χρήσης μουσικής - μουσικών οργάνων στην: Ελισάβετ ΒΕΝΤΟΥΡΗ του Ιωάννη, για το κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ & ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ», με διακριτικό τίτλο «ELISABETHS GARDEN» που λειτουργεί στη οδό Αρ. Πρωτοπαπαδάκη Χώρα Νάξου του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, σύμφωνα με την υπ' αριθ. 8191/22-09-2016 γνωμοδότηση του Τμήματος Δημόσιας Υγείας Νάξου, για τρία έτη (2016-2017-2018), με παράταση ωραρίου έως την 01:00΄πρωινή ώρα. Β) Τη χορήγηση άδειας χρήσης μουσικής - μουσικών οργάνων στην εταιρεία: ΑΦΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΚΗ Ο.Ε., για το κατάστημα «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ-ΠΙΤΣΑΡΙΑ-ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ», με διακριτικό τίτλο «ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ» που λειτουργεί στη παραλιακή οδό Χώρας Νάξου του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, σύμφωνα με την υπ' αριθ. 11390/26-10-2016 γνωμοδότηση του Τμήματος Δημόσιας Υγείας Νάξου, για το 2016. Γ) Τη χορήγηση άδειας χρήσης μουσικής - μουσικών οργάνων στην: Ειρήνη ΜΑΪΤΟΥ του Κωνσταντίνου, για το κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ (ΟΥΖΕΡΙ)- ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ», με διακριτικό τίτλο «ΣΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ» που λειτουργεί στη παραλιακή οδό Χώρας Νάξου του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, σύμφωνα με την υπ' αριθ. 11396/26-10-2016 γνωμοδότηση του Τμήματος Δημόσιας Υγείας Νάξου,  για αορίστου διάρκειας, με παράταση ωραρίου έως την 03:00΄πρωινή ώρα. Δ) Τη χορήγηση άδειας χρήσης μουσικής - μουσικών οργάνων στον: Σπυρίδωνα ΜΑΚΑΡΗ του Κωνσταντίνου, για το κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ», με διακριτικό τίτλο «ΟΜΕΡΤΑ» που λειτουργεί στη παραλιακή οδό Χώρας Νάξου του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, σύμφωνα με την υπ' αριθ. 11388/26-10-2016 γνωμοδότηση του Τμήματος Δημόσιας Υγείας Νάξου,  για τρία έτη (2016-2017-2018), με παράταση ωραρίου έως την 03:00΄πρωινή ώρα.
      91 Παραχώρηση θέση στάθμευσης ΑμεΑ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Να παραχωρηθεί στην κα Σιδερή Μαρία του Νικολάου, μία (1) θέση στάθμευσης ΑμεΑ, για το όχημά της, επί της οδού Δαμαριώνα της Δ.Κ. Νάξου, σύμφωνα με την από Οκτωβρίου του 2016 Τεχνική Έκθεση της Τεχνικής Υπηρεσία του Δήμου μας.
   
  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ  ΝΑΞΟΥ                ΕΥΘΥΜΙΟΣ  ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 16ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΚ ΝΑΞΟΥ Εκτύπωση


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                Νάξος, 10-11-2016                 
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                        Αριθ. Πρωτ: 320
ΔΗΜΟΣ  ΝΑΞΟΥ  ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                      
 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑΞΟΥ                                   
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑΞΟΥ (16η/2016)  
  ΠΡΟΣ: Τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής  Κοινότητας Νάξου                                                                                                             
Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου, στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας (Δημαρχείο) στις 14 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00  με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
 1. Αιτήσεις χορήγησης προέγκρισης ίδρυσης καταστημάτων  υγειονομικού ενδιαφέροντος.
 2. Αιτήσεις χορήγησης - ανανέωσης άδειας λειτουργίας μουσικής καταστημάτων. 
 3. Παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑμεΑ.
Τρέχοντα θέματα                                        


 Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου     


  Μαυρογιάννης  Ευθύμιος
Ευχαριστήριο Μήνυμα Δημάρχου Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                                      
Νάξος, 10/11/2016
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
 

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης 8 Νοεμβρίου 2016, νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ και να ευχαριστήσω θερμά όσους συνέβαλαν στην αντιμετώπιση της πύρινης λαίλαπας. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νάξου, οι οποίοι, υπό αντίξοες συνθήκες, με αξιοσημείωτο επαγγελματισμό και ευσυνειδησία προασπίστηκαν τις περιουσίες και τις οικίες των συνδημοτών μας, παρέχοντας σε όλους μας αίσθημα ασφάλειας. Επίσης, οφείλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Υπεύθυνο του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του  Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Ιάκωβο Τσελέντη, καθώς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου μας, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο μέτωπο της πυρκαγιάς, προσφέροντας τα δέοντα για τη διαχείριση της κατάστασης. Αξιοσημείωτη ήταν και η προσφορά των εθελοντών που παραβρέθηκαν στο σημείο της πυρκαγιάς, μεταξύ των οποίων και δύο άτομα από την Πάρο. Η συμβολή των εθελοντών είναι πάντα καίρια και απαραίτητη σε κάθε δύσκολη στιγμή.     Τέλος, ευχαριστώ θερμά τους άνδρες της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας, που σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, συνέβαλαν στην αντιμετώπιση της φωτιάς. Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς συνεργάστηκαν άψογα, επιδεικνύοντας θάρρος και επαγγελματική ευσυνειδησία, γεγονός που συνέβαλε στην άριστη διαχείριση της κατάστασης και την αποτροπή δυσμενέστερων γεγονότων.            

