Αρχική ΣελίδαΕνημέρωσηSitemapΕπικοινωνίαNews LetterΧρήσιμες Συνδέσεις
Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017
Αναζήτηση


Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
sc_learn_74x40.gif vbv.gif
WeBuy.jpg
diavgeia_s.jpg
Τουριστική Προβολή
Δίκτυο Υποστήριξης

Developed by OTS S.A.
Αρχική Σελίδα arrow Αρχική Σελίδα
Αρχική Σελίδα
Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Εκτύπωση
Δήμος ΝάξουΣτα πανέμορφα νησιά της Νάξου, Ηρακλειάς, Σχοινούσας, Κουφονησίων, Δονούσας, στο Κέντρο του Αιγαίου πελάγους, με την μακραίωνη ιστορική, πολιτιστική και λαογραφική παράδοση τους, με τις εντυπωσιακές εναλλαγές του φυσικού τοπίου, εκτεταμένες αμμουδερές παραλίες, καταγάλανα νερά, εύφορες πεδιάδες, αλλά και τους όμορφους ορεινούς όγκους , με ανεπτυγμένη γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή, με τις απεριόριστες δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης του τουρισμού κλασσικών και εναλλακτικών μορφών, με το πλήθος των μνημείων αρχαιοελληνικών, βυζαντινών και νεότερων, με την πλούσια και ανεπανάληπτη μουσικοχορευτική της παράδοση, με τις ανέσεις που προσφέρει στους τομείς, της υγείας, της παιδείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού, στην προσφορά πολυποίκιλων υπηρεσιών.

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, μια καλά οργανωμένη και ακμαία διοικητική μηχανή, συμβάλλει αποφασιστικά στην πολιτιστική, οικονομική και κοινωνική πρόοδο, στη δημιουργία ή διεύρυνση των δομών περαιτέρω εξυπηρέτησης των μονίμων κατοίκων αλλά και των πολυπληθών επισκεπτών και στη βελτίωση των πάσης φύσεως υπηρεσιών.


Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων
Ανακοίνωση Εκτύπωση
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω αναβάθμισης του www.e-naxos.eu, ο διαδικτυακός τόπος θα παραμείνει κλειστός από τις 3/7/2017 έως και 4/7/2017.

Επίσης οι ηλεκτρονικές πληρωμές θα παραμείνουν κλειστές από 3/7/2017 έως  6/7/2017 λόγω εργασιών και δοκιμών ελέγχου.
 
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Εκτύπωση
KATAPONHSH.JPG
Ανακοίνωση Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ  ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ  ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                             Νάξος, 21/06/2017
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ                                               
Ταχ. Δ/νση : Χώρα Νάξου                                                Αρ. Πρωτ. : 12670
Ταχ. Κώδικας : 84300
Πληροφορίες : Καραμανή Ευγενία
Τηλέφωνο : 2285360143
FAX : 2285023570
Ηλ. ταχυδρ.: : Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε  


Προς : Συμμετέχοντες διαγωνισμού ως Πίνακα αποδεκτών        

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ :Σχετικά με τον από 13/06/2017 διαγωνισμό του έργου: «Ανέγερση τμήματος 2ου   Δημοτικού σχολείου Χώρας Νάξου και διαμόρφωση αύλειου χώρου» 

ΣΧΕΤ. :  α) Το άρθρο 98 του Ν.4412/16
β) Το άρθρο 102 του Ν.4412/16
γ) Το υπ. αρ. πρωτ. 12056/14-06-2017 έγγραφο της Ο.Ε. του Δ. Νάξου & Μ.  Κυκλάδων

Ενημερώνουμε όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού του θέματος, ότι η επιτροπή διαγωνισμού θα προσέλθει σε δημόσια συνεδρίαση την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 και ώρα 10.00 π.μ στο Δημαρχείο Νάξου για την συνέχεια της διαδικασίας διαγωνισμού και την ολοκλήρωση του πρακτικού, μετά την εξέταση των εγγυητικών συμμετοχής και των συμπληρωματικών εγγράφων που ζητήθηκαν από συμμετέχοντες (κατά περίπτωση) με το  (γ) σχετικό. 

Για την επιτροπή διαγωνισμού
Η Πρόεδρος

Καραμανή Ευγενία
Πολιτικός Μηχανικός


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
•Οικονομική Επιτροπή 

Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού ευρυζωνικών ζεύξεων Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                                                               
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                 Νάξος, 26/06/2017 
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ& ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                        Αρ. Πρωτ.: 13052
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ                       
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ
ΤΗΛ:2285360114
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 
«Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού ευρυζωνικών ζεύξεων»

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ        

Προκηρύσσει Συνοπτικό Διαγωνισμό για την «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού ευρυζωνικών ζεύξεων» του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης 11866,80 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%), με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή. 
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016, στο δημοτικό κατάστημα Νάξου, την Tρίτη 18 Ιουλίου 2017 και ώρα 11:00 (έναρξη διαδικασίας αποσφράγισης). 
Ως λήξη της προθεσμίας υποβολής των προσφορών με φυσική παρουσία ορίζεται η Τρίτη 18 Ιουλίου 2017 και ώρα 10:30, ενώ για τις προσφορές που αποστέλλονται μέσω ταχυδρομείου ή υπηρεσία ταχυμεταφορών, οι φάκελοι θα υποβάλλονται μέχρι και την προηγούμενη ημέρα της αποσφράγισης, ήτοι την Δευτέρα 17 Ιουλίου και ώρα 15:00. Όλες οι προσφορές θα πρέπει να λάβουν πρωτόκολλο από την αντίστοιχη Υπηρεσία του Δήμου.
Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής.
Αντίγραφα της διακήρυξης και της μελέτης, παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το Γραφείο Πληροφορικής,  και στον διαδικτυακό τόπο www.e-naxos.eu, στη θεματική ενότητα «Διαγωνισμοί».
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
  κ.α.α.


O Αντιδήμαρχος
Νικόλαος Βαθρακοκοίλης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Εκτύπωση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

 

Προς Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής Καλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στις 30 Ιουνίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σύμφωνα με τα άρθρα 72 και 75 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
 1. Έγκριση ή μη δαπάνης, διάθεση πίστωσης και κατάρτιση όρων διακήρυξης για την επιλογή αναδόχου εκτέλεσης του έργου: Αντικατάσταση - επέκταση δικτύων ύδρευσης - αποχέτευσης Τ.Κ. Δ.Ε. Νάξου.
 2. Έγκριση ή μη δαπάνης, διάθεση πίστωσης και κατάρτιση όρων διακήρυξης για την επιλογή αναδόχου εκτέλεσης του έργου: Ανόρυξη υδρευτικών γεωτρήσεων στη Νάξο.
 3. Έγκριση ή μη δαπάνης, διάθεση πίστωσης και απόφαση ανάθεσης με διαπραγμάτευση για την εργασία: «Λειτουργία Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) Νάξου».
 4.   Έγκριση ή μη δαπάνη, διάθεση πίστωσης και απευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου: Κατασκευή χωνευτηρίου στο Νεκροταφείο της Δ.Κ. Νάξου.
 5. Έγκριση της υπ' αριθ. 534/2017 απόφασης Δημάρχου.
 6. Κατάρτιση όρων διακήρυξης μειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας  για τη μίσθωση χώρων στάθμευσης οχημάτων στη Δ.Κ. Νάξου.
 7.     Έγκριση πρακτικού ανάδειξης προσωρινού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών καθαριότητας για τις ανάγκες του Δήμου, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης και των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και  Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έτους 2017.
 8.    Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης, έγκριση μελέτης και κατάρτιση όρων διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια λιπαντικών για την λειτουργία και συντήρηση των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
 9. Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια στολών του ειδικού ένστολου προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας.
 10. Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια ασφαλτομίγματος οδοποιίας.
 11. Έγκριση ή μη αποδέσμευσης πιστώσεων από το δημοτικό προϋπολογισμό οικ. έτους 2017.
 12. Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών διοικητικής οργάνωσης συστημάτων εφοδιασμού στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
 13. Έγκριση ή μη δαπανών και διάθεση πιστώσεων από το δημοτικό προϋπολογισμό οικ. έτους 2017.
 14. Παραλαβή μελέτης: «Οριοθέτηση υδατορέματος στη θέση του γεφυριού Εγγαρών».
 15. Ενημέρωση Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου, επί θεμάτων αρμοδιότητάς της.
           

Ο Δήμαρχος
         & Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής             Εμμανουήλ Νικ. Μαργαρίτης                            
«Πρόσκληση για την υποβολή οικονομικών προσφορών του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» Εκτύπωση


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νάξος, 23/06/2017
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                                                                  Αρ. Πρ.: 12875 
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 
Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών
Τμήμα Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου & Προμηθειών
Γραφείο προμηθειών υλικού-εξοπλισμού-υπηρεσιών                                                     Προς: BREAK - EVEN CONSULTING
Ταχ. Δ/νση : Χώρα Νάξου 
Ταχ. Κώδικας: 84300
Πληροφορίες : M. Ζαζάνη 
Τηλέφωνο: 2285360152 
FAX: 22850-23570 
 «Πρόσκληση για την υποβολή οικονομικών προσφορών του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων»

Ο Δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων σας καλεί για την κατάθεση οικονομικής προσφοράς, για τις ακόλουθες δαπάνες, έως και την Τετάρτη 28 Ιούνιου 2017, 10.00 π.μ. ως ακολούθως:

1. Παροχή υπηρεσιών Επιστημονικού Συμβούλου υποστήριξης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τον συντονισμό, τη διαχείριση και την παρακολούθηση υλοποίησης της ενταγμένης πράξης στο ΕΣΠΑ 2014 – 2020 ‘Κέντρο Κοινότητας Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων’ - Κ.Α. 60-7341.001 - ποσό ενδεικτικού προϋπολογισμού 11.308,80 € - CPV 79411000-8 

 2. Παροχή υπηρεσιών Επιστημονικού Συμβούλου υποστήριξης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τον συντονισμό, τη διαχείριση και την παρακολούθηση υλοποίησης της ενταγμένης πράξης στο ΕΣΠΑ 2014 – 2020 ‘Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων’- Κ.Α. 60-7341.002- ποσό ενδεικτικού προϋπολογισμού 12.052,80 € - CPV 79411000-8 

Δεν υπάρχει απαίτηση εγγυητικής επιστολής. Κατά τα λοιπά ισχύουν οι διατάξεις του Ν. 4412/2016.Στην ιστοσελίδα του Δήμου, www.e-naxos.eu/, έχουν αναρτηθεί οι σχετικές Μελέτες.Ο ανάδοχος θα βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τις Υπηρεσίες του Δήμου. 
Με την κατάθεση προσφοράς στην Υπηρεσία Πρωτοκόλλου σε σφραγισμένο φάκελο, θα πρέπει να προσκομιστούν τα κάτωθι δικαιολογητικά:

1. Ποινικό Μητρώο (Δ.Σ.) 
2. Φορολογική Ενημερότητα σε ισχύ
3. Ασφαλιστική Ενημερότητα σε ισχύ 

Ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας επιπλέον δικαιολογητικά.


Ο Δήμαρχος καα,
Νικόλαος Βαθρακοκοίλης Αντιδήμαρχος


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ    
 Νάξος, 22/06/2017 
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                                                                                      
 Αρ. Πρωτ: 12763 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ  ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.
1.       Προς τον κ. Δήμαρχο και τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους  Δήμου  Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
2.       Προς τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων Νάξου, Αγίου Αρσενίου, Σχοινούσας, Δονούσας, Ηρακλειάς και Κουφονησίων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
3.       Προς τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων  Δαμαριώνα, Χαλκείου και Σαγκρίου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
4.       Προς τον εκπρόσωπο της Τοπικής Κοινότητας Εγγαρών. Παρακαλούμε  να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα  στις 26  Ιουνίου  2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30 μ.μ. με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.       Γνωμοδότηση για την Μ.Π.Ε. που αφορά: «Τροποποίηση Α.Ε.Π.Ο. Αερολιμένα Νάξου, Νομού Κυκλάδων (επέκταση διαδρόμου και νέος αεροσταθμός), σύμφωνα με την ΚΥΑ ΦΕΚ 45΄/τα,Β΄/15-01-2014 άρθρο 5, παράγραφος 5γ».
2.       Έγκριση ή μη δαπάνης, διάθεση πίστωσης και πολυετίας για την επιχορήγηση των Ιατρών του Κέντρου Υγείας - Νοσοκομείου Νάξου.
3.       Έγκριση υποβολής πρότασης στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ειδικού Σκοπού  για το Νότιο Αιγαίο 2017-2020 (Εθνικοί Πόροι ΠΔΕ).
4.       Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 27/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, η οποία αφορά στην έγκριση του απολογισμού, οικον. έτους 2016, του νομικού προσώπου.
5.       Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 16/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, η οποία αφορά στην έγκριση του απολογισμού, οικον. έτους 2016, του νομικού προσώπου.
6.       Έγκριση μελέτης και τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Αντικατάσταση - επέκταση δικτύων ύδρευσης - αποχέτευσης Τ.Κ. Δ.Ε. Νάξου».
7.       Έγκριση μελέτης και τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Ανόρυξη υδρευτικών γεωτρήσεων στη Νάξο».
8.       Έγκριση μελέτης και τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Τσιμεντοστρώσεις δρόμων εντός των οικισμών Τ.Κ. στην Δ.Ε. Δρυμαλίας».
9.       Έγκριση 3ου Α.Π.Ε. του έργου: «Κατασκευή υδροληψιών - εκσυγχρονισμός δικτύων ελέγχου- χειρισμού λιμνοδεξαμενής Εγγαρών και φράγματος Φανερωμένης».
10.   Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «Έργα υποδομής αφαλάτωσης Δ.Κ. Δονούσας».
11.   Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Επισκευή Γενικού Λυκείου Χαλκείου».
12.   Λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα ανάθεσης σε ιδιώτες της εργασίας: «Λειτουργία Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) Νάξου» και ορισμός επιτροπής παρακολούθησης.
13.   Λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα ανάθεσης σε ιδιώτες της εργασίας: «Επισκευή Η/Μ εξοπλισμού εγκαταστάσεων Ύδρευσης - Αποχέτευσης και λειτουργίας εγκαταστάσεων ΒΙΟ.ΚΑ».
14.   Λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα ανάθεσης σε ιδιώτες της εργασίας: «Καθαρισμός υδατοδεξαμενών στις Δημοτικές Κοινότητες Δονούσας-Ηρακλειάς-Κουφονησίων και Σχοινούσας Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».
15.   Λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα ανάθεσης σε ιδιώτες της εργασίας: «Καθαρισμός εσωτερικών χώρων των κοινοτικών κτιρίων στις Δημοτικές Κοινότητες Δονούσας-Ηρακλειάς-Κουφονησίων και Σχοινούσας Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».
16.   Λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα ανάθεσης σε ιδιώτες της εργασίας: «Ευπρεπισμός των κοινόχρηστων χώρων στις Δημοτικές Κοινότητες Δονούσας-Ηρακλειάς-Κουφονησίων και Σχοινούσας Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».
17.   Λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα ανάθεσης σε ιδιώτες της εργασίας: «Καθαρισμός ακτών στις Δημοτικές Ενότητες των νησιών Δονούσας, Κουφονησίου, Σχοινούσας και Ηρακλειάς».
18.   Λήψη απόφασης περί διάθεσης πιστώσεων για την τουριστική προβολή του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
19.   Έγκριση ή μη αποδεσμεύσεων δημοτικού προϋπολογισμού έτους 2017.
20.   Αναμορφώσεις δημοτικού προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017.
21.   Τροποποίηση της υπ' αριθμ. 10/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων ως προς τον ΚΑ Εξόδου.
22.   Αποδοχές χρηματοδοτήσεων.
23.   Λήψη απόφασης περί μίσθωσης ή μη χώρων στάθμευσης στη Δ.Κ. Νάξου.
24.   Λήψη απόφασης περί διαγραφής ή μη προσαυξήσεων του οφειλέτη του Δήμου κ. Τζαννίνη Σταμάτιου.
25.   Λήψη απόφασης περί διαγραφής ή μη προσαυξήσεων του οφειλέτη του Δήμου κ. Μουστάκη Αντωνίου.
26.   Λήψη απόφασης περί διαγραφής ή μη παραβάσεων Κ.Ο.Κ.
27.   Λήψη κατ' αρχήν απόφασης για την ονοματοθεσία πλατείας και οδού στην Τ.Κ. Δαμαριώνα Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
28.   Έγκριση εφαρμογής δακοκτόνων μέτρων για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς.
29.   Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής.
30.   Ορισμός συμβούλων σε επιτροπές παραλαβής έργων.
31.   Έγκριση της υπ' αριθμ. 25/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Ο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α., η οποία αφορά στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017, του νομικού προσώπου.
32.   Έγκριση της υπ' αριθμ. 3/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Ο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α., η οποία αφορά στην συμπλήρωση - τροποποίηση της υπ' αριθμ. 2/2016 απόφασης του Νομικού Προσώπου.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
    Φώτιος Ι. Μαυρομμάτης
Πύργος Χειμάρρου Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ       
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                  
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                         Νάξος, 21/6/2017      

Θέμα: Έγκριση απαλλοτρίωσης ή απευθείας εξαγοράς ακινήτου, στο οποίο βρίσκεται ο Πύργος Χειμάρρου
 

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης ταξίδεψε χθες στην Αθήνα, με αποκλειστικό σκοπό να παραστεί στη συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, όπου εξετάσθηκε η κήρυξη απαλλοτρίωσης του ακινήτου, στο οποίο βρίσκεται το μνημείο του Πύργου Χειμάρρου. Κατά τη συζήτηση του θέματος, ο Μανόλης Μαργαρίτης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα απαλλοτρίωσης του ακινήτου προκειμένου να καταστεί δυνατή η ένταξη του έργου σε ευρωπαϊκό χρηματοδοτικό πρόγραμμα και επισήμανε τους κινδύνους που ελλοχεύουν και απειλούν το σημαντικό αυτό μνημείο του 4ου αιώνα π.Χ.. Ταυτόχρονα, ενημέρωσε τα μέλη του Κ.Α.Σ. για τη μελέτη αποκατάστασης που εκπονήθηκε πριν δύο χρόνια από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, αξίας 30.000 ευρώ, η οποία συντάχθηκε από τον πολιτικό μηχανικό και αναστηλωτή της Ακρόπολης, Κώστα Ζάμπα. Τα μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου τάχθηκαν ομόφωνα υπέρ της απαλλοτρίωσης του ακινήτου ή της δυνατότητας απευθείας εξαγοράς του από το δημόσιο, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ και την αποκατάστασή του σύμφωνα με τη μελέτη του Δήμου. Ικανοποιημένος από την έκβαση του ζητήματος, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης τόνισε τα εξής: «Η κήρυξη της εκ νέου απαλλοτρίωσης του ακινήτου ανοίγει το δρόμο για τη διαφύλαξη της πολιτισμικής μας κληρονομιάς και τη συντήρηση και αποκατάσταση αυτού του σπουδαίου μνημείου της Νάξου. Για τον λόγο αυτό οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, η οποία συνέβαλε τα μέγιστα στην προσπάθεια για την απαλλοτρίωση και ενδιαφέρθηκε για την αποκατάσταση του μνημείου».
ANAKOINΩΣΗ Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩ             Νάξος, 21/06/2017           Αρ. Πρωτ. 12717        

    ANAKOINΩΣΗ  
 Έχοντας υπόψη: 1.Το άρθρο 35 του Ν.3937/2011 ΦΕΚ 60A 2.Την 39608/14-09-2011 απόφ. αναπλ. υπουργού ΥΠΕΚΑ ΦΕΚ 2200Β/30-09-2011 3.Την υπ. αριθμό 109/2017 Απόφαση του Δημ. Συμβουλίου (ΑΔΑ: 6ΟΚΓΩΚΗ-9ΟΙ) 4.Την με αρ πρωτ. 15649/09-09-2016 αίτηση Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν στοιχεία για τη διόρθωση τυχόν σφαλμάτων ή τη συμπλήρωση ελλείψεων της αποτύπωσης των υφιστάμενων κοινόχρηστων χώρων των οικισμών (στον οικισμό "ΑΓΙΑΣΣΟΣ" Τ.Κ. ΔΑΜΑΡΙΩΝΑ) για τη διαδικασία κύρωσης εδαφικού τμήματος (οδού) ως κοινόχρηστου χώρου, όπως ορίζεται στο άρθρο 35 του Ν.3937/2011 ΦΕΚ 60 Α.   Πληροφορίες: Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Ο Δήμαρχος
  κ.α.α   
Λιανός   Δημήτριος                            
Αντιδήμαρχος
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                Νάξος, 19/06/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                    Αρ. πρωτ.: 12491
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
   

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

  Προς Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής
Καλείσθε όπως προσέλθετε
στην τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στις 23 Ιουνίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σύμφωνα με τα άρθρα 72 και 75 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.    Έγκριση της υπ' αριθ. 465/2017 απόφασης Δημάρχου.
2.    Έγκριση πρακτικού κατακύρωσης του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών γραφικής ύλης & λοιπών υλικών γραφείου έτους 2017.
3.    Έγκριση πρακτικού προσωρινού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού για τη μίσθωση χημικών τουαλετών για τις ανάγκες παραλιών μόνιμων θέσεων του Δήμου και δημοτικών εκδηλώσεων.
4.    Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης, έγκριση μελέτης και κατάρτιση όρων διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια λιπαντικών για την λειτουργία και συντήρηση των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
5.    Έγκριση ή μη αποδέσμευσης πιστώσεων από το δημοτικό προϋπολογισμό οικ. έτους 2017.
6.    Έγκριση ή μη διάθεσης πίστωσης για την οριστική μελέτη περιβαλλοντικής αποκατάστασης ΧΑΔΑ στις θέσεις Παντελούδες  και Διώδι πρώην Δ.Ε. Δρυμαλίας.
7.    Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υπηρεσία: Δράσεις εμβολιασμών αδέσποτων ζώων.
8.    Έγκριση ή μη δαπανών και διάθεση πιστώσεων από το δημοτικό προϋπολογισμό οικ. έτους 2017.
9.    Εισήγηση προς Δ.Σ. αναμόρφωσης δημοτικού προϋπολογισμού έτους 2017, τροποποίησης τεχνικού προγράμματος και ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης.           
 Ο Δήμαρχος
         & Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής           
 Εμμανουήλ Νικ. Μαργαρίτης
                           
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ & ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ»
Σχέδιο αδελφοποίησης πόλεων της Giardini Naxos
DrinkIQ
 
e-payments_guide.gif
Σύστημα Ευφυών Μεταφορών
banner_leader.jpg
koinoniko_pantopoleio.png
button_kairoy.png

Εκδηλώσεις
« < Ιούνιος 2017 > »
Δ T Τ Π Π Σ Κ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
« < Ιούλιος 2017 > »
Δ T Τ Π Π Σ Κ
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Έρευνα Απόψεων
Σας αρέσει η ιστοσελίδα;