Αρχική ΣελίδαΕνημέρωσηSitemapΕπικοινωνίαNews LetterΧρήσιμες Συνδέσεις
Κυριακή 30 Απριλίου 2017
Αναζήτηση


Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
sc_learn_74x40.gif vbv.gif
WeBuy.jpg
diavgeia_s.jpg
Τουριστική Προβολή
Δίκτυο Υποστήριξης

Developed by OTS S.A.
Αρχική Σελίδα arrow Αρχική Σελίδα
Αρχική Σελίδα
Παρουσία της Νάξου στην 24η Διεθνή έκθεση ΜΙΤΤ Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                                      
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
                                                 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                 Νάξος, 18/3/2017      

Θέμα: Παρουσία της Νάξου στην 24η Διεθνή έκθεση ΜΙΤΤ

Ολοκληρώθηκε χθες η 24η Διεθνής έκθεση ΜΙΤΤ, στη Μόσχα, στην οποία δυναμική παρουσία είχε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Τα αποτελέσματα των επαφών και οι συναντήσεις που έγιναν στη Μόσχα άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη, καθώς η απήχηση των 5 νησιών του Δήμου μας στο ρωσικό κοινό ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Σε συνάντηση της Ναξιακής αποστολής με τους εκπροσώπους του ΕΟΤ Ρωσίας, παρουσία του διευθυντή του ΕΟΤ κ. Ευσταθίου, ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης και ο Πρόεδρος του ΝοΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννης Τσολάκης προσκάλεσαν και κατάφεραν να επιτύχουν μία ακόμα δημοσιογραφική αποστολή, αυτή τη φορά από το Νational Geographic. Επίσης, προγραμματίστηκε επίσκεψη στη Νάξο τεσσάρων Global Tour Operator που δραστηριοποιούνται στη ρωσική αγορά. Τέλος, μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των μεμονωμένων ταξιδιωτών που επισκέφτηκαν το περίπτερο όπου προβάλλονταν η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες, νησιά που αποτελούν μια νέα πρόταση για τους Ρώσους που ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν στις Κυκλάδες, αφού υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης από την Αθήνα η την Κρήτη. Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, με την επιστροφή του στη Νάξο θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αξιοποιηθούν οι επαφές που έγιναν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ            Νάξος /17 /03 /2
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ               Αρ. Πρωτ. 177
Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού  Αθλητισμού Περιβάλλοντος Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου
ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.
Ταχ. Δ/νση : Χώρα Νάξου                                              Προς: Τα μέλη του Δ.Σ
Ταχ. Κωδ. : 843 00
Πληροφ : Μαρίνα Λεοντίου
Τηλ. :22850 29249 Fax : 22850 29249
Ε- mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Συνεδρίασης Διοικητικού Συμβουλίου Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην με α/α 5η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει στα γραφεία διοικήσεως του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ στις 21/03/2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 16:00,για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Έγκριση του με αρ. πρωτ. 4467 / 10-03-17 πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης Ενστάσεων, του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κατά τη διενέργεια μειοδοτικού διαγωνισμού για την << προμήθεια, τοποθέτηση και γραμμογράφηση χλοοτάπητα , συνθετικού τάπητα του Γηπέδου Φιλωτίου Γιάγκος Γρατσίας>> .

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΡΟΣ
Νικόλαος Σιδερής
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                Νάξος, 17/03/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                    Αρ. Πρωτ.: 4880
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
     

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

  Προς Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

Καλείσθε όπως προσέλθετε
στην έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων την 17η Μαρτίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σύμφωνα με τα άρθρα 72 και 75 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στο κάτωθι μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:
1.    Εξέταση προδικαστικής προσφυγής  κατά της 350/2016 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων .

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα διότι η εξέταση της δικαστικής προσφυγής προηγείται με προθεσμία δέκα ημερών  από την κοινοποίησή της  στο Δήμο και η διαδικασία συνέχισης του Διαγωνισμού «Καταπολέμηση Κουνουπιών  2017» πρέπει άμεσα να ολοκληρωθεί  λόγω έναρξης εφαρμογής των κατάλληλων ψεκασμών μετά από τις βροχοπτώσεις εντός μηνός.
Ο Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής                                             
Ιωάννης Μαράκης  
Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ 2017 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                                       Νάξος, 15/3/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
                                                 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                               

ΘΕΜΑ: Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ 2017                                                                

Ιδιαίτερα θετικά είναι μέχρι τώρα τα αποτελέσματα από την παρουσία του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στη μεγαλύτερη ετήσια Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ 2017 (14 - 16 Μαρτίου) στη Ρωσία. Στη Μόσχα βρίσκονται ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης και ο πρόεδρος του ΝοΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννης Τσολάκης, οι οποίοι, τις δύο πρώτες ημέρες της έκθεσης, πραγματοποίησαν σειρά επαφών για την προώθηση και ανάδειξη της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων. Η Νάξος προσέλκυσε τα βλέμματα των επισκεπτών, αποσπώντας τις καλύτερες εντυπώσεις από την παρουσία και τη διάθεση έντυπου υλικού στη Ρωσική, το οποίο και εξαντλήθηκε! Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν αρκετές συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες. Ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΝοΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννη Τσολάκη συναντήθηκε με την υπεύθυνη εκπρόσωπο ενός από τους μεγαλύτερους Tour Operator,  του Mouzenidi Travel, με στόχο τη συνεργασία. Οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν τις επαφές τους, προκειμένου η Νάξος να προσελκύσει την τουριστική αγορά της Ρωσίας. Επίσης, κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν σημαντικές επαφές με δημοσιογράφους και ήδη οργανώθηκε ένα δημοσιογραφικό ταξίδι στις Μικρές Κυκλάδες. Ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης, εμφανώς ικανοποιημένος από τις επαφές, τόνισε ότι ο Δήμος καταβάλει κάθε προσπάθεια για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος των νησιών μας και της προσέλκυση επισκεπτών από τη Ρωσία. Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ κατατάσσεται μεταξύ των πέντε δυναμικότερων τουριστικών εκθέσεων του κόσμου και ανέκαθεν τυγχάνει μεγάλης εκτίμησης από τη διεθνή κοινότητα.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                Νάξος, 15/03/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                    Αρ. Πρωτ.: 4707 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ      

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

  Προς Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής
Καλείσθε όπως προσέλθετε
στην έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων την 15η Μαρτίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σύμφωνα με τα άρθρα 72 και 75 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στο κάτωθι μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:
1.    Έγκριση πρακτικού άγονου διαγωνισμού για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του Κέντρου Κοινότητας και Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων .
Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας καθόσον έχουν εκδοθεί τα αποτελέσματα για προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση ΙΔΟΧ για την  υλοποίηση των πράξεων :       α) Κέντρο Κοινότητας (ΑΔΑ: ΩΓΗΔΩΚΗ-ΒΚ7) από 2-3-2017 και β) Κοινωνικό Φαρμακείο                   (ΑΔΑ: Ψ9ΠΚΩΚΗ-52Τ) από 2-3-2017 και αναμένεται  άμεσα η πρόσληψή των επιτυχόντων- υπαλλήλων. Επίσης το Πρόγραμμα Κέντρο Κοινότητας  και Κοινωνικό Φαρμακείο  είναι προγράμματα -δράσεις  συγχρηματοδοτούμενα  από το Ευρωπαϊκό κοινωνικό Ταμείο   και σύμφωνα με το άρθρο 160 του Δ.Κ.Κ. ν.3463/2006 μπορούν να ενταχθούν στις δαπάνες για ειδικούς σκοπούς  καθόσον συγχρηματοδοτούνται από πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης .
Ο Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
                                             
Ιωάννης Μαράκης  
Συμμετοχή στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                 Νάξος, 13/3/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                          

Θέμα: Συμμετοχή στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων

Στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων συμμετείχε ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, ως ομιλητής με θέμα «Οι Κρήτες της Νάξου και το παράδειγμα της Απείρανθου».
Στο συνέδριο, το οποίο διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων «Π.Ο.Π.Κ.Σ.» με θέμα: «Κρητική Ιστορία και Πολιτισμός», ο Μανόλης Μαργαρίτης εστίασε σε αναφορές αλλά και στα χαρακτηριστικά που συνδέουν τα δύο νησιά, από τη μυθολογία μέχρι σήμερα. Τόνισε ταυτόχρονα ότι η Νάξος και η Κρήτη έχουν κοινό γεωγραφικό χώρο, κοινές μικρασιατικές καταβολές και επιρροές, κοινές περιόδους Ενετοκρατίας και Τουρκοκρατίας, μεγάλες πλουτοπαραγωγικές πηγές,  κοινό ορεινό και μεσογειακό περιβάλλον και γενικότερα παρεμφερείς συνθήκες διαβίωσης. Για τη σχέση των Κρητικών με την Απείρανθο και τα κοινά τους χαρακτηριστικά, ο Μανόλης Μαργαρίτης επισήμανε την ιδιαίτερη απεραθίτικη διάλεκτο, η οποία διαθέτει πολλά  Κρητικά στοιχεία και τόνισε την ικανότητα στιχοπλοκής των Απεραθιτών με αυτοσχέδια δίστιχα ή τετράστιχα που εκφράζουν τα συναισθήματά τους, όπως οι μαντινάδες στην Κρήτη.
Αναφέρθηκε, επίσης, στην υφαντική τέχνη της Απειράνθου, η οποία ακολουθεί σχέδια και τεχνοτροπία παρόμοια με την Κρητική.
Δεν παρέλειψε να σχολιάσει την κοινή μουσική πορεία των δύο περιοχών, καθώς παλαιότερα υπήρχαν Απεραθίτες που έπαιζαν λύρα, αλλά και τη γνώση και απαγγελία από τους γεροντότερους Απεραθίτες του Ερωτόκριτου.
Τέλος, επισήμανε τα Κρητικά επίθετα αλλά και τα χαρακτηριστικά ονόματα που συναντάμε και στην Κρήτη, όπως Αννέζα, Μαριέτα, Εργίνα, καθώς και τοπωνύμια, όπως Αη Κηρκός, Λούρου, Αποστολάκη, Κανάκη, Βλαχάκη, Τσολάκη, ο κάμπος ντω Φασκιανάδω και πολλά άλλα. Κλείνοντας την ομιλία του, ο Δήμαρχος τόνισε ότι η ιδιαίτερη σχέση των Απεραθιτών με τους Κρήτες αναγνωρίζεται από όλους τους Ναξιώτες.
Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής 14/03/17 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ        Νάξος, 10/03/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ         Αρ. πρωτ.: 4440
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

Προς
Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

Καλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στις 14 Μαρτίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σύμφωνα με τα άρθρα 72 και 75 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Διάθεση πιστώσεων δαπανών ΠΟΕ σύμφωνα με τα άρθρα 158 παρ.1 περ.δ και 160 του Ν. 3463/06. 
2.Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων σύμφωνα με το άρθρο 160 παρ.1 περ.β του Ν. 3463/06.
3.Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων δαπανών μισθοδοσίας και μετακινήσεις σύμφωνα με τα άρθρα 158 παρ.1 περ.β και 160 του Ν. 3463/06.
4.Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων σύμφωνα με το άρθρο 158 παρ.1 περ.στ του Ν. 3463/06.
5.Διάθεση πιστώσεων δαπανών για συνεχιζόμενες συμβάσεις σύμφωνα με τα άρθρα 158 παρ.1 περ.ιστ και 160 του Ν. 3463/06.
6.Ενημέρωση δικασίμου μηνός Μαρτίου 2017 για έγκριση παράστασης στο Μονομελές Πρωτοδικείο Νάξου. Ο Δήμαρχος 
& Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής 

Εμμανουήλ Νικ. Μαργαρίτης 
                         

Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              Νάξος, 9-03-2017
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ       
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ               Αρ. πρωτ. 4383   
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ταχ. Δ/νση:84300 Νάξος                                                                       
Τηλ.:22853-60101          Φαξ: 22850-29049                                                                 
Πληρ. : Αικ. Μαργαρίτη
E-mail : Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θέμα :
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για εκπροσώπηση στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης. Σύμφωνα με το άρθρο 76 του Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης» πρόκειται να συγκροτηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης. Καλούμε τους φορείς της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: ·        Τοπικούς  Εμπορικούς και Εμπορικούς Συλλόγους και Οργανώσεις ·        Τοπικούς Επιστημονικούς Συλλόγους και φορείς ·        Εργαζομένους στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και τα Νομικά του Προσώπων ·        Συλλόγους Γονέων ·        Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους και Φορείς ·        Εθελοντικές Οργανώσεις και Κινήσεις Πολιτών ·        Οργανώσεις φορέων της κοινωνίας των πολιτών ·        Τοπικά Συμβούλια Νέων ·        Δημότες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην Επιτροπή Διαβούλευσης και να καταθέσουν αίτηση απευθυνόμενη στο Γραφείο Δημάρχου, στην οποία να ορίζεται ο εκπρόσωπός τους και αναπληρωτής αυτού, μέχρι την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 στο πρωτόκολλο του Δήμου ή στα fax 22850-23570 και 22850-29049 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε  

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
Εμμανουήλ Μαργαρίτης           
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                Νάξος, 09/03/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                    Αρ. πρωτ.: 4377
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
   

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Προς Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής
Καλείσθε όπως προσέλθετε στην έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στις 09 Μαρτίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σύμφωνα με τα άρθρα 72 και 75 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης: Εξέταση προδικαστικής προσφυγής κατά την ανοικτή διαδικασία ηλεκτρονικού διαγωνισμού: «Προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες των Δ.Ε. Νάξου & Δρυμαλίας του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και των νομικών του προσώπων».
Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, διότι αφορά υποχρεωτικές δαπάνες προμήθειας υγρών καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες των Δ.Ε. Νάξου & Δρυμαλίας του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και των νομικών του προσώπων.
           

Ο Δήμαρχος
& Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής              
Εμμανουήλ Νικ. Μαργαρίτης
Συγχαρητήρια Δημάρχου στον Πανναξιακό Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                           Νάξος, 6/3/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ     

Μήνυμα Δημάρχου

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού έκανε όλους τους Ναξίους υπερήφανους, για τη συμμετοχή της και την παρουσία της στον τελικό του Final 4, του Κυπέλλου Ελλάδος! Η κατάκτηση της δεύτερης θέσης αποτελεί μια ακόμα σπουδαία επιτυχία και διάκριση για το ναξιακό αθλητισμό!!! Εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στις αθλήτριες, στη διοίκηση, στους προπονητές, αλλά και στο φίλαθλο κοινό της Νάξου που ακολουθεί και εμψυχώνει την ομάδα και σε όλους όσοι βοηθούν έμπρακτα τη μεγάλη αθλητική οικογένεια του Πανναξιακού! Εύχομαι να κατακτούν πάντα ό,τι επιθυμούν σε προσωπικό και αθλητικό επίπεδο και να προσφέρουν σε όλους εμάς τη χαρά να καμαρώνουμε για τις επιτυχίες τους! Εκ μέρους όλων των Ναξίων, αποδίδω τις θερμές μου ευχαριστίες, για τις έντονες στιγμές και την τιμή που προσφέρουν στον τόπο μας! Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή πορεία στο πρωτάθλημα! 

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Μανόλης Μαργαρίτης
Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα βόλει του Πανναξιακού Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                 Νάξος, 5/3/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
                                                         

Μήνυμα Δημάρχου
 
Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού, η ομάδα της καρδιάς μας,  για μια ακόμη φορά, μάς κάνει υπερήφανους για την πρόκρισή της στον τελικό της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι αθλήτριές μας αποτελούν άξιες πρέσβειρες του τόπου μας, προβάλλοντας επάξια το νησί μας σε όλη την Ελλάδα. Για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου υποβάλλω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις παίκτριες, στον προπονητή, στη διοίκηση και σε όλο το φίλαθλο κοινό, που συμπαραστέκεται στο σωματείο και εύχομαι από καρδιά Καλή Επιτυχία στη σημερινή αναμέτρηση, στον τελικό του Κυπέλλου!

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
 
Μανόλης Μαργαρίτης
 
Ευχαριστήριο για τις αποκριάτικες δράσεις
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΧ 2/2017
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΧ 1/2017
 
e-payments_guide.gif
Σύστημα Ευφυών Μεταφορών
banner_leader.jpg
koinoniko_pantopoleio.png
button_kairoy.png

Εκδηλώσεις
« < Απρίλιος 2017 > »
Δ T Τ Π Π Σ Κ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
« < Μάιος 2017 > »
Δ T Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Έρευνα Απόψεων
Σας αρέσει η ιστοσελίδα;