Αρχική ΣελίδαΕνημέρωσηSitemapΕπικοινωνίαNews LetterΧρήσιμες Συνδέσεις
Πέμπτη 25 Μαΐου 2017
Αναζήτηση


Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
sc_learn_74x40.gif vbv.gif
WeBuy.jpg
diavgeia_s.jpg
Τουριστική Προβολή
Δίκτυο Υποστήριξης

Developed by OTS S.A.
Αρχική Σελίδα arrow Αρχική Σελίδα
Αρχική Σελίδα
Κατάθεση Προσφοράς 2ου Π.Σταθμού Εκτύπωση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του 2ου Π.Σ καλεί  τους ενδιαφερόμενους προμηθευτές ειδών διατροφής και καθαριότητας όπως καταθέσουν προσφορές με ποσοστά έκπτωσης επί τοις εκατό στην κατώτερη τιμή της πρώτης ποιότητας λιανικής πώλησης για τις παρακάτω κατηγορίες ειδών:
Αρτοποιείου, κρεοπωλείου, κοκόρια Νάξου-νωπά κοτόπουλα, παντοπωλείου, ιχθυοπωλείου, οπωροπωλείου, ζαχαροπλαστικής, καθαριότητας, ντόπιου μελιού για το έτος 2010.
Οι προσφορές θα γίνονται δεκτές  στο Γραφείο Νομικών Προσώπων του Δήμου Νάξου έως 17/12/2009.

Ο  Πρόεδρος του 1ου Π.Σ
Γεώργιος Καραμανής                    
Κατάθεση Προσφοράς 1ου Π.Σταθμού Εκτύπωση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του 1ου Π.Σ καλεί  τους ενδιαφερόμενους προμηθευτές ειδών διατροφής και καθαριότητας όπως καταθέσουν προσφορές με ποσοστά έκπτωσης επί τοις εκατό στην κατώτερη τιμή της πρώτης ποιότητας λιανικής πώλησης για τις παρακάτω κατηγορίες ειδών:
Αρτοποιείου, κρεοπωλείου, κοκόρια Νάξου-νωπά κοτόπουλα, παντοπωλείου, ιχθυοπωλείου, οπωροπωλείου, ζαχαροπλαστικής, καθαριότητας, ντόπιου μελιού για το έτος 2010.
Οι προσφορές θα γίνονται δεκτές  στο Γραφείο Νομικών Προσώπων του Δήμου Νάξου έως 17/12/2009.

Ο  Πρόεδρος του 1ου Π.Σ
Γεώργιος Καραμανής                    
Ανακοίνωση ΚΑΠΗ Εκτύπωση
Το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) του Δήμου Νάξου μετά την επιτυχία και της πρόσφατης εκδήλωσης που διοργάνωσε την παρελθουσα Κυριακή στην Αίθουσά του για τον εορτασμό της μεγάλης θεομητορικής εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου και της πολιούχου της πόλεώς μας Παναγίας της Χρυσοπολίτισσας, συνεχίζει τις δραστηριότητές του και καλεί τα μέλη και τους φίλους του σε μια νέα εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009 στις 6.30 το βράδυ, στην Αίθουσά του, στην παραλία της Χώρας Νάξου και θα είναι αφιερωμένη στην ημέρα της πανεθνικής και ενωτικής πανελλήνιας Εθνικής Αντίστασης. Κεντρικός ομιλητής θα είναι το μέλος του Δ.Σ. του Κ.Α.Π.Η. και αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης κ. Χρήστος Δημέας.
Στους παρευρισκομένους θα προσφερθούν αναψυκτικά και πρόχειρα εδέσματα.
Το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Νάξου σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση αυτή και να συμβάλλετε στην επιτυχία των κοινωνικών και πολιτιστικών στόχων του Κ.Α.Π.Η. και στην τόνωση της πολιτιστικής κίνησης του νησιού.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:

Ο  Πρόεδρος         Γιάννης Λογαράς         
Ο Αντιπρόεδρος   Μιχάλης Μαργαρίτης
Ο  Γραμματέας    Νικόλαος Σκουλάτος
Τα  Μέλη           Χρήστος Δημέας Ευστάθιος Αγγελής Αντώνης Κονδύλης

Ανακοίνωση ΚΑΠΗ Εκτύπωση
Το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δήμου Νάξου μετέχοντας στον πανναξιακό θρησκευτικό εορτασμό της Παναγίας της Χρυσοπολίτισσας, που αποτελεί και πολιούχο της πόλης της Νάξου, διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009 στις 6.30 το βράδυ στην Αίθουσα του ΚΑΠΗ, στην παραλία της Χώρας Νάξου. Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο διακεκριμένος θεολόγος καθηγητής κ. Μιχαήλ Σκορδιαλός, ο οποίος θα αναφερθεί στη σπουδαιότητα της εορτής των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης αυτής και με την ευκαιρία του επικείμενου εορτασμού της πανελλήνιας ημέρας Εθνικής Αντίστασης κατά των Ιταλών και Γερμανών κατακτητών, το μέλος του Δ.Σ. του ΚΑΠΗ κ. Χρήστος Δημέας θα κάνει σύντομη ομιλία για το θέμα αυτό.
Στους παρευρισκομένους θα προσφερθούν αναψυκτικά και πρόχειρα εδέσματα.
Το ΚΑΠΗ του Δήμου Νάξου καλεί τα μέλη και τους φίλους του να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή και να συμβάλλουν με την εν γένει παρουσία και τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις του, στην επιτυχία των κοινωνικών και πολιτιστικών στόχων του και στην τόνωση της πολιτιστικής κίνησης του νησιού.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
Ο  Πρόεδρος         Γιάννης Λογαράς         
Ο Αντιπρόεδρος   Μιχάλης Μαργαρίτης
Ο  Γραμματέας    Νικόλαος Σκουλάτος
Τα  Μέλη           Χρήστος Δημέας,  Ευστάθιος Αγγελής,  Αντώνης Κονδύλης

Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου Εκτύπωση
  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ ΣΕ  ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

 Προς τον κ. Δήμαρχο και τους  κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Νάξου.

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα  στις 09 Νοεμβρίου 2009, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14¨00 με τα παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης:

 Συζήτηση επί θεμάτων λειτουργίας σχολικών εγκαταστάσεων και παιδικών χαρών της περιφέρειας του Δήμου Νάξου.

 1. Έγκριση σύμπραξης του γραφείου μελετών ΝΑΜΑ Α.Ε. με τα λοιπά συμπράττοντα γραφεία εκπόνησης της μελέτης « Δίκτυα αποχέτευσης παραλιακών οικισμών και εξωτερικά δίκτυα αποχέτευσης Δ.Δ. Δήμου Νάξου».
 2. Έγκριση όρων διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού Επέκτασης Μητροπολιτικού Δικτύου Οπτικών Ινών Δήμου Νάξου. Ορισμός Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού.
 3. Ορισμός ορκωτού ελεγκτή - λογιστή και ανάθεση, για τον έλεγχο χρήσεως 2009.
 4. Καθορισμός ειδικοτήτων για μερική απασχόληση δυο ατόμων.
 5. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου
 6. Ανάδειξη διαδρομών σε κοιλάδες του Δήμου Νάξου¨ και θεώρηση πιστοποιητικού εμπειρίας.
 7. Θεώρηση οριστικού πιστοποιητικού εμπειρίας του έργου ¨Αποκατάσταση Ι. Μονής Αγ. Ελευθερίου Δ.Δ. Σαγκρίου Δ.Νάξου¨.
 8. Απόφαση για την  αναβολή της προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου « Συντήρηση - Επέκταση δικτύων ύδρευσης - αποχέτευσης Δ.Δ. Δήμου Νάξου».
 9. Έγκριση οριστικών πρωτοκόλλων παραλαβής προμηθειών .
 10. Ρυθμίσεις  οφειλών από τέλη δικαιώματα, φόρους και εισφορές
 11. Έγκριση απολογισμού  Α΄/θμιας σχολικής επιτροπής του  Δήμου Νάξου για τα έτη 2006, 2007 και 2008.
 12. Επιχορηγήσεις συλλόγων και σωματείων.
 13. Έγκριση δαπανών ηλεκτροδοτήσεων και άλλων σχετικών με την ΔΕΗ δαπανών.
 14. Αποδοχές  χρηματοδοτήσεων.
 15. Αναμορφώσεις Δημοτικού προϋπολογισμού.
 16. Ψηφίσεις πιστώσεων.
 17. Έγκριση εκτός έδρας μετακίνησης αιρετών Δήμου Νάξου.
 18. Αιτήσεις - Τρέχοντα.

Ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Γεώργιος  Καραμανής

Πεζοπορία Χαλκί - Άϊ Σώστης Εκτύπωση
Η δεύτερη πεζοπορία  θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή  8/11/2009 στη διαδρομή: Χαλκί, Μονήτσια, Ραχιδιώτησα, Άγιος Σίδερος,Ρέμα Ποταμού, Αγία Αννα, Τσικαλαριό, Χείμαρρος, Αγ.Σώστης.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμμετέχουν στις πεζοπορίες αυτές κάθε Κυριακή πρωί στις 10:00 π.μ. με σημείο αναχώρησης το Δημοτικό Στάδιο και συμβολική συμμετοχή 5 € (για τον οδηγό του πούλμαν). 
Εκδήλωση ΚΑΠΗ Εκτύπωση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δήμου Νάξου μετά την επιτυχή έναρξη των δραστηριοτήτων του το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009 με την εκδήλωση για την Ημέρα των Ηλικιωμένων και την 65η επέτειο της Απελευθερώσεως της Νάξου από τους Γερμανούς κατακτητές, συνεχίζει τις δραστηριότητές του και καλεί τα μέλη και φίλους του να παρευρεθούν στην εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009 στις 7.30 το βράδυ, στην Αίθουσα του ΚΑΠΗ στην παραλία της Χώρας Νάξου για να τιμηθεί η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου του 1940.
Καλείσθε να συμβάλλετε με τη συμμετοχή σας στην επιτυχία των κοινωνικών και πολιτιστικών στόχων του ΚΑΠΗ Νάξου και στην τόνωση της πολιτιστικής κίνησης του νησιού.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:

Ο  Πρόεδρος         Γιάννης Λογαράς         
Ο Αντιπρόεδρος     Μιχάλης Μαργαρίτης
Ο  Γραμματέας      Νικόλαος Σκουλάτος
Τα  Μέλη              Χρήστος Δημέας, Ευστάθιος Αγγελής, Αντώνης Κονδύλης

Πεζοπορία Σύφωνες-Φιλώτι Εκτύπωση
  Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νάξου ξεκινά και πάλι τις  περιπατητικές διαδρομές για το έτος 2009-2010 για όσους θέλουν μέσα από την ήπια άσκηση να γνωρίσουν περιοχές του νησιού μας, ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμμετέχουν στους περιπάτους αυτούς κάθε Κυριακή πρωί στις 10:00 π.μ. με σημείο αναχώρησης το Δημοτικό Στάδιο και συμβολική συμμετοχή 5 € (για τον οδηγό του πούλμαν).
Ο πρώτος περίπατος θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή  25/10/2009 στη διαδρομή:Δρόμος Μονής Σύφωνες-Μονή –Άνω Καλοξυλος-Παναγιά Δαμινιώτησα-Καλόξυλος-Κεραμί-Μετόχι-Φιλώτι.
Θα ακολουθήσει γεύμα για οποιούς το επιθυμούν στο εστιατόριο  Πιτσαρία –Ταβέρνα Λυκούρης  στο χωριό Φιλότι.
Πιθανή επιστροφή στη χώρα 16:00μ.μ
Διοργάνωση εκδήλωσης ΚΑΠΗ Εκτύπωση
Το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δήμου Νάξου ξεκινώντας τις δραστηριότητές του της φθινοπωρινής και χειμερινής περιόδου διοργανώνει εκδήλωση το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009 στις 7.30 το βράδυ, στην Αίθουσα του ΚΑΠΗ στην παραλία της Χώρας Νάξου.

Θα υπάρξουν ομιλίες για τα εξής θέματα:
1. Ημέρα των Ηλικιωμένων
2. 65η επέτειος της Απελευθέρωσης της Νάξου.
3. Εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου.

Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του ΚΑΠΗ να προσέλθουν στην πανηγυρική αυτή εκδήλωση. Θα προσφερθούν αναψυκτικά και πρόχειρο γεύμα.
Επίσης γίνεται γνωστό ότι το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009 το ΚΑΠΗ Νάξου προγραμματίζει εκδρομή στη Θήβα, Λειβαδιά και Μονή Οσίου Λουκά Βοιωτίας.
Καλείσθε να συμβάλλετε με τη συμμετοχή σας στην επιτυχία των στόχων του ΚΑΠΗ Νάξου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
Ο  Πρόεδρος      Γιάννης Λογαράς         
Ο Αντιπρόεδρος  Μιχάλης Μαργαρίτης
Ο  Γραμματέας    Νικόλαος Σκουλάτος
Τα  Μέλη            Χρήστος Δημέας
Ευστάθιος Αγγελής
Αντώνης Κονδύλης

65η Επέτειο της Απελευθέρωσης της Νάξου Εκτύπωση
Απο το Δήμο Νάξου ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009 στις 10το πρωί ,
αμέσως μετά τη θεία λειτουργία θα τελεστεί δοξολογία για την 65η Επέτειο της Απελευθέρωσης της Νάξου από τους Γερμανούς κατακτητές.
Τον πανηγυρικό λόγο θα εκφωνήσει ο φιλόλογος καθηγητής κ.Γιάννης Λογαράς.
Καλείστε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση για την ιστορική αυτή επέτειο της Νάξου που αποτελεί μια ένδοξη σελίδα της ιστορίας του νησιού μας.
 
Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με σύμβαση Έργου Εκτύπωση
Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νάξου προκειμένου να λειτουργήσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού και την περίοδο 2009-2010  με την συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού θα προσλάβει προσωπικό, δύο (02) Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με σύμβαση Έργου (Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών) και με ωρομίσθια αποζημίωση.
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ

ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ            2

Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής. Η Μοριοποίηση θα γίνει σύμφωνα με το Οργανωτικό Πλαίσιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.


28 Εβδομάδες

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 23 έως 60 ετών.
Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 22  του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση).
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση μέχρι και την 29-10-2009 στα γραφεία του Δήμου Νάξου (Γραμματεία Νομικών Προσώπων).
Τηλέφωνο: 22853-60122

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:
1.      Αίτηση
2.      Βιογραφικό σημείωμα
3.      Δήλωση Ν. 1599/86 ότι είναι άνεργος-η και ότι τα στοιχεία στην αίτηση και το βιογραφικό είναι αληθή.
4.      Φωτοτυπία πτυχίου
5.      Φωτοτυπία ταυτότητας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΕΜΜ. ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ
 
Ημερίδα για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου
Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου 9/10/2009
Xορήγηση υποτροφιών σε παιδιά γεωργών
 
e-payments_guide.gif
Σύστημα Ευφυών Μεταφορών
banner_leader.jpg
koinoniko_pantopoleio.png
button_kairoy.png

Εκδηλώσεις
« < Μάιος 2017 > »
Δ T Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Έρευνα Απόψεων
Σας αρέσει η ιστοσελίδα;