Ο Δήμαρχος
Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
 
Εμμανουήλ Μαργαρίτης
   
Δικαιολογητικά για χορήγηση Κοινόχρηστων Χώρων Εκτύπωση
Δικαιολογητικά για χορήγηση Κοινόχρηστων Χώρων έτους 2017
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 22ης/2016 ΕΚΤΑΚΤΗΣ - ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                           Νάξος 08/11/2016
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                               Αρ.Πρωτ.: οικ. 943
Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού
Αθλητισμού Περιβάλλοντος                  Προς: Μέλη του Δ.Σ.
Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης
Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Γραφείο Υποστηρικτικών Υπηρεσιών


  Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η      

Για έκτακτη - κατεπείγουσα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου


Καλείστε στην με α/α 22η έκτακτη - κατεπείγουσα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου
που θα γίνει στα γραφεία διοικήσεως του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α αύριο 09/11/2015, ημέρα
Τετάρτη και ώρα 13:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στo παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης:
1. Έγκριση δαπάνης και ψήφιση διάθεσης πίστωσης για την υπηρεσία με τίτλο «Συντήρηση Πρασίνου
Αθλητικών Εγκαταστάσεων 2016».  
Η συζήτηση και λήψη απόφασης επί του θέματος κρίνεται κατεπείγουσα διότι είναι επιτακτική
 ανάγκη να συντηρείται καθημερινά ο χλοοτάπητας του ανοικτού
Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Νάξου, δεδομένου ότι η παραμικρή επιβάρυνση του θα έχει
αποτέλεσμα τη πλήρη καταστροφή του με αποτέλεσμα να κριθεί ακατάλληλη η χρήση του.
                                                                                                                              
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Ζ. Τσολάκης
Ευχαριστήριο Εκτύπωση

Θέμα:  Ευχαριστήριο προς την επιχείρηση «Πτηνοτροφική Νάξου»

            Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ευχαριστούν θερμά την κα Ιωάννα Κάβουρα, τον κ. Αντώνη Βασαλάκη και την επιχείρηση «Πτηνοτροφική Νάξου» για την προσφορά αυγών, τα οποία διατέθηκαν στις υφιστάμενες δομές της Κοινωφελούς Επιχείρησης, στο Κ.Η.Φ.Η. και το Κ.Α.Π.Η., καθώς και στους δύο Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς.

Ο Πρόεδρος    Ευάγγελος Παντελιάς

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 15ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΚ ΝΑΞΟΥ Εκτύπωση


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                Νάξος, 01-11-2016                 
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                        Αριθ. Πρωτ: 312
ΔΗΜΟΣ  ΝΑΞΟΥ  ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                         
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑΞΟΥ
                                                                    

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑΞΟΥ (15η/2016)  
ΠΡΟΣ: Τα μέλη του  Συμβουλίου της          Δημοτικής  Κοινότητας Νάξου                                                                    


Παρακαλούμε να προσέλθετε σε έκτακτη, κατεπείγουσα συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου, στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας (Δημαρχείο) στις 04 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, με το μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: «Έγκριση εκμίσθωσης Δημοτικού Σφαγείου στη θέση Ξηρόκαμπος - Τίμιος  Σταυρός της Δ.Ε. Νάξου». Τα θέμα κρίνεται κατεπείγων λόγω της επικείμενης συζήτησης του στο Δημοτικό Συμβούλιο, την Παρασκευή 04-11-2016.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου

         

ΕΥΘΥΜΙΟΣ   ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 15ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΚ ΝΑΞΟΥ Εκτύπωση


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                              Νάξος, 07-11-2016
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ  ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑΞΟΥ            

Πίνακας περίληψης αποφάσεων της συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου στις 04-11-2016 (15η Συνεδρίαση του έτους 2016)
 
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΘΕΜΑ   ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ
          87     «Έγκριση εκμίσθωσης Δημοτικού Σφαγείου στη θέση Ξηρόκαμπος - Τίμιος Σταυρός Δ.Ε. Νάξου»
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
Εγκρίνει την εκμίσθωση του Δημοτικού Σφαγείου στη θέση Ξηρόκαμπος «Τίμιος Σταυρός» Δ.Ε. Νάξου.
  
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ  ΝΑΞΟΥ                          ΕΥΘΥΜΙΟΣ  ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
Γνωστοποίηση θέσης Ειδικού Συνεργάτη Οικονομολόγου Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                 
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ταχ.Δ/νση:84300 Νάξος                 
Νάξος, 02-11-2016                                      
Αρ. Πρωτ.    20357
Πληρ. Αικ. Μαργαρίτη                                                         
e-mail : Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε              
Τηλ.:22853-60101    
Φαξ:22850-29029 

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
                             

                                                               
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Έχοντας υπ' όψη :
1. Το άρθρο 163 του Ν.3584/2007
2. Την εγκύκλιο αρ. 55 με αρ. 74802/29-12-2010 του ΥΠΕΣΑΗΔ «Οδηγίες σχετικά με το προσωπικό των ειδικών θέσεων των Περιφερειών και των Δήμων της Χώρας»
3. Τον προϋπολογισμό του οικ. έτους 2016 στον οποίο προβλέπεται η δαπάνη που θα προκληθεί από αυτήν την απόφαση και ειδικότερα στον ΚΑ 00-6031.002 γνωστοποιεί ότι: προτίθεται να καλύψει μία (1) θέση Ειδικού Συνεργάτη Οικονομολόγου. Οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα :
Α) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν.3584/07 (άρθρα 11 έως και 17). Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του Ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται.
Β) Πτυχίο Οικονομικού Πανεπιστημίου, Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.
Γ) ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση (δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε συνέδρια, ομάδες εργασίας κ.λπ.) ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα απασχόλησης. Κατά την αξιολόγηση θα ληφθεί υπόψη  η εντοπιότητα. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μπορούν να υποβληθούν εντός δέκα (10) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσης στο Δημοτικό Κατάστημα Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (γραφείο πρωτοκόλλου) τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Εμμανουήλ Μαργαρίτης
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 21ης/2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                             Νάξος 27/10/2016
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού                       Αρ.Πρωτ.: οικ. 903
Αθλητισμού Περιβάλλοντος                    Προς: Μέλη του Δ.Σ.
Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης
Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Γραφείο Υποστηρικτικών Υπηρεσιών
Ταχ. Δ/νση: Χώρα Νάξου
Ταχ. Κώδ.: 843 00
Πληρ.: Ειρήνη Φύτρου
Τηλ.: 22853 60178
Fax: 22850 29249
E-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε


  Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η      
                                   Για συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου


Καλείστε στην με α/α 21η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει
στα γραφεία διοικήσεως του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α στις 02/11/2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:30,
για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Αποδέσμευση πίστωσης από τον προϋπολογισμό του Νομικού Προσώπου οικονομικού έτους 2016.
2.Έγκριση δαπάνης και ψήφιση διάθεσης πίστωσης στο πλαίσιο πραγματοποίησης
της εκδήλωσης «Παραδοσιακό Ρακιντζό στη Μονή».
3.  Έγκριση δαπάνης και ψήφιση διάθεσης πίστωσης στο πλαίσιο  πραγματοποίησης ημερίδας Στίβου.                                                                                                                               
 Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Ζ. Τσολάκης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ Εκτύπωση
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 14ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΚ ΝΑΞΟΥ Εκτύπωση


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                              Νάξος, 06-10-2016 
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ  ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑΞΟΥ            

Πίνακας περίληψης αποφάσεων της συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου στις 03-10-2016 (14η Συνεδρίαση του έτους 2016)  
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΘΕΜΑ   ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ
          78     «Αιτήσεις  χορήγησης προέγκρισης ίδρυσης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος»
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Τη χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Καραμανή Νικόλαο του Ιωάννη, «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ», που θα λειτουργήσει στη περιοχή «ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ» Χώρας Νάξου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
            79     «Αιτήσεις  χορήγησης προέγκρισης ίδρυσης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος»
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Τη χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Αλιμπέρτη Διονύσιου του Δημητρίου, «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ & ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Υ.Ε. ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ», που θα λειτουργήσει στη περιοχή «ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ» Χώρας Νάξου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
                80 «Αιτήσεις χορήγησης - ανανέωσης άδειας χρήσης μουσικής καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος»
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Α) Τη χορήγηση άδειας χρήσης μουσικής - μουσικών οργάνων στον: Ιωάννη ΑΝΕΥΛΑΒΗ του Χριστοδούλου  για το κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΝΤΟΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ», με διακριτικό τίτλο «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» που λειτουργεί στη περιοχή Χώρα Νάξου του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, για τρία έτη (2016-2017-2018). Β) Τη χορήγηση άδειας χρήσης μουσικής - μουσικών οργάνων στον Κωνσταντίνο ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ του Δημητρίου για το κατάστημα «ΚΑΦΕ-ΣΝΑΚ-ΜΠΑΡ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ»,  με διακριτικό τίτλο «ΜΑΡΩ» που λειτουργεί στην περιοχή «Πλατεία Πρωτοδικείου» Χώρας Νάξου του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, για αορίστου διάρκειας,  με παράταση ωραρίου έως την 03:00΄πρωινή ώρα.. Γ) Τη χορήγηση άδειας χρήσης μουσικής - μουσικών οργάνων στον: Μιχαήλ ΜΑΘΙΑΣΟ του Κωνσταντίνου για το κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΜΠΑΡ», με διακριτικό τίτλο «CREAM & COFFEE» που λειτουργεί στη Χώρα Νάξου του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, για τρία έτη (2016-2017-2018), με παράταση ωραρίου έως την 03:00΄πρωινή ώρα.
              81 «Έγκριση χειμερινού ωραρίου λειτουργίας φαρμακείων»
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Την έγκριση του χειμερινού ωραρίου των φαρμακείων της Χώρας Νάξου ως εξής: Δευτέρα-Τετάρτη: 8.00π.μ.-2.30μ.μ. Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή από 8.00π.μ.-2.00μ.μ. και 5.30μ.μ.-9.30μ.μ. Το εφημερεύον φαρμακείο παραμένει ανοικτό από 8π.μ. έως τις 3μ.μ. και 5:30μ.μ. έως 11μ.μ. Κατά πάγια τακτική ο φαρμακοποιός εξυπηρετεί τα επείγοντα περιστατικά, τα οποία συνοδεύονται από ιατρική συνταγή, μέχρι τις 8π.μ. της επόμενης ημέρας μετά από τηλεφωνική κλήση.
    82 «Εισήγηση προς την Τεχνική Υπηρεσία περί ανάπλασης Πλατείας Νικηφόρου Μανδηλαρά και Πλατείας Πέτρου Ευριπαίου»
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
Εισηγείται στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου την ανάπλαση της Πλατείας Νικηφόρου Μανδηλαρά και της Πλατείας Πέτρου Ευριπαίου της Δ.Κ. Νάξου.
  83 «Εισήγηση προς την Τεχνική για έκδοση Τοπικής Κανονιστικής Πράξης της Πλατείας Πέτρου Ευριπαίου»
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
Εισηγείται στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου την έκδοση Τοπικής Κανονιστικής Πράξης της Πλατείας Πέτρου Ευριπαίου.
         


                      84
«Εισήγηση προς την Τεχνική Υπηρεσία για Κανονισμό Λειτουργίας Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης Μονίμων Κατοίκων της Δ.Κ. Νάξου»
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
Εισηγείται στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου τον Κανονισμό Λειτουργίας Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης Μονίμων Κατοίκων της Δ.Κ. Νάξου.
 
                  


                    
85
«Αλλαγή μεταλλικών κυλίνδρων (κολωνάκια) σε μαρμάρινα από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Χώρας έως Μουσείο Ιακώβου Καμπανέλλη»
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
Εισηγείται προς την Αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου, να προβεί στην αντικατάσταση των μεταλλικών κυλίνδρων (κολωνάκια) που βρίσκονται έμπροσθεν του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χώρας και κατά μήκος της οδού έως το Μουσείο «Ιάκωβος Καμπανέλλη» με μαρμάρινα κολωνάκια, προκειμένου να βελτιωθεί η αισθητική εικόνα του χώρου.
     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑΞΟΥ


                                                                                  ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 20ης/2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                        Νάξος 13/10/2016
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                               Αρ.Πρωτ.: οικ. 851
Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού
Αθλητισμού Περιβάλλοντος                    Προς: Μέλη του Δ.Σ.
Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης
Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Γραφείο Υποστηρικτικών ΥπηρεσιώνΠ Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η      
Για συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Καλείστε στην με α/α 20η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που
θα γίνει στα γραφεία διοικήσεως του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α στις 17/10/2015,
ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω
θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Ανάληψη δαπάνης πολυετούς υποχρέωσης για την προμήθεια με τίτλο έκδοση
βιβλίων των πρακτικών του Ε΄ Πανελλήνιου Συνεδρίου με θέμα «Η ΝΑΞΟΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ».
2. Οδοιπορικά έξοδα και αποζημίωση μετακίνησης του Προέδρου του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.
για μετακίνηση εκτός έδρας στο εσωτερικό. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης.
3.Παραχώρηση χρήσης του ανοιχτού και κλειστού Δ.Α.Κ. Νάξου και του γηπέδου Αγίου Αρσενίου
για την αθλητική περίοδο 2016-2017.
                                           
Ο Πρόεδρος
                                                                                                                                                            
Ιωάννης Τσολάκης
                                                                                                                 
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 12ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΖ Εκτύπωση


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                         Νάξος,  11/10/2016                                                                                                   ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                    Αρ. Πρωτ. - Οικ. 18503-

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ
Της με α/α  12ης/10-10-2016 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
  ΘΕΜΑTA ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Α/α απόφασης
ΘΕΜΑ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ   Απόφασης
49/2016 Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου. Εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο την έγκριση της Τεχνικής Έκθεσης της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών περί αναπλάσεων κοινοχρήστων χώρων της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου και την τοποθέτηση πλαστικών κυλίνδρων (κολωνάκια) επί της οδού Κωμιακής έμπροσθεν του ακινήτου του κ. Σφυρόερα Εμμανουήλ, εφόσον προηγηθεί έλεγχος του σημείου της οδού από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και της Δημοτικής Αστυνομίας.
                                                                                         Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής    
  
                                                                                  Τοτόμης Πρωτονοτάριος         
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 12ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΖ Εκτύπωση


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

         Νάξος  06-10-2016

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

         Αρ. Πρωτ. - Οικ. 18046-

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

  

  

ΠΡΟΣ:

Τα τακτικά μέλη της Επιτροπής

Ποιότητας Ζωής,  ως ο σχετικός Πίνακας.KOIN. :Γραφείο Δημάρχου.

       

                                                                 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

      Για συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

(Άρθρα 73 & 75 του Ν. 3852/2010)Καλείστε στην με α/α 12η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα γίνει  στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) στις 10-10-2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης:1.        Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου. 

Ο Πρόεδρος της ΕπιτροπήςΤοτόμης ΠρωτονοτάριοςΠΙΝΑΚΑΣ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ

(Με σειρά εκλογής)

1.        Σέργης Νικόλαος

2.        Παντελιάς Ευάγγελος

3.        Σιδερής Νικόλαος

4.        Τσολάκης Ιωάννης

5.        Χουζούρης Νικόλαος

6.        Βασαλάκης ΑντώνιοςΣυναντήσεις κι επαφές του Μανόλη Μαργαρίτη στην Αθήνα Εκτύπωση
   Σημαντικές συναντήσεις για την προώθηση κι επίλυση ζητημάτων που απασχολούν τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης σήμερα 3 Οκτωβρίου. Ειδικότερα, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβαλά, προκειμένου να διεκδικήσει την παραμονή της Αστυνομικής Αρχής στη Δρυμαλία. Για το λόγο αυτό και προς επίλυση του στεγαστικού ζητήματος που έχει ανακύψει, ο Δήμαρχος πρότεινε την παραχώρηση δημοτικού ακινήτου στο Χαλκί, γεγονός που έτυχε θερμής υποδοχής από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., ώστε να παραμείνει και να στεγαστεί ο Αστυνομικός Σταθμός Δρυμαλίας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό και θερμό κλίμα, ο Μανόλης Μαργαρίτης εξήρε τη μέχρι τώρα αγαστή συνεργασία του Δήμου με τους επικεφαλής και τα στελέχη των δύο Αστυνομικών Τμημάτων του νησιού. Εν συνεχεία, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε την αεροπορική εταιρεία SKY EXPRESS και τον κύριο μέτοχό της Ιωάννη Γρύλλο. Η SKY EXPRESS θα πραγματοποιεί τις πτήσεις στη γραμμή Αθήνα-Νάξος έως την 31η Μαρτίου 2017, όπως προέκυψε από την ολοκλήρωση του διαγωνισμού των άγονων αεροπορικών γραμμών, που διεξήγαγε η Υ.Π.Α.. Μετά την εθιμοτυπική συνάντηση στην Αθήνα, οι εκπρόσωποι της εταιρείας αναμένεται να επισκεφθούν τη Νάξο για περαιτέρω ενημέρωση και συζητήσεις. Τέλος, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς, Βασίλειο Κουτεντάκη και Στέλιο Ηλιάδη, προκειμένου να διεκδικήσει και διασφαλίσει την διατήρηση του υποκαταστήματος της τράπεζας στο Φιλώτι. Οι δύο εκπρόσωποι της «Πειραιώς» ενημέρωσαν ότι δεν τίθεται θέμα αναστολής λειτουργίας του Υποκαταστήματος στο Φιλώτι, διαβεβαίωση που ζήτησε εγγράφως ο Δήμαρχος, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την διατήρηση του πλήρους ωραρίου λειτουργίας του καταστήματος. Ο Μανόλης Μαργαρίτης θα συνεχίσει κι αύριο τις επαφές του στην Αθήνα, για την διευθέτηση καίριων ζητημάτων που απασχολούν το Δήμο.
Κοινωνικό Παντοπωλείο Εκτύπωση
Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Κ.Π.), ότι οφείλουν να υποβάλουν αίτηση στο Δήμο  από την ΔΕΥΤΕΡΑ  10η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ έως  και  την ΔΕΥΤΕΡΑ  31η  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2016.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται στο Γραφείο Κοινωνικού Παντοπωλείου, αυτοπροσώπως ή από νομίμως εξουσιοδοτημένο για το σκοπό αυτό πρόσωπο.
Σε περίπτωση αναπήρων, η αίτηση μπορεί να υποβληθεί και από τον υπεύθυνο είσπραξης της σύνταξης/επιδόματος του αναπήρου.
Δικαιούχοι του Προγράμματος του Κ.Π. είναι οι δημότες του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που ταυτόχρονα είναι και μόνιμοι κάτοικοι, εφόσον πληρούν τα κριτήρια ένταξης στο Πρόγραμμα. Κύριο κριτήριο ένταξης είναι το εισόδημα, ενώ λαμβάνονται υπόψη παράγοντες όπως η οικογενειακή κατάσταση, τα κοινωνικά προβλήματα, η ανεργία, προβλήματα υγείας και αναπηρίες.
Τα οικονομικά κριτήρια είναι τα κάτωθι:
1. Για μοναχικά άτομα, το εισόδημα να μην υπερβαίνει το ποσό των 6.000,00€.
2. Για ζευγάρια ή οικογένειες, το ανωτέρω ποσό προσαυξάνεται αθροιστικά κατά 1.200,00€  για κάθε προστατευόμενο μέλος (σύζυγο ή τέκνα).
(Προστατευόμενα τέκνα νοούνται: Τα ανήλικα, αυτά που σπουδάζουν και όσα έχουν αναπηρία πάνω από 67%).
3. Για άτομα με αναπηρία 67% και άνω, το εισόδημα να μην υπερβαίνει τις 9.000,00€. § 
Σε περίπτωση που ο αιτών μισθώνει πρώτη κατοικία (χωρίς να έχει ιδιόκτητη), τότε θα αφαιρείται από το εισόδημά του το ετήσιο ποσό που καταβάλλει ως ενοίκιο της κατοικίας του.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ Α. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ
1. Αίτηση, σε έντυπο που χορηγείται από το Γραφείο Κοινωνικού Παντοπωλείου.
2. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
3.  Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
4.  Φωτοτυπία εκκαθαριστικού σημειώματος και εντύπου Ε9 οικ. έτους 2016. - Στην περίπτωση που ο αιτών συνοικεί με ενήλικα πρόσωπα που υποβάλλουν ξεχωριστή φορολογική δήλωση, θα προσκομίζει, επιπλέον, εκκαθαριστικό σημείωμα και Ε9 οικ. έτους 2016 των συνοικούντων προσώπων.
5. Φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του Βιβλιαρίου Υγείας.
6. Φωτοτυπία πρόσφατου λογαριασμού ΔΕΗ.
Β. ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
1.      Κάρτα ανεργίας Ο.Α.Ε.Δ. (για την απόδειξη της ανεργίας).
2.      Βεβαίωση σπουδών (για το χαρακτηρισμό τέκνου που σπουδάζει, ως «προστατευόμενου»).
3.      Απόφαση Υγειονομικής Επιτροπής ή ΚΕ.Π.Α, στην οποία θα αναγράφεται το ποσοστό αναπηρίας (για την απόδειξη ύπαρξης αναπηρίας).
4.      Μισθωτήριο συμβόλαιο, θεωρημένο από τη Δ.Ο.Υ. Νάξου (στην περίπτωση μη ύπαρξης ιδιόκτητης κατοικίας, για την αφαίρεση του μισθώματος από το εισόδημα). 
 Επισημαίνεται ότι η Επιτροπή Διαχείρισης του Κ. Π. διατηρεί το δικαίωμα:
1.      Να ζητήσει, πέραν των ανωτέρω δικαιολογητικών, όποιο συμπληρωματικό στοιχείο θεωρεί απαραίτητο για την εξέταση του αιτήματος ένταξης στο Πρόγραμμα του Κ.Π.
2.      Να ζητήσει τη σύνταξη έκθεσης κοινωνικού λειτουργού για τη διαπίστωση της αναγκαιότητας ένταξης του αιτούντος στο Πρόγραμμα του Κ.Π.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου (Αρμόδιοs υπάλληλος: Αντ. Ελευθερίου - Τηλέφωνο: 2285360182 - Ώρες λειτουργίας: 09:00 έως 14:00).
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 14ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΚ ΝΑΞΟΥ Εκτύπωση


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                Νάξος, 30-09-2016                 

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                        Αριθ. Πρωτ: 289

ΔΗΜΟΣ  ΝΑΞΟΥ  ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                         

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑΞΟΥ                                   

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑΞΟΥ (14η/2016)

    ΠΡΟΣ: Τα μέλη του Συμβουλίου

της Δημοτικής  Κοινότητας Νάξου                                                                                                     

       Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου (λόγω έλλειψης απαρτίας), στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας (Δημαρχείο) στις 03 Οκτωβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:30  με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: 1.    Αιτήσεις χορήγησης προέγκρισης ίδρυσης καταστημάτων  υγειονομικού ενδιαφέροντος.
 2. Αιτήσεις χορήγησης-ανανέωσης  άδειας λειτουργίας μουσικής καταστημάτων. 
 3. Έγκριση χειμερινού ωραρίου λειτουργίας φαρμακείων.
 4. Εισήγηση προς την Τεχνική Υπηρεσία περί ανάπλασης Πλατείας Νικηφόρου Μανδηλαρά και Πλατείας Πέτρου Ευριπαίου.
 5. Εισήγηση προς την Τεχνική Υπηρεσία για έκδοση Τοπικής Κανονιστικής Πράξης της Πλατείας Πέτρου Ευριπαίου.
 6. Εισήγηση προς την Τεχνική Υπηρεσία για Κανονισμό Λειτουργίας Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης Μόνιμων Κατοίκων της Δ.Κ. Νάξου.
Τρέχοντα θέματα                                         

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου

 

 

 

 

Μαυρογιάννης  ΕυθύμιοςΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 19ης/2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                         Νάξος 29/09/2016
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                               Αρ.Πρωτ.: οικ. 803
Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού
Αθλητισμού Περιβάλλοντος                    Προς:
Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης         Μέλη του Δ.Σ.
Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Γραφείο Υποστηρικτικών Υπηρεσιών

 
                                   Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

                        Για συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου
                                                          

Καλείστε στην με α/α 19η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου
που θα γίνει στα γραφεία διοικήσεως του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α στις 03/10/2015,
ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω
θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος οικονομικού έτους 2017.

2. Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2016.

3. Παραχώρηση χρήσης του ανοιχτού Δ.Α.Κ. Νάξου για την αθλητική περίοδο 2016-2017.

4. Προμήθεια βιβλίων Ναξιακού ενδιαφέροντος.

5.  Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για προμήθειες και υπηρεσίες που αφορούν
 στην εύρυθμη λειτουργία του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α., από τον προϋπολογισμό του Νομικού Προσώπου οικονομικού έτους 2016.

Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Ζ. Τσολάκης                                                                   

                                      

                                                                                     

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 18ης/2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                             Νάξος 23/09/2016
Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού                                 Αρ.Πρωτ.: οικ. 788
Αθλητισμού Περιβάλλοντος
Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης                       Προς:
Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων                       Μέλη του Δ.Σ.
Γραφείο Υποστηρικτικών Υπηρεσιών       


                                         Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

                             Για συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου


Καλείστε στην με α/α 18η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει
στα γραφεία διοικήσεως του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α στις 28/09/2015, ημέρα Τετάρτη
και ώρα 14:30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος οικονομικού έτους 2017.

2. Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2016.

3.Παραχώρηση χρήσης του ανοιχτού Δ.Α.Κ. Νάξου για την αθλητική περίοδο 2016-2017.

4.Προμήθεια βιβλίων Ναξιακού ενδιαφέροντος.

5. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για προμήθειες και υπηρεσίες που αφορούν
στην εύρυθμη λειτουργία του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α., από τον προϋπολογισμό του Νομικού
Προσώπου οικονομικού έτους 2016.

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Ζ. Τσολάκης                                                                   

                                      

                                                                                       ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 11ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΖ Εκτύπωση


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                         Νάξος,  21/09/2016

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                                     Αρ. Πρωτ. - Οικ. 16667-

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Της με α/α  11ης/19-09-2016 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
 

ΘΕΜΑTA EKTOΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣΑ/α απόφασης

ΘΕΜΑ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ   Απόφασης
44/2016

Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος κατηγορίας ΙΙ: «ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ-ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ (Αποθήκη Τροφίμων & Ποτών Χονδρικού Εμπορίου» και κατηγορίας ΙΙΙ: Επιχειρήσεις Λιανικού & Χονδρικού Εμπορίου» στον κ. Χανς Σορώκο του Νικολάου, που θα λειτουργήσει στη θέση «Άγιος Ισίδωρος» Τ.Κ. Γαλανάδου, Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Η Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα την προέγκριση ίδρυσης επιχείρησης κατηγορίας IΙ και ΙΙΙ στην εν θέματι αναφερόμενη, προκειμένου να λειτουργήσει ως Αποθήκευση-Διανομείς (Αποθήκη Τροφίμων & Ποτών Χονδρικού και Επιχειρήσεις Λιανικού & Χονδρικού Εμπορίου στη θέση «Άγιος Ισίδωρος»  Τ.Κ. Γαλανάδου. Το ακριβές είδος του καταστήματος θα καθοριστεί από το αρμόδιο Γραφείο Δημόσιας Υγιεινής και Κοινωνικής Μέριμνας Νάξου, σύμφωνα με την Νέα Υγειονομική Διάταξη Υ1γ/Γ.Π./οικ. 96967/2012 (ΦΕΚ 2718/τεύχος Β΄/8-10-12).

45/2016

Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος κατηγορίας ΙV: «Επιχειρήσεις Αναψυχής-Κέντρο Διασκέδασης με συγκρότηση Επιχείρησης Μαζικής Εστίασης Πλήρους Γεύματος» στο Μιχαήλ Μάλαμα του Ιακώβου, που θα λειτουργήσει στη περιοχή «Καστράκι» Τ.Κ. Σαγκρίου, Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Η Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα την προέγκριση ίδρυσης επιχείρησης κατηγορίας IV στην εν θέματι αναφερόμενη, προκειμένου να λειτουργήσει ως Επιχειρήσεις Αναψυχής-Κέντρο Διασκέδασης με συγκρότηση Επιχείρησης Μαζικής Εστίασης Πλήρους Γεύματος στην Τ.Κ. Μελάνων. Το ακριβές είδος του καταστήματος θα καθοριστεί από το αρμόδιο Γραφείο Δημόσιας Υγιεινής και Κοινωνικής Μέριμνας Νάξου, σύμφωνα με την Νέα Υγειονομική Διάταξη Υ1γ/Γ.Π./οικ. 96967/2012 (ΦΕΚ 2718/τεύχος Β΄/8-10-12).

 ΘΕΜΑTA ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣΑ/α απόφασης

ΘΕΜΑ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ   Απόφασης
46/2016

Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος κατηγορίας ΙV: «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Πρόχειρου & Πλήρους Γεύματος-Επιχείρηση Αναψυχής» στην Μαρίνα Ξενάκη του Γεωργίου, που θα λειτουργήσει στη Τ.Κ. Μελάνων, Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Η Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα την προέγκριση ίδρυσης επιχείρησης κατηγορίας IV στην εν θέματι αναφερόμενη, προκειμένου να λειτουργήσει ως Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης  Πρόχειρου Γεύματος - Επιχείρηση Αναψυχής στην Τ.Κ. Μελάνων. Το ακριβές είδος του καταστήματος θα καθοριστεί από το αρμόδιο Γραφείο Δημόσιας Υγιεινής και Κοινωνικής Μέριμνας Νάξου, σύμφωνα με την Νέα Υγειονομική Διάταξη Υ1γ/Γ.Π./οικ. 96967/2012 (ΦΕΚ 2718/τεύχος Β΄/8-10-12).

47/2016

Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος κατηγορίας ΙΙ: «Αποθήκευση-Διανομείς (Αποθήκη Τροφίμων & Ποτών Χονδρικού Εμπορίου)» στον Ανδρέα Παπαδόπουλο του Κων/νου, που θα λειτουργήσει στη θέση «Άγιος Ιωάννης» Τ.Κ. Γαλανάδου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Η Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα την προέγκριση ίδρυσης επιχείρησης κατηγορίας IΙ στην εν θέματι αναφερόμενη, προκειμένου να λειτουργήσει ως «Αποθήκευση-Διανομείς (Αποθήκη Τροφίμων & Ποτών Χονδρικού Εμπορίου)» στον Ανδρέα Παπαδόπουλο του Κων/νου, που θα λειτουργήσει στη θέση «Άγιος Ιωάννης» Τ.Κ. Γαλανάδου. Το ακριβές είδος του καταστήματος θα καθοριστεί από το αρμόδιο Γραφείο Δημόσιας Υγιεινής και Κοινωνικής Μέριμνας Νάξου, σύμφωνα με την Νέα Υγειονομική Διάταξη Υ1γ/Γ.Π./οικ. 96967/2012 (ΦΕΚ 2718/τεύχος Β΄/8-10-12).

48/2016

Αίτηση PENANGYER PASCAL του Yvon για ανανέωση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων (μουσικής) για τρία έτη (2016-2017-2018) στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Καφέ-Μπαρ-Πιτσαρία» με διακριτικό τίτλο «Thalasea Sports» στην Μικρή Βίγλα Τ.Κ. Σαγκρίου.

Η Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα την ανανέωση της άδειας χρήσης μουσικών οργάνων για τρία έτη (2016-2017-2018) για το εν θέματι κατάστημα, σύμφωνα με τους όρους και περιορισμούς που τίθενται στη με αρ. πρωτ. 8473/08-08-2016 έγκριση από την αρμόδια Υγειονομική Υπηρεσία Π.Ε. Νάξου.

 

                                                                                 

     Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

 

 

Τοτόμης Πρωτονοτάριος          
 
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 12ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΚ ΝΑΞΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 17ης/2016 ΕΚΤΑΚΤΗΣ - ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.
Πρόσκληση Εκπαιδευτικών
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 11ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΖ
Εκπαίδευση νέων ερευνητών σε θέματα περιβαλλοντικά της Νάξου
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 11ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΚ ΝΑΞΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 12ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΚ ΝΑΞΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 16ης/2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 15ης/2016 ΕΚΤΑΚΤΗΣ - ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.
Ευχαριστήριο για Δωρεά ακινήτου
ΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 14ης/2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 11ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΚ ΝΑΞΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 13ης/2016 ΕΚΤΑΚΤΗΣ - ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 12ης ΕΚΤΑΚΤΗΣ - ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 10ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΖ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 10ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΚ ΝΑΞΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 10ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΖ
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ
Ακύρωση διαγωνισμού :«Προμήθεια Υλικών Συντήρησης και Επισκευής Δικτύων Ηλεκτροφωτισμού
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 11ης ΕΚΤΑΚΤΗΣ - ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 10ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΚ ΝΑΞΟΥ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 9ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΖ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 9ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΖ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 11ης/2016 ΕΚΤΑΚΤΗΣ - ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 12ης/2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 10ης/2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 1ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΚ ΝΑΞΟΥ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 2ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΚ ΝΑΞΟΥ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 3ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΚ ΝΑΞΟΥ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 5ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΚ ΝΑΞΟΥ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 6ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΚ ΝΑΞΟΥ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 7ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΚ ΝΑΞΟΥ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 8ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΚ ΝΑΞΟΥ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 9ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΚ ΝΑΞΟΥ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 8ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΖ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 8ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΖ
πίνακας θεμάτων 7ης συνεδριασης επζ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 9ης/2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 8ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 7ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 8ης/2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 7ης/2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.
Ατενίζοντας τον Αττικό Ουρανό δεν λύνονται τα προβλήματα του Αιγαίου
Διακοπή Κυκλοφορίας της οδού Αγ. Προκοπίου προς Αγ. Άννα
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΠΖ
Φιλοξενία δημοσιογράφων
Τεχνική σύσκεψη για την αναβάθμιση του Κρατικού Αερολιμένα Νάξου
Υπεγράφη η σύμβαση παραχώρησης του γηπέδου «Γιάγκος Γρατσίας»
Καθορισμός τιμών απλής χρήσης αιγιαλού
Διακοπή της κυκλοφορίας
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 16ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΣΤΡΕΣ
Τοποθέτηση των μονίμων και Ι.Δ.Α.Χ. υπαλλήλων
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 5ης/2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.
Καλό Πάσχα
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΠΖ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 5ης ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.
Πίνακας θεμάτων ΕΠΖ
Χορήγηση άδειας υπαίθριου πλανοδίου εμπορίου
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 5ης/2016 ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 4ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ
Θετική εισήγηση Δήμου Αθηναίων
ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ 2016
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ 4/2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 4ης/2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.
Επίδομα Πρόνοιας
Ενημέρωση για χορήγηση άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 3ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α..
Ευχαριστήριο στην επιχείρηση «Πτηνοτροφική Νάξου»
Τοποθέτηση Προϊσταμένων
Πίνακας θεμάτων της με α/α 2ης/15-02-2016 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Μεταγραφή αθλητικών χώρων
Συνάντηση για την αξιοποίηση του Εναέριου
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ 2/2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
Κοινόχρηστοι χώροι Γαλήνης
Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία των Τοπικών Κοινοτήτων
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 1ης/2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
Απόφαση για τον καθορισμό ενιαίου τιμολογίου
Προκήρυξη θέσεων Προισταμένων Τμήματων και Διευθύνσεων
Ευχές Δημάρχου
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ 16ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
Πίνακας θεμάτων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΠκΔ
ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΠΖ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΠΖ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ANAKOINΩΣΗ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ
Αγιασμός Σχολείων
Εργασίες συντήρησης των σχολικών κτιρίων
ΚΔΑΠ ΜΕΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΠΖ
Ανακοίνωση
Συγκρότηση Επιτροπής
 

e-payments_guide.gif
Σύστημα Ευφυών Μεταφορών
banner_leader.jpg
koinoniko_pantopoleio.png
button_kairoy.png

Εκδηλώσεις
« < Ιούνιος 2017 > »
Δ T Τ Π Π Σ Κ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
« < Ιούλιος 2017 > »
Δ T Τ Π Π Σ Κ
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Έρευνα Απόψεων
Σας αρέσει η ιστοσελίδα;