Αρχική ΣελίδαΕνημέρωσηSitemapΕπικοινωνίαNews LetterΧρήσιμες Συνδέσεις
Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017
Αναζήτηση


Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
sc_learn_74x40.gif vbv.gif
WeBuy.jpg
diavgeia_s.jpg
Τουριστική Προβολή
Δίκτυο Υποστήριξης

Developed by OTS S.A.
Αρχική Σελίδα arrow Αρχική Σελίδα
Αρχική Σελίδα
Θερμά συγχαρητήρια Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                        Νάξος, 9-04-2017
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                         
Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων


Θερμά συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού, η οποία, μετά τη μεγαλειώδη νίκη της επί του Παναθηναϊκού, εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία της τη συμμετοχή στους τελικούς των πλέι-οφ του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών. Εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών που έχει χαράξει ως τώρα! 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Γιάννης Τσολάκης
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ             Νάξος, 07/04/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                    Αρ. πρωτ.: 6591
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
   

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

  Προς Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής
Καλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στις 11 Απριλίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σύμφωνα με τα άρθρα 72 και 75 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης: «Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο
α)
τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος,
β) αναμόρφωσης προϋπολογισμού και γ) τροποποίησης Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης, του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων»           
 
Ο Δήμαρχος
  & Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής              
Εμμανουήλ Νικ. Μαργαρίτης
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                      Νάξος, 07/04/2017 
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                               Αρ. Πρωτ: 6428
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ  ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.

1.       Προς τον κ. Δήμαρχο και τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους  Δήμου  Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
2.       Προς τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων Νάξου, Αγίου Αρσενίου, Φιλωτίου, Σχοινούσας, Δονούσας, Ηρακλειάς και Κουφονησίου.
3.       Προς τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Χαλκείου, Απειράνθου, Βίβλου, Γαλανάδου και Γλινάδου. Παρακαλούμε  να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα  στις 11 Απριλίου 2017, ημέρα Mεγάλη Τρίτη και ώρα 14:00μ.μ. με τα παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης:

1.       Λήψη απόφασης για: α) Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έτους 2017, β) Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2017 και γ) Τροποποίηση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων έτους 2017.
2.       Λήψη απόφασης περί παραχώρησης χρήσης ακινήτου ιδιοκτησίας Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κείμενο στην Τ.Κ. Χαλκείου για την στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Φιλωτίου Νάξου.
3.       Λήψη απόφασης περί παραχώρησης χρήσης ακινήτων ιδιοκτησίας Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων για την στέγαση των Αστυνομικών Σταθμών στις Δημοτικές Κοινότητες Δονούσας και Σχοινούσας.
4.       Λήψη απόφασης για μίσθωση χώρων στάθμευσης οχημάτων στη Δημοτικές Κοινότητες Νάξου, Αγίου Αρσενίου και στις Τοπικές Κοινότητες Απειράνθου, Βίβλου, Γαλανάδου και Γλινάδου.
5.       Λήψη απόφασης για μίσθωση  ακινήτου  για τη στέγαση του αρχείου της Υπηρεσίας Δόμησης του  Δήμου  Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
6.       Λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα ανάθεσης σε ιδιώτες της εργολαβίας παροχής υπηρεσιών: «Καθαριότητας και συγκέντρωσης απορριμμάτων» στις Δημοτικές Κοινότητες Δονούσας-Ηρακλειάς- Κουφονησίων και Σχοινούσας  Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
7.       Λήψη απόφασης οικονομικής ενίσχυσης αθλητικού σωματείου «Πανναξιακού Α.Ο.Ν.».
8.       Εξειδίκευση Κωδικών για έκδοση ενταλμάτων προπληρωμής.
9.       Διαγραφή οφειλής από τέλη παρεπιδημούντων.
10.   Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων με το ΔΛΤΝάξου για το έτος 2017.
11.   Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων με το ΔΛΤΝάξου, για την παραχώρηση οχήματος και απορριμματοδεκτών.
12.   Έγκριση της υπ' αριθμ. 22/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, η οποία αφορά στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017, του νομικού προσώπου.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Φώτιος Ι. Μαυρομμάτης
Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής 10/04/17 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   Νάξος, 06/04/2017
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ         Αρ. πρωτ.: 6371
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

Προς
Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

Καλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στις 10 Απριλίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σύμφωνα με τα άρθρα 72 και 75 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Έγκριση πρακτικού Β’ φάσης του συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση των εργασιών συντήρησης & λειτουργίας ΒΙΟ.ΚΑ Δ.Ε. Νάξου.
2.Έγκριση πρακτικού Β’ φάσης του συνοπτικού διαγωνισμού για την εργασία: Επισκευή ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού εγκαταστάσεων ύδρευσης - αποχέτευσης Δ.Ε. Νάξου. 
3.Έγκριση πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης της μελέτης: «Μελέτη τροποποίησης απόφασης έγκρισης περιβαλλοντικών όρων (ΑΕΠΟ) ΧΥΤΑ Νάξου». 
4.Έγκριση πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού του έργου: Κατασκευή βιομηχανικού δαπέδου στο Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου.
5.Έγκριση πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού του έργου: Συντήρηση και επισκευή κτιρίων ακινήτων Δήμου.
6.Έγκριση πρακτικού κατακύρωσης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες των ΔΕ Νάξου και Δρυμαλίας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και των Νομικών του Προσώπων.
7.Έγκριση πρακτικού Β’ φάσης του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια υλικών συντήρησης και επισκευής δικτύων ηλεκτροφωτισμού και πληροφορικής Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
8.Έγκριση πρακτικού Β’ φάσης του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια και τοποθέτηση κουφωμάτων για τη συντήρηση των δημοτικών κτιρίων ΔΕ Νάξου και Δρυμαλίας Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
9.Έγκριση πρακτικού Β’ φάσης του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια υλικών σήμανσης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
10.Έγκριση πρακτικού κατακύρωσης του συνοπτικού διαγωνισμού για τη μίσθωση χημικών τουαλετών για τις ανάγκες των παραλιών μόνιμων θέσεων του Δήμου και δημοτικών εκδηλώσεων έτους 2017.
11.Έγκριση πρακτικού προσωρινού αναδόχου του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών ναυαγοσωστικής κάλυψης πολυσύχναστων παραλιών Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
12.Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης, έγκριση μελέτης και κατάρτιση όρων διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπών υλικών γραφείου έτους 2017.
13.Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης, έγκριση μελέτης και κατάρτιση όρων διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
14.Εισήγηση Επιτροπής για ματαίωση του διαγωνισμού: Καταπολέμηση κουνουπιών Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έτους 2017.
15.Έγκριση αποδέσμευσης πιστώσεων από το δημοτικό προϋπολογισμό οικ. έτους 2017.
16.Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων από το δημοτικό προϋπολογισμό οικ. έτους 2017.
17.Διάθεση πιστώσεων για την εξόφληση οφειλών ΠΟΕ.
18.Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υπηρεσία: Υποστηρικτικές εργασίες για τη σύνταξη του ισολογισμού και των οικονομικών καταστάσεων ετών 2013 και 2014 σύμφωνα με την διπλογραφική μέθοδο.
19.Σύσταση παγίας προκαταβολής έτους 2017.
20.Διάθεση πιστώσεων από το δημοτικό προϋπολογισμό οικ. έτους 2017.
21.Απόφαση άσκησης αγωγής για την προάσπιση ιδιοκτησίας της Τ.Κ. Ποταμιάς Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.


Ο Δήμαρχος 
& Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής 

Εμμανουήλ Νικ. Μαργαρίτης 

Κάλεσμα ελαιοκαλλιεργητών Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                      
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                  Νάξος, 5/04/2017
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
         

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, μέλος του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας (ΕΟΕΣ) ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ, συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα, ARISTOIL που ως στόχο έχει την "Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του κλάδου του ελαιολάδου μέσω της ανάπτυξης και εφαρμογής καινοτόμων μεθόδων παραγωγής και  ελέγχου ποιότητας σχετικά με τις ευεργετικές για την υγεία ιδιότητες του". Με τη συμμετοχή μας θέλουμε να στηρίξουμε