Αρχική ΣελίδαΕνημέρωσηSitemapΕπικοινωνίαNews LetterΧρήσιμες Συνδέσεις
Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017
Αναζήτηση


Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
sc_learn_74x40.gif vbv.gif
WeBuy.jpg
diavgeia_s.jpg
Τουριστική Προβολή
Δίκτυο Υποστήριξης

Developed by OTS S.A.
Αρχική Σελίδα arrow Αρχική Σελίδα
Αρχική Σελίδα
Ενημέρωση για τους επιδοματούχους της Πρόνοιας Εκτύπωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους επιδοματούχους της Πρόνοιας ότι μπορούν να παραλαμβάνουν από το Γραφείο Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, βεβαίωση φορολογικής χρήσης για το ποσό του προνοιακού επιδόματος που έλαβαν το οικ. έτος 2016, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.   Στην περίπτωση παραλαβής της βεβαίωσης από τον  υπεύθυνο είσπραξης του επιδόματος, ή από άλλο πρόσωπο κατόπιν σχετικής εξουσιοδότησης, απαιτείται η επίδειξη της ταυτότητας τόσο του ιδίου, όσο και του επιδοματούχου. Ώρες λειτουργίας Γραφείου: 09:00-17:00.

Ο Δήμαρχος κ.α.α.
Δημήτριος Μανιός
Αντιδήμαρχος
Διοργάνωση σεμιναρίου Οινογνωσίας Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                  
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                 Νάξος, 2/5/2017      

Θέμα: Διοργάνωση σεμιναρίου Οινογνωσίας

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων διοργανώνει σεμινάριο Οινογνωσίας, αύριο, Τετάρτη 3 Μαΐου, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο (15:00 - 21:00). Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά με το κρασί αλλά και σε όλους τους οινόφιλους που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους. Οι επαγγελματίες, επιχειρηματίες ή εργαζόμενοι, έχουν την ευκαιρία να μετατρέψουν το κρασί σε σημείο αναφοράς οινικού πολιτισμού, πανίσχυρο «εργαλείο» μάρκετινγκ και πολυσύνθετο «όπλο» κερδοφορίας. Μέσα από ένα μοναδικό οινικό ταξίδι γνώσης δημιουργήστε τις ποιοτικές «γέφυρες» που απαιτούνται μεταξύ εσάς και του πελάτη σας ώστε να αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες, την εξυπηρέτησή και την εν γένει τεχνογνωσία σας. Δυναμώστε το brand name της επιχείρησής σας ή το βιογραφικό σας ως επαγγελματίας του χώρου (επιχειρηματίες και εργαζομένους σε: εστιατόρια, ξενοδοχεία, bar, wine bar). Οι οινόφιλοι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το κρασί ή να εμπλουτίσουν τις υπάρχουσες γνώσεις τους για αυτό. Μυηθείτε στο μαγικό κόσμο του κρασιού σε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων. Αποκτήστε μια ολοκληρωμένη και ουσιαστική γνώση γύρω από τα οινικά δεδομένα και κάντε την καθημερινότητά σας πιο απολαυστική! Εισηγητής θα είναι ο sommelier Βασίλης Παπαδόπουλος, ο οποίος διαθέτει περισσότερα από 14 χρόνια εμπειρίας στο οινικό χώρο και είναι επίσημο μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 2285022671 - 5974997899
Πρόσκληση Δημοτικού Συμβολίου 02/05/17 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                Νάξος, 02/05/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ             Αρ. Πρωτ: 8498
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                             

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ  ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.
1.Προς τον κ. Δήμαρχο και τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους  Δήμου  Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
2.Προς τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου.


Παρακαλούμε  να προσέλθετε σε έκτακτη - κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα  στις 2 Μαΐου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00μ.μ. με το παρακάτω θέμα  ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση τευχών δημοπράτησης του έργου με τίτλο: «Ανέγερση  τμήματος 2ου Δημοτικού σχολείου Χώρας
Νάξου και διαμόρφωση αύλειου χώρου».

Η συζήτηση και λήψη απόφασης επί του θέματος κρίνεται κατεπείγουσα καθότι μετά την υπ. αρ. πρωτ. 855/2017 απόφαση προέγκρισης δημοπράτησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Π.Ν.Α. είναι αναγκαία  για την άμεση δημοπράτηση και εκτέλεση του έργου.Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Φώτιος Ι. ΜαυρομμάτηςΔημιουργία Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Εκτύπωση
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Δημιουργία Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας».

Σε μια εποχή  με συνεχώς αυξανόμενες φυσικές και τεχνολογικές καταστροφές, η έννοια του εθελοντισμού αποκτά ιδιαίτερη σημασία και αναδεικνύει την ανάγκη για κοινωνική αλληλεγγύη και ανιδιοτελή προσφορά στον τομέα της πολιτικής προστασίας, όπου η άμεση παροχή βοήθειας, κατά την εκδήλωση τέτοιων φαινομένων είναι ιδιαίτερα επιτακτική. Ειδικότερα, μετά τις πυρκαγιές του περασμένου έτους που εκδηλώθηκαν και στη Νάξο, αναδείχθηκε έντονα η αναγκαιότητα συγκρότησης εθελοντικής ομάδας πολιτικής προστασίας και στο Δήμο μας. Η εθελοντική ομάδα, θα οργανωθεί στα πρότυπα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και θα λάβει την απαιτούμενη εκπαίδευση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τους λοιπούς αρμόδιους φορείς. Για αυτό το λόγο με πρωτοβουλία του Δήμου και συμμετοχή της Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου απευθύνουμε κάλεσμα στους πολίτες του Δήμου μας να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, για τη συμμετοχή και ένταξη στην Εθελοντική Ομάδα που θα δραστηριοποιηθεί και στο Δήμο μας. Για το λόγο αυτό σας καλούμε σε ανοιχτή εκδήλωση την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 στις 18:30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Νάξου)
Επικοινωνία:
Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας  Δ. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Ταχ. Δ/νση     : Χώρα Νάξου, Νάξος Τηλέφωνο      : (22853) 60100 - 60128 Φαξ:  2285023570 και 
Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Ταχ.Δ/νση      : Πλατεία Λαϊκής Κυριαρχίας, 84100, Ερμούπολη, Σύρος
Τηλέφωνο      : (22813) 62723 E-mail             : Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Συνημμένα:  Αίτηση ένταξης εθελοντή
Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Ταχ. Κώδικας: 843 00
Ταχ. Δ/νση: Χώρα Νάξου
Πληρ.: Βερνίκου
Ν. Fax: 2285023570
Τηλ: 2285360100/128
Νάξος,  11/04/2017
Αρ. Πρωτ.: 6882      

Προς:  Ως Πίνακας Αποδεκτών
                
 
ΘΕΜΑ:  Σύγκληση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (ΣΤΟ) Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πυρκαγιών.
ΣΧΕΤ.: α) Το άρθρο 13 του ν. 3013/2002 «περί αναβάθμισης της Πολιτικής Προστασίας και λοιπές διατάξεις».
β) Το με α.π.: 2132/17-03-2017 εγκύκλιος της  Γ.Γ.Π.Π.
Σας γνωρίζουμε ότι λόγω της επικείμενης έναρξης της αντιπυρικής περιόδου έτους 2017 και της ανάγκης για λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας, στα όρια του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Συγκαλείται   
Το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στις 28-04-2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων  του Δημοτικού Συμβουλίου  Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Σκοπός της συνεδρίασης είναι ο συντονισμός και η συνεργασία των φορέων στην εκτέλεση των δράσεων, που έχουν άμεση σχέση με την πρόληψη και αντιμετώπιση, ενδεχόμενων δασικών πυρκαγιών στην περιφέρεια του δήμου, με σκοπό: Τη δρομολόγηση έργων και δράσεων αντιπυρικής προστασίας καθώς και επιμέρους θεμάτων που συνδέονται με την πρόληψη και ετοιμότητα για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών. Ειδικότερα:
1.  την εκτέλεση έργων και εργασιών προληπτικού καθαρισμού βλάστησης και αντιπυρικής προστασίας.
2.  την ετοιμότητα του δυναμικού και μέσων για διάθεση και υποβοήθηση του έργου του Πυρ/κού Σώματος   στην καταστολή των δασικών πυρκαγιών. 
3.  τα μέτρα πρόληψης και ετοιμότητας κατά τις ημέρες υψηλής επικινδυνότητας βάση του Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς.
4.  τη διασφάλιση επικοινωνίας μεταξύ όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών και οργάνων σε επίπεδο Δήμου.
5.  την υλοποίηση της δράσης της οργανωμένης απομάκρυνσης πολιτών, εξαιτίας  κινδύνου που προέρχεται από δασική πυρκαγιά.
6.  οργάνωση εθελοντικών ομάδων/ενημέρωση- ευαισθητοποίηση πολιτών, καθώς και κάθε άλλο θέμα που κρίνεται απαραίτητο για την αντιμετώπιση του κινδύνου από εκδήλωση δασικών πυρκαγιών».

  Ο Δήμαρχος                                                                         
 Εμμανουήλ Ν. Μαργαρίτης
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                Νάξος, 24/04/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                    Αρ. πρωτ.: 7876
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
   

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

  Προς Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής
Καλείσθε όπως προσέλθετε
στην τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στις 28 Απριλίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σύμφωνα με τα άρθρα 72 και 75 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.    Έγκριση ή μη δαπανών και διάθεση πιστώσεων από τον δημοτικό προϋπολογισμό οικ. έτους 2017.
2.    Έγκριση ή μη δαπανών και διάθεση πιστώσεων για μετακινήσεις υπαλλήλων Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
3.    Έγκριση ανάληψης υποχρέωσης, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια υποχλωριώδους νατρίου και καυστικής σόδας.
4.    Διάθεση πίστωσης συνεχιζόμενων έργων Τεχνικού προγράμματος.
5.    Διάθεση πιστώσεων για την εξόφληση οφειλών ΠΟΕ.
6.    Έγκριση ανάληψης υποχρέωσης, έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και απευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου: Πλακοστρώσεις εντός οικισμού Δ.Κ. Δονούσας.
7.    Έγκριση ανάληψης υποχρέωσης, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, έγκριση μελέτης και κατάρτιση όρων διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού για την καταπολέμηση κουνουπιών Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έτους 2017.
8.    Κατάρτιση όρων διακήρυξης για τη μίσθωση χώρου στάθμευσης οχημάτων εντός των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων της νήσου Νάξου.
9.    Κατάρτιση όρων διακήρυξης για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του αρχείου της υπηρεσίας δόμησης Νάξου.
10. Ενημέρωση δικασίμων μηνός Μαΐου 2017 για έγκριση παραστάσεων και μετάβαση εκτός έδρας της με πάγια αντιμισθία δικηγόρου του Δήμου.
           
Ο Δήμαρχος
  
& Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
            
Εμμανουήλ Νικ. Μαργαρίτης
                        
Παραίτηση Προέδρου Δημοτικής Κοινότητας Νάξου Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                                      
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
                                                 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                  Νάξος, 24/4/2017      
Θέμα: Παραίτηση Προέδρου Δημοτικής Κοινότητας Νάξου  

Την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου και του μέλους της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου υπέβαλλε στον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για προσωπικούς κι επαγγελματικούς λόγους ο Ευθύμιος Μαυρογιάννης.
Ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης έκανε δεκτή την παραίτηση και ευχαρίστησε τον Μάκη Μαυρογιάννη για την αγαστή συνεργασία και την προσφορά του στον Δήμο και στην Κοινότητα όλα αυτά τα χρόνια, η οποία θα συνεχιστεί σε κοινή κατεύθυνση. Από την πλευρά του, ο Μάκης Μαυρογιάννης τόνισε ότι θα παραμείνει στη διάθεση του Δημάρχου και στο πλευρό της Δημοτικής Αρχής, προσφέροντας κάθε βοήθεια που θα του ζητηθεί. Κατόπιν τούτων, τακτικό μέλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας ορκίστηκε με θρησκευτικό όρκο η πρώτη αναπληρωματική του πλειοψηφούντος συνδυασμού, Ειρήνη Κορρέ, ενώ αυτοδικαίως από το νόμο καθήκοντα προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου θα ασκεί πλέον ο σύμβουλος του συνδυασμού της πλειοψηφίας Γιώργος Γιαννάκης, ο οποίος έλαβε τις περισσότερες ψήφους στις εκλογές του Μαΐου 2014. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα δύο μέλη του Συμβουλίου, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι το καλό κλίμα της άριστης συνεργασίας όλων θα συνεχιστεί καθ΄ όλη τη διάρκεια της θητείας τους. 
Προμήθεια αναλώσιμου υγειονομικού υλικού Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                               Νάξος, 24/04/2017
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                    Αρ. Πρ.: 7936
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών
Τμήμα Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου & Προμηθειών                                            Προς:
Γραφείο προμηθειών υλικού-εξοπλισμού-υπηρεσιών                                  Κάθε Ενδιαφερόμενο
Ταχ. Δ/νση : Χώρα Νάξου
Ταχ. Κώδικας: 84300
Πληροφορίες : M. Ζαζάνη
Τηλέφωνο: 2285360152
FAX: 22850-23570
«Πρόσκληση για την υποβολή οικονομικής προσφοράς του Δήμου Νάξου  και Μικρών Κυκλάδων»

Ο Δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων σας καλεί για την κατάθεση οικονομικής προσφοράς, για την ακόλουθη δαπάνη, έως και την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017, 10.00 π.μ. ως ακολούθως:

«Προμήθεια αναλώσιμου υγειονομικού υλικού για α) Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων β) Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών γ) Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Ειδικές Ανάγκες  δ) Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων, του προγράμματος « Βοήθεια Στο Σπίτι» Δημοτικής Ενότητας Νάξου & Δρυμαλίας και του γραφείου της Κοινωφελούς Επιχείρησης για τις ανάγκες της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης - Νομικού Προσώπου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έτους 2017», ενδεικτικού προϋπολογισμού 3.799,71€ (συμπεριλαμβανομένου των ΦΠΑ 6, 13, 24%), με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή:

ποσού 798,56€ – Υλικά φαρμακείου Κ.Η.Φ.Η.
ποσού 134,53€  – Υλικά φαρμακείου Κ.Δ.Α.Π.
ποσού 134,53€ – Υλικά φαρμακείου Κ.Α.Π.Η.
ποσού 134,53€ – Υλικά φαρμακείου Κ.Δ.Α.Π.-Μ.Ε.Α.
ποσού 134,53€ – Υλικά φαρμακείου Γραφείου Διοίκησης
ποσού 2.136,14€ – Υλικά φαρμακείου Βοήθεια στο Σπίτι ΔΕ Νάξου
ποσού 326,89€ – Υλικά φαρμακείου Βοήθεια στο Σπίτι ΔΕ Δρυμαλίας

Η δαπάνη αφορά στις ανωτέρω Δομές, για τις οποίες θα κατατεθεί προσφορά για το σύνολό τους. Δεν γίνονται δεκτές αντιπροσφορές ή προσφορές για μεμονωμένα είδη. Δεν υπάρχει απαίτηση εγγυητικής επιστολής. Κατά τα λοιπά ισχύουν οι διατάξεις του Ν. 4412/2016.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου, www.e-naxos.eu/, έχουν αναρτηθεί τα σχετικά με την προμήθεια στοιχεία: Πρωτογενές αίτημα, έγκριση με απόφαση του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου όπου αναγράφονται αναλυτικά οι ανάγκες των δομών, Τιμολόγιο Προσφοράς, Υπεύθυνη Δήλωση. Με την κατάθεση προσφοράς ο ενδιαφερόμενος δεσμεύεται για τη διασφάλιση της ποιότητας των ειδών και για την μεταφορά τους στην αποθήκη του Νομικού Προσώπου με έξοδα/μέσα μεταφοράς του αναδόχου.

Με την κατάθεση προσφοράς στην Υπηρεσία Πρωτοκόλλου σε σφραγισμένο φάκελο, θα πρέπει να προσκομιστούν τα κάτωθι δικαιολογητικά: 
1. Υπεύθυνη δήλωση περί της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016 (παρέχεται στην ιστοσελίδα του Δήμου)
2. Φορολογική Ενημερότητα
3. Ασφαλιστική Ενημερότητα 

Το Νομικό Πρόσωπο διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας πιστοποιητικά ποιότητας και τήρησης των ευρωπαϊκών κανονισμών και της ελληνικής νομοθεσίας. 

Ο Δήμαρχος
καα,

Νικόλαος Βαθρακοκοίλης
Αντιδήμαρχος

Υποβολή στοιχείων φορέων ανακύκλωσης Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                                      
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
                                                 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ               Νάξος, 19/4/2017          

Θέμα: Υποβολή στοιχείων φορέων ανακύκλωσης  
Στο πλαίσιο του σχεδιασμού της διαχείρισης απορριμμάτων και της εφαρμογής της ανακύκλωσης στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και με στόχο την ενημέρωση των Δημοτών, καλούνται όσοι είναι αδειοδοτημένοι συλλογείς ανακυκλώσιμων υλικών όπως υποβάλουν στο Δήμο τις σχετικές άδειες και συμβάσεις με τα Κέντρα διαλογής ή με τα πιστοποιημένα Συστήματα Ανακύκλωσης. Τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται στο Πρωτόκολλο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, υπ΄όψιν κ. Τσολάκη Ιωάννη.

Για περισσότερες πληροφορίες: Ιωάννης Τσολάκης: 6974430785 και 22853 60127.
Επίσκεψη στην αγορά του Ψυρρή Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                   
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                  

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                     Νάξος, 13/4/2017      

Θέμα: Επίσκεψη στην αγορά του Ψυρρή  

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης επισκέφθηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης την αγορά του Ψυρρή στην Αθήνα. Συνοδευόμενος από το Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Φιλωτίου Βασίλη Κρασσά, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φιλωτιτών Αντώνη Τζιώτη και τον Αντιπρόεδρο Δημήτρη Ήμελλο, ο Μανόλης Μαργαρίτης χαιρέτησε και ευχήθηκε στους κτηνοτρόφους της Νάξου που διαθέτουν τα ναξιακά προϊόντα στην αγορά του Ψυρρή εν όψει του Πάσχα. Εμφανώς ικανοποιημένος για την ομαλή εξέλιξη της διάθεσης των τοπικών μας προϊόντων στου Ψυρρή κατόπιν της θετικής γνωμοδότησης του Δήμου Αθηναίων, ο Μανόλης Μαργαρίτης τόνισε ότι ο Δήμος για μια ακόμα φορά στέκεται αρωγός στους κτηνοτρόφους του Φιλωτίου και όλου του νησιού και ευχήθηκε καλές πωλήσεις και καλά αποτελέσματα στην διάθεση των αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατόπιν της τελευταίας συνάντησης της Ναξιακής αντιπροσωπείας με το Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στο Δήμο Αθηναίων, ο Μανόλης Μαργαρίτης, συνοδευόμενος από τα υπόλοιπα μέλη επιτροπής που συγκροτείται για τον σκοπό αυτό, θα συναντηθεί το επόμενο διάστημα με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αθηναίων, προκειμένου να δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες που θα εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη και μόνιμη διακίνηση των Ναξιακών αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων στου Ψυρρή την περίοδο του Πάσχα, όπως συμβαίνει τα τελευταία 60 χρόνια
Διοργάνωση σεμιναρίων Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                                      
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                  

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ           Νάξος, 18/4/2017      

Θέμα: Διοργάνωση σεμιναρίων  

Στο πλαίσιο της κατάρτισης των επαγγελματιών του τουριστικού τομέα, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων διοργανώνει δύο εντατικά σεμινάρια σχετικά με την τεχνική της επικοινωνίας και την αντιμετώπιση πελατών. Ειδικότερα, το πρώτο σεμινάριο με θέμα «ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ-ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη και Πέμπτη 19-20 Απριλίου (16:00 - 20:00), στο Δημαρχείο (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου). Ακολουθεί το σεμινάριο με θέμα «ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ -ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ», το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Απριλίου (17:00-21:00) και την Κυριακή 23 Απριλίου (11:30-15:30), στο Δημαρχείο.
Εισηγητής των σεμιναρίων, τα οποία θα υλοποιηθούν μέσω του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης ΙnfoΓνώση, θα είναι ο καθηγητής εμπορικών επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Βιέννης, Δρ Γιάννη Κριτσωτάκης.
 
Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής 20/04/2017
Συνάντηση για το ζήτημα εγκατάστασης αιολικών πάρκων
Εκμίσθωση και εκμετάλλευση κυλικείου
Συγχαρητήρια Δημάρχου στον Πανναξιακό
 
e-payments_guide.gif
Σύστημα Ευφυών Μεταφορών
banner_leader.jpg
koinoniko_pantopoleio.png
button_kairoy.png

Εκδηλώσεις
« < Ιούνιος 2017 > »
Δ T Τ Π Π Σ Κ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
« < Ιούλιος 2017 > »
Δ T Τ Π Π Σ Κ
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Έρευνα Απόψεων
Σας αρέσει η ιστοσελίδα;