Αρχική ΣελίδαΕνημέρωσηSitemapΕπικοινωνίαNews LetterΧρήσιμες Συνδέσεις
Πέμπτη 25 Μαΐου 2017
Αναζήτηση


Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
sc_learn_74x40.gif vbv.gif
WeBuy.jpg
diavgeia_s.jpg
Τουριστική Προβολή
Δίκτυο Υποστήριξης

Developed by OTS S.A.
Αρχική Σελίδα arrow Αρχική Σελίδα
Αρχική Σελίδα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                Νάξος, 17/03/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                    Αρ. Πρωτ.: 4880
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
     

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

  Προς Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

Καλείσθε όπως προσέλθετε
στην έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων την 17η Μαρτίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σύμφωνα με τα άρθρα 72 και 75 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στο κάτωθι μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:
1.    Εξέταση προδικαστικής προσφυγής  κατά της 350/2016 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων .

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα διότι η εξέταση της δικαστικής προσφυγής προηγείται με προθεσμία δέκα ημερών  από την κοινοποίησή της  στο Δήμο και η διαδικασία συνέχισης του Διαγωνισμού «Καταπολέμηση Κουνουπιών  2017» πρέπει άμεσα να ολοκληρωθεί  λόγω έναρξης εφαρμογής των κατάλληλων ψεκασμών μετά από τις βροχοπτώσεις εντός μηνός.
Ο Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής                                             
Ιωάννης Μαράκης  
Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ 2017 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                                       Νάξος, 15/3/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
                                                 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                               

ΘΕΜΑ: Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ 2017                                                                

Ιδιαίτερα θετικά είναι μέχρι τώρα τα αποτελέσματα από την παρουσία του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στη μεγαλύτερη ετήσια Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ 2017 (14 - 16 Μαρτίου) στη Ρωσία. Στη Μόσχα βρίσκονται ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης και ο πρόεδρος του ΝοΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννης Τσολάκης, οι οποίοι, τις δύο πρώτες ημέρες της έκθεσης, πραγματοποίησαν σειρά επαφών για την προώθηση και ανάδειξη της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων. Η Νάξος προσέλκυσε τα βλέμματα των επισκεπτών, αποσπώντας τις καλύτερες εντυπώσεις από την παρουσία και τη διάθεση έντυπου υλικού στη Ρωσική, το οποίο και εξαντλήθηκε! Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν αρκετές συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες. Ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΝοΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννη Τσολάκη συναντήθηκε με την υπεύθυνη εκπρόσωπο ενός από τους μεγαλύτερους Tour Operator,  του Mouzenidi Travel, με στόχο τη συνεργασία. Οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν τις επαφές τους, προκειμένου η Νάξος να προσελκύσει την τουριστική αγορά της Ρωσίας. Επίσης, κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν σημαντικές επαφές με δημοσιογράφους και ήδη οργανώθηκε ένα δημοσιογραφικό ταξίδι στις Μικρές Κυκλάδες. Ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης, εμφανώς ικανοποιημένος από τις επαφές, τόνισε ότι ο Δήμος καταβάλει κάθε προσπάθεια για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος των νησιών μας και της προσέλκυση επισκεπτών από τη Ρωσία. Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ κατατάσσεται μεταξύ των πέντε δυναμικότερων τουριστικών εκθέσεων του κόσμου και ανέκαθεν τυγχάνει μεγάλης εκτίμησης από τη διεθνή κοινότητα.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                Νάξος, 15/03/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                    Αρ. Πρωτ.: 4707 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ      

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

  Προς Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής
Καλείσθε όπως προσέλθετε
στην έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων την 15η Μαρτίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σύμφωνα με τα άρθρα 72 και 75 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στο κάτωθι μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:
1.    Έγκριση πρακτικού άγονου διαγωνισμού για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του Κέντρου Κοινότητας και Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων .
Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας καθόσον έχουν εκδοθεί τα αποτελέσματα για προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση ΙΔΟΧ για την  υλοποίηση των πράξεων :       α) Κέντρο Κοινότητας (ΑΔΑ: ΩΓΗΔΩΚΗ-ΒΚ7) από 2-3-2017 και β) Κοινωνικό Φαρμακείο                   (ΑΔΑ: Ψ9ΠΚΩΚΗ-52Τ) από 2-3-2017 και αναμένεται  άμεσα η πρόσληψή των επιτυχόντων- υπαλλήλων. Επίσης το Πρόγραμμα Κέντρο Κοινότητας  και Κοινωνικό Φαρμακείο  είναι προγράμματα -δράσεις  συγχρηματοδοτούμενα  από το Ευρωπαϊκό κοινωνικό Ταμείο   και σύμφωνα με το άρθρο 160 του Δ.Κ.Κ. ν.3463/2006 μπορούν να ενταχθούν στις δαπάνες για ειδικούς σκοπούς  καθόσον συγχρηματοδοτούνται από πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης .
Ο Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
                                             
Ιωάννης Μαράκης  
Συμμετοχή στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                 Νάξος, 13/3/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                          

Θέμα: Συμμετοχή στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων

Στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων συμμετείχε ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, ως ομιλητής με θέμα «Οι Κρήτες της Νάξου και το παράδειγμα της Απείρανθου».
Στο συνέδριο, το οποίο διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων «Π.Ο.Π.Κ.Σ.» με θέμα: «Κρητική Ιστορία και Πολιτισμός», ο Μανόλης Μαργαρίτης εστίασε σε αναφορές αλλά και στα χαρακτηριστικά που συνδέουν τα δύο νησιά, από τη μυθολογία μέχρι σήμερα. Τόνισε ταυτόχρονα ότι η Νάξος και η Κρήτη έχουν κοινό γεωγραφικό χώρο, κοινές μικρασιατικές καταβολές και επιρροές, κοινές περιόδους Ενετοκρατίας και Τουρκοκρατίας, μεγάλες πλουτοπαραγωγικές πηγές,  κοινό ορεινό και μεσογειακό περιβάλλον και γενικότερα παρεμφερείς συνθήκες διαβίωσης. Για τη σχέση των Κρητικών με την Απείρανθο και τα κοινά τους χαρακτηριστικά, ο Μανόλης Μαργαρίτης επισήμανε την ιδιαίτερη απεραθίτικη διάλεκτο, η οποία διαθέτει πολλά  Κρητικά στοιχεία και τόνισε την ικανότητα στιχοπλοκής των Απεραθιτών με αυτοσχέδια δίστιχα ή τετράστιχα που εκφράζουν τα συναισθήματά τους, όπως οι μαντινάδες στην Κρήτη.
Αναφέρθηκε, επίσης, στην υφαντική τέχνη της Απειράνθου, η οποία ακολουθεί σχέδια και τεχνοτροπία παρόμοια με την Κρητική.
Δεν παρέλειψε να σχολιάσει την κοινή μουσική πορεία των δύο περιοχών, καθώς παλαιότερα υπήρχαν Απεραθίτες που έπαιζαν λύρα, αλλά και τη γνώση και απαγγελία από τους γεροντότερους Απεραθίτες του Ερωτόκριτου.
Τέλος, επισήμανε τα Κρητικά επίθετα αλλά και τα χαρακτηριστικά ονόματα που συναντάμε και στην Κρήτη, όπως Αννέζα, Μαριέτα, Εργίνα, καθώς και τοπωνύμια, όπως Αη Κηρκός, Λούρου, Αποστολάκη, Κανάκη, Βλαχάκη, Τσολάκη, ο κάμπος ντω Φασκιανάδω και πολλά άλλα. Κλείνοντας την ομιλία του, ο Δήμαρχος τόνισε ότι η ιδιαίτερη σχέση των Απεραθιτών με τους Κρήτες αναγνωρίζεται από όλους τους Ναξιώτες.
Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής 14/03/17 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ        Νάξος, 10/03/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ         Αρ. πρωτ.: 4440
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

Προς
Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

Καλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στις 14 Μαρτίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σύμφωνα με τα άρθρα 72 και 75 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Διάθεση πιστώσεων δαπανών ΠΟΕ σύμφωνα με τα άρθρα 158 παρ.1 περ.δ και 160 του Ν. 3463/06. 
2.Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων σύμφωνα με το άρθρο 160 παρ.1 περ.β του Ν. 3463/06.
3.Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων δαπανών μισθοδοσίας και μετακινήσεις σύμφωνα με τα άρθρα 158 παρ.1 περ.β και 160 του Ν. 3463/06.
4.Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων σύμφωνα με το άρθρο 158 παρ.1 περ.στ του Ν. 3463/06.
5.Διάθεση πιστώσεων δαπανών για συνεχιζόμενες συμβάσεις σύμφωνα με τα άρθρα 158 παρ.1 περ.ιστ και 160 του Ν. 3463/06.
6.Ενημέρωση δικασίμου μηνός Μαρτίου 2017 για έγκριση παράστασης στο Μονομελές Πρωτοδικείο Νάξου. Ο Δήμαρχος 
& Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής 

Εμμανουήλ Νικ. Μαργαρίτης 
                         

Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              Νάξος, 9-03-2017
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ       
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ               Αρ. πρωτ. 4383   
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ταχ. Δ/νση:84300 Νάξος                                                                       
Τηλ.:22853-60101          Φαξ: 22850-29049                                                                 
Πληρ. : Αικ. Μαργαρίτη
E-mail : Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θέμα :
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για εκπροσώπηση στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης. Σύμφωνα με το άρθρο 76 του Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης» πρόκειται να συγκροτηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης. Καλούμε τους φορείς της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: ·        Τοπικούς  Εμπορικούς και Εμπορικούς Συλλόγους και Οργανώσεις ·        Τοπικούς Επιστημονικούς Συλλόγους και φορείς ·        Εργαζομένους στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και τα Νομικά του Προσώπων ·        Συλλόγους Γονέων ·        Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους και Φορείς ·        Εθελοντικές Οργανώσεις και Κινήσεις Πολιτών ·        Οργανώσεις φορέων της κοινωνίας των πολιτών ·        Τοπικά Συμβούλια Νέων ·        Δημότες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην Επιτροπή Διαβούλευσης και να καταθέσουν αίτηση απευθυνόμενη στο Γραφείο Δημάρχου, στην οποία να ορίζεται ο εκπρόσωπός τους και αναπληρωτής αυτού, μέχρι την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 στο πρωτόκολλο του Δήμου ή στα fax 22850-23570 και 22850-29049 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε  

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
Εμμανουήλ Μαργαρίτης           
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                Νάξος, 09/03/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                    Αρ. πρωτ.: 4377
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
   

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Προς Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής
Καλείσθε όπως προσέλθετε στην έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στις 09 Μαρτίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σύμφωνα με τα άρθρα 72 και 75 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης: Εξέταση προδικαστικής προσφυγής κατά την ανοικτή διαδικασία ηλεκτρονικού διαγωνισμού: «Προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες των Δ.Ε. Νάξου & Δρυμαλίας του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και των νομικών του προσώπων».
Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, διότι αφορά υποχρεωτικές δαπάνες προμήθειας υγρών καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες των Δ.Ε. Νάξου & Δρυμαλίας του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και των νομικών του προσώπων.
           

Ο Δήμαρχος
& Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής              
Εμμανουήλ Νικ. Μαργαρίτης
Συγχαρητήρια Δημάρχου στον Πανναξιακό Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                           Νάξος, 6/3/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ     

Μήνυμα Δημάρχου

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού έκανε όλους τους Ναξίους υπερήφανους, για τη συμμετοχή της και την παρουσία της στον τελικό του Final 4, του Κυπέλλου Ελλάδος! Η κατάκτηση της δεύτερης θέσης αποτελεί μια ακόμα σπουδαία επιτυχία και διάκριση για το ναξιακό αθλητισμό!!! Εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στις αθλήτριες, στη διοίκηση, στους προπονητές, αλλά και στο φίλαθλο κοινό της Νάξου που ακολουθεί και εμψυχώνει την ομάδα και σε όλους όσοι βοηθούν έμπρακτα τη μεγάλη αθλητική οικογένεια του Πανναξιακού! Εύχομαι να κατακτούν πάντα ό,τι επιθυμούν σε προσωπικό και αθλητικό επίπεδο και να προσφέρουν σε όλους εμάς τη χαρά να καμαρώνουμε για τις επιτυχίες τους! Εκ μέρους όλων των Ναξίων, αποδίδω τις θερμές μου ευχαριστίες, για τις έντονες στιγμές και την τιμή που προσφέρουν στον τόπο μας! Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή πορεία στο πρωτάθλημα! 

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Μανόλης Μαργαρίτης
Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα βόλει του Πανναξιακού Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                 Νάξος, 5/3/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
                                                         

Μήνυμα Δημάρχου
 
Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού, η ομάδα της καρδιάς μας,  για μια ακόμη φορά, μάς κάνει υπερήφανους για την πρόκρισή της στον τελικό της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι αθλήτριές μας αποτελούν άξιες πρέσβειρες του τόπου μας, προβάλλοντας επάξια το νησί μας σε όλη την Ελλάδα. Για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου υποβάλλω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις παίκτριες, στον προπονητή, στη διοίκηση και σε όλο το φίλαθλο κοινό, που συμπαραστέκεται στο σωματείο και εύχομαι από καρδιά Καλή Επιτυχία στη σημερινή αναμέτρηση, στον τελικό του Κυπέλλου!

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
 
Μανόλης Μαργαρίτης
Ευχαριστήριο για τις αποκριάτικες δράσεις Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                                       Νάξος, 4/3/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
                                                         

Μήνυμα Δημάρχου
                                                                 
Μετά το πέρας των αποκριάτικων δρώμενων που εκτυλίχθηκαν σε όλη τη Νάξο και αποτελούν πλέον θεσμό για το Δήμο μας, σκορπίζοντας κέφι στους δημότες μας και στους επισκέπτες που ήρθαν στο νησί για να παρακολουθήσουν τη Ναξιώτικη αποκριά, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια αλλά και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους, όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση των εκδηλώσεων. Οι καταπληκτικές και πολυπληθείς εκδηλώσεις, η εντυπωσιακή αναπαράσταση του μύθου της Αμφιτρίτης, οι σχεδόν 2.000 λαμπαδηφόροι, τα ευφάνταστα και μοναδικά άρματα του καρναβαλιού και οι καρναβαλιστές, οι κορδελάτοι και οι κουδουνάτοι έδωσαν χρώμα και ζωντάνια στη Χώρα και στα χωριά μας και η Νάξος έγινε πόλος έλξης εκατοντάδων επισκεπτών. Μετά από χρόνια σιγή, καταφέραμε από την αρχή της θητείας μας να διοργανώσουμε και να στηρίξουμε τα αποκριάτικα δρώμενα, τα οποία πλέον αποτελούν θεσμό για το δήμο μας, προσελκύοντας επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. Πίσω όμως από τη μεγάλη αυτή γιορτή υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δούλεψαν με συνέπεια και αποτελεσματικότητα για να χαρούμε όλοι μας μία άψογη διοργάνωση. Γι αυτό νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όσους συνέβαλλαν στη διεξαγωγή των εκδηλώσεων και στην άρτια διοργάνωση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στην Κοινωφελή Επιχείρηση και στον Πρόεδρό της Βαγγέλη Παντελιά για τη χρηματοδότηση των δράσεων, καθώς επίσης και στο Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. και τον Πρόεδρό του Γιάννη Τσολάκη και τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Λιανό για τον συντονισμό της διοργάνωσης. Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας βασίστηκαν και φέτος στην εθελοντική ενεργό προσφορά και τη μαζική συμμετοχή των πολιτών, χαρίζοντας διέξοδο χαράς σε δημότες και επισκέπτες με όπλο το κέφι και τη φαντασία. Γι αυτό, ιδιαίτερη μνεία, θερμό «ευχαριστώ» και πολλά συγχαρητήρια οφείλω στους αφανείς ήρωες, σε όλους που εργάστηκαν με μεράκι για την προετοιμασία και την άριστη διοργάνωση του τριημέρου, καθώς και σε όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στα δρώμενα, προσφέροντας κέφι και χαρά σε όσους τα παρακολούθησαν. Και του χρόνου!!! 

 Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων  
 Μανόλης Μαργαρίτης
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                Νάξος, 02/03/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                    Αρ. πρωτ.: 4028
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
   

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

  Προς Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής
Καλείσθε όπως προσέλθετε
στην τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στις 06 Μαρτίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σύμφωνα με τα άρθρα 72 και 75 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.    Διάθεση πιστώσεων δαπανών πολυετίας σύμφωνα με τα άρθρα 158 και 160 του Ν. 3463/06.
2.    Διάθεση πιστώσεων δαπανών για συνεχιζόμενες συμβάσεις σύμφωνα με τα άρθρα 158 παρ. 1 περ. ιστ και 160 του Ν. 3463/06.
3.    Διάθεση πιστώσεων δαπανών ΠΟΕ μισθοδοσίας σύμφωνα με τα άρθρα 158 παρ. 1 περ. β και 160 του Ν. 3463/06.
4.    Διάθεση πιστώσεων δαπανών ΠΟΕ σύμφωνα με τα άρθρα 158 παρ. 1 περ. δ και 160 του Ν. 3463/06.
5.    Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης δυνάμει της υπ' αριθ. 2071/2014 αμετακλήτου αποφάσεως του Αρείου Πάγου.
6.    Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για έξοδα Διοικητικής Εκτέλεσης κατά ΑΦΟΙ ΡΗΓΑ ΑΕΒΕ σύμφωνα με τα άρθρα 158 παρ. 1 περ. στ και 160 του Ν. 3463/06.
7.    Έγκριση πρακτικού Β' φάσης του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια υλικών συντήρησης των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
8.    Έγκριση πρακτικού Β' φάσης του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια φυσητήρων για τους ΒΙΟ.ΚΑ Τσικαλαριού και Εγγαρών.
9.    Ενημέρωση δικασίμων μηνός Μαρτίου 2017 για έγκριση παραστάσεων και μετάβαση εκτός έδρας της με πάγια αντιμισθία δικηγόρου του Δήμου.

 Ο Δήμαρχος          & Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής              
Εμμανουήλ Νικ. Μαργαρίτης
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΧ 2/2017
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΧ 1/2017
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ
Διοργάνωση σεμιναρίου Ξενοδοχειακού Μάρκετινγκ
 
e-payments_guide.gif
Σύστημα Ευφυών Μεταφορών
banner_leader.jpg
koinoniko_pantopoleio.png
button_kairoy.png

Εκδηλώσεις
« < Μάιος 2017 > »
Δ T Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Έρευνα Απόψεων
Σας αρέσει η ιστοσελίδα;