Αρχική ΣελίδαΕνημέρωσηSitemapΕπικοινωνίαNews LetterΧρήσιμες Συνδέσεις
Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017
Αναζήτηση


Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
sc_learn_74x40.gif vbv.gif
WeBuy.jpg
diavgeia_s.jpg
Τουριστική Προβολή
Δίκτυο Υποστήριξης

Developed by OTS S.A.
Αρχική Σελίδα arrow Αρχική Σελίδα
Αρχική Σελίδα
Καθαριότητα και συγκέντρωση απορριμάτων Μικρών Κυκλάδων Εκτύπωση
Καθαριότητα και συγκέντρωση απορριμάτων Μικρών Κυκλάδων .
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               Νάξος, 14/06/2017
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                              Αρ. Πρωτ: 12093
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                                              

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ  ΕΚΤΑΚΤΗ-ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
1.       Προς τον κ. Δήμαρχο και τους  κ.κ. Δημοτικούς   Συμβούλους Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
2.       Προς τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων Νάξου και Αγίου Αρσενίου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
3.       Προς τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων: Βίβλου,  Κυνιδάρου και Σαγκρίου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
4.       Προς τους εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων Εγγαρών και Γαλήνης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.             Παρακαλούμε  να προσέλθετε σε έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα  στις 15 Ιουνίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00μ.μ. με τα παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης:
1.       Καθορισμός ύψους χρηματικού ποσού επιδόματος στέγασης και σίτισης το οποίο θα καταβάλλεται από τον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στους επικουρικούς ιατρούς   του Γενικού Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Νάξου.
2.       Λήψη απόφασης για καθορισμό τμημάτων αιγιαλού, παραλίας για παραχώρηση απλής χρήσης τους προς τρίτους, κατόπιν δημοπρασίας (μη δικαιούχοι απευθείας ανάθεσης), για την άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή την αναψυχή του κοινού, ιδίως για εκμίσθωση θαλάσσιων μέσων αναψυχής, τραπεζοκαθισμάτων, ομπρελών, ανακλίντρων (ξαπλώστρων) λειτουργία τροχήλατου αναψυκτηρίου» (υπ' αριθμ. 13/2017 απόφαση Ποιότητας Ζωής) - Καθορισμός τιμών εκκίνησης.
3.       Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 27/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, η οποία αφορά στην έγκριση του απολογισμού, οικον. έτους 2016, του νομικού προσώπου. 4.       Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 16/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, η οποία αφορά στην έγκριση του απολογισμού, οικον. έτους 2016, του νομικού προσώπου.
  • Η συζήτηση και λήψη απόφασης επί του 1ου θέματος κρίνεται κατεπείγουσα για την εύρυθμη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Νάξου εν όψει και της καλοκαιρινής περιόδου και των αυξημένων αναγκών που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Νάξου.
  • Η συζήτηση και λήψη απόφασης επί του 2ου θέματος κρίνεται κατεπείγουσα λόγω της άμεσης ανάγκης διεξαγωγής της σχετικής δημοπρασίας και της μισθώσεως των τμημάτων αιγιαλού για την διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου.
  • Η συζήτηση και λήψη απόφασης επί του 3ου και 4ου θέματος κρίνεται κατεπείγουσα λόγω της άμεσης ανάγκης εκταμίευσης των χρημάτων προκειμένου για την εξόφληση των υποχρεώσεων των σχολικών μονάδων καθώς και προκειμένου να προγραμματιστούν άμεσα και υλοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες στις σχολικές μονάδες εν όψει των σχολικών διακοπών.

 Ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Φώτιος Ι. Μαυρομμάτης
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ Εκτύπωση
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ στην Δ.Κ. ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΟΥ

Συνημμένο
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                Νάξος, 09/06/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                    Αρ. πρωτ.: 11645
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
   

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

  Προς Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής Καλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στις 13 Ιουνίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σύμφωνα με τα άρθρα 72 και 75 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.    Έγκριση ή μη αποδέσμευσης πιστώσεων από το δημοτικό προϋπολογισμό οικ. έτους 2017.
2.    Διάθεση ή μη πιστώσεων για την εξόφληση οφειλών ΠΟΕ.
3.    Έγκριση ή μη διάθεσης πιστώσεων από το δημοτικό προϋπολογισμό οικ. έτους 2017.
4.    Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης, έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού ευρυζωνικών ζεύξεων.
5.    Έγκριση ή μη δαπάνης, διάθεση πίστωσης και απευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου: Αντικατάσταση σωλήνα νερού από κοινοτική δεξαμενή Χώρας μέχρι κοινοτική δεξαμενή Γιάννενα Δ.Κ. Σχοινούσας. 
6.    Έγκριση ή μη δαπάνης, διάθεση πίστωσης και απευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου: Αποκατάσταση τμήματος δικτύου ύδρευσης στην περιοχή Ορκού Τ.Κ. Σαγκρίου.
7.    Έγκριση δαπανών δημοτικού προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017 που πληρώθηκαν από την παγία προκαταβολή.
8.    Έγκριση ή μη ανάληψης πολυετούς υποχρέωσης για την παροχή υπηρεσιών Επιστημονικού Συμβούλου Υποστήριξης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τον συντονισμό, τη διαχείριση και την παρακολούθηση υλοποίησης της ενταγμένης πράξης στο ΕΣΠΑ 2014 - 2020 «Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».
9.    Έγκριση ή μη ανάληψης πολυετούς υποχρέωσης για την παροχή υπηρεσιών Επιστημονικού Συμβούλου Υποστήριξης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τον συντονισμό, τη διαχείριση και την παρακολούθηση υλοποίησης της ενταγμένης πράξης στο ΕΣΠΑ 2014 - 2020 «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».
10. Έγκριση ή μη δαπανών και διάθεση πιστώσεων από το δημοτικό προϋπολογισμό οικ. έτους 2017.
11. Έγκριση ή μη δαπανών και διάθεση πιστώσεων για μετακινήσεις υπαλλήλων Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
                                                                        
Ο Δήμαρχος
         & Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής           
 Εμμανουήλ Νικ. Μαργαρίτης
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΑΚΑΣ ΙΣΟΓΕΙΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ 1ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΑΞΟΥ Εκτύπωση
Ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΑΚΑΣ ΙΣΟΓΕΙΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ 1ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΑΞΟΥ»(CPV:45214220-8) με συνολικό προϋπολογισμό 123.496,00 € (συμπεριλαμβάνεται δαπάνη εργασιών, Γ.Ε. και Ο.Ε., απρόβλεπτα, αναθεώρηση, απολογιστικά και Φ.Π.Α.). Το έργο συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών: α) κατηγορία ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ, με προϋπολογισμό 64.802,28 € και β) η κατηγορία ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ, με προϋπολογισμό 7.671,96 €.

Επίσκεψη στην αδελφοποιημένη πόλη της Σικελίας Giardini Naxos Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νάξος, 7/05/2017

 

Θέμα: Επίσκεψη στην αδελφοποιημένη πόλη της Σικελίας Giardini Naxos
 

Η ανανέωση των σχέσεων συνεργασίας και η προετοιμασία μελλοντικών στοχευμένων συνεργασιών στον τομέα του πολιτισμού και του τουρισμού μεταξύ του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και του Δήμου Giardini Naxos της Σικελίας και η υπογραφή του συμφώνου δέσμευσης για την Ευρωπαϊκή ενότητα βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων που έχει ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης στο Giardini Naxos.

Ο Μανόλης Μαργαρίτης, συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο σύμβουλο Γιάννη Τσολάκη επισκέφθηκαν την αδελφοποιημένη Σικελική πόλη μετά από πρόσκληση του Δημάρχου της Nello Lo Turco, προκειμένου να παραστούν σε σειρά εκδηλώσεων για τη σύσφιξη των σχέσεων και την υπογραφή συμφώνου ενίσχυσης της συνεργασίας. Η δράση αυτή υλοποιείται από τον Δήμο  Giardini Naxos με τη συμμετοχή Δήμων που έχουν αδελφοποιηθεί με το Giardini Naxos από την Ελλάδα (Νάξος και Χαλκίδα), την Ισπανία και την Σλοβακία και την Πολωνία και των μελών της Ένωσης Κοινών Giardini Naxos και Ταορμίνα, στο πλαίσιο αντίστοιχου Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Ευρώπη για τους Πολίτες 2014-2020».

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα στην Σικελία, ο Μανόλης Μαργαρίτης είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων, να μιλήσει για την ιστορική σχέση που συνδέει τη Νάξο και την πόλη Giardini Naxos και συγχρόνως να προβάλει τα τοπικά προϊόντα του νησιού μας κατά τη διάρκεια ενός διαπολιτισμικού γεύματος που πραγματοποιήθηκε στο Giardini Naxos. Ταυτόχρονα, υπεγράφη το σύμφωνο δέσμευσης για την προώθηση της Ευρωπαϊκής Ενότητας μεταξύ των αδελφοποιημένων πόλεων.

Προσκάλεσε δε τόσο τον Δήμαρχο του Giardini Naxos καθώς και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες να επισκεφθούν τη Νάξο και να γνωρίσουν από κοντά την αδελφοποιημένη πόλη. Η πρόσκληση αυτή συμβάλει σημαντικά στην αναθέρμανση των σχέσεων της Νάξου με τις σύγχρονες πόλεις των αρχαίων ελληνικών αποικιών της Σικελίας και συγχρόνως στοχεύει στην εξωστρέφεια και στην ανάπτυξη των πολιτιστικών, τουριστικών και οικονομικών σχέσεων μεταξύ των πόλεων αυτών.

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το φθινόπωρο, για τη δημιουργία ενός δικτύου πόλεων, καθιστώντας τη συνεργασία των δήμων πιο βιώσιμη και αποδοτική και ισχυροποιώντας τους δεσμούς των δύο Δήμων, που θα συμβάλει στην ανάπτυξη θεματικής και μακροχρόνιας συνεργασίας των πόλεων. Για το σκοπό αυτό σύντομα αναμένεται να συγκροτηθεί επιτροπή, η οποία θα προετοιμάσει το πλαίσιο συνεργασίας εν όψει της νέας συνάντησης.

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, εμφανώς ικανοποιημένος από την πορεία των εργασιών και τις συζητήσεις για μελλοντική συνεργασία των πόλεων δήλωσε τα εξής: «Το ταξίδι αυτό ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικό για τη συνεργασία της Νάξου με την αδελφή πόλη Giardini Naxos. Η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, καθώς σχεδιάζουμε τη δημιουργία ενός δικτύου πόλεων για την ανάπτυξη συνεργασιών σε διαφόρους τομείς δράσης».


pic1.jpg
pic3.jpgpic4.jpg
pic2.jpg

Δημοσίευση Πρόθεσης Δημοπράτησης Έργου Εκτύπωση
Θέμα : Δημοσίευση Πρόθεσης Δημοπράτησης Έργου
Έργο : Αντιακατάσταση πλάκας ισόγειας πτέρυγας 1ου Γυμνασίου Ναξου.


Συνημμένο
Πανελλήνιες: Μήνημα Δημάρχου Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ   
                                                                       Νάξος, 6/06/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                  


 

Μήνυμα Δημάρχου
Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,


Οι Πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν το επισφράγισμα μιας μακρόχρονης εκπαιδευτικής προσπάθειας, το αποτέλεσμα των οποίων θα χαράξει τη νέα πορεία στη ζωή σας.

Κατά την επίπονη αυτή εξεταστική διαδικασία, εύχομαι να απαλλαγείτε από το άγχος, με καθαρό μυαλό και αυτοσυγκέντρωση να αποδώσετε τα μέγιστα και να ανταμειφθείτε για τους κόπους και την προσπάθεια που καταβάλατε όλο αυτό το διάστημα.

Το μέλλον σας ανήκει ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων και όλοι εμείς στηρίζουμε τις ελπίδες μας σε εσάς. Σάς εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη, καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα!

 

 

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Μανόλης Μαργαρίτης

Προμήθεια ειδών καθαριότητας Εκτύπωση
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
  ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Προμήθεια ειδών καθαριότητας για τις ανάγκες του Δήμου, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης και των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και  Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έτους 2017» 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ         
Προκηρύσσει Συνοπτικό Διαγωνισμό για την «Προμήθεια ειδών καθαριότητας για τις ανάγκες του Δήμου, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης και των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και  Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έτους 2017» του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης 53.256,88 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%), με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016, στο δημοτικό κατάστημα Νάξου, την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 και ώρα 10:00 (έναρξη διαδικασίας αποσφράγισης). Ως λήξη της προθεσμίας υποβολής των προσφορών με φυσική παρουσία ορίζεται η Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 και ώρα 9:30, ενώ για τις προσφορές που αποστέλλονται μέσω ταχυδρομείου ή υπηρεσία ταχυμεταφορών, οι φάκελοι θα υποβάλλονται μέχρι και την προηγούμενη ημέρα της αποσφράγισης, ήτοι την Τετάρτη 21 Ιουνίου και ώρα 15:00. Όλες οι προσφορές θα πρέπει να λάβουν πρωτόκολλο από την αντίστοιχη Υπηρεσία του Δήμου. Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής. Αντίγραφα της διακήρυξης και της μελέτης, παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το Γραφείο Προμηθειών, καταβάλλοντας δεκαπέντε ευρώ (€15) για την αναπαραγωγή τους και στον διαδικτυακό τόπο www.e-naxos.eu, στη θεματική ενότητα «Διαγωνισμοί».       

Συνημμένα έγγραφα

        
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
                     κ.α.α.                                                                             
 
o Αντιδήμαρχος       Νικόλαος Βαθρακοκοίλης
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                Νάξος, 02/06/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                    Αρ. πρωτ.: 11149
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
   

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

  Προς Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής
Καλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στις 08 Ιουνίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σύμφωνα με τα άρθρα 72 και 75 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.    Απόφαση άσκησης αγωγής, για την προάσπιση ιδιοκτησίας της Τ.Κ. Ποταμιάς Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
2.    Έγκριση ή μη αποδέσμευσης πιστώσεων από το δημοτικό προϋπολογισμό οικ. έτους 2017.
3.    Κατάρτιση όρων διενέργειας πλειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος στην Δ.Κ. Κουφονησίων.
4.    Έγκριση ή μη ανάληψης πολυετούς υποχρέωσης για την υπηρεσία: εργαστηριακές αναλύσεις για τον έλεγχο νερού ανθρώπινης κατανάλωσης.
5.    Έγκριση ή μη δαπανών και διάθεση πιστώσεων από το δημοτικό προϋπολογισμό οικ. έτους 2017.
6.    Έγκριση ή μη δαπανών και διάθεση πιστώσεων για μετακινήσεις υπαλλήλων Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.    
7.      Έγκριση ή μη ανάθεσης σε ορκωτό για τον έλεγχο του ισολογισμού και των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τη χρήση ετών 2013 και 2014    

Ο Δήμαρχος
         & Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής          
Εμμανουήλ Νικ. Μαργαρίτης
                           κ.α.α                                              
Ο Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
                 
Μαράκης Ιωάννης
Προμήθεια Υποχλωριώδους Νατρίου και καυστικής σόδας Εκτύπωση
Προμήθεια Υποχλωριώδους Νατρίου και καυστικής σόδας
 
Ψήφισμα Βαμβακοπούλου
Προμήθεια ειδών κυλικείου
Συνάντηση για τη διακίνηση ναξιακών προϊόντων στου Ψυρρή την πασχαλινή περίοδο
Έναρξη λειτουργίας ΚΔΑΠ-μεΑ
 
e-payments_guide.gif
Σύστημα Ευφυών Μεταφορών
banner_leader.jpg
koinoniko_pantopoleio.png
button_kairoy.png

Εκδηλώσεις
« < Ιούνιος 2017 > »
Δ T Τ Π Π Σ Κ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
« < Ιούλιος 2017 > »
Δ T Τ Π Π Σ Κ
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Έρευνα Απόψεων
Σας αρέσει η ιστοσελίδα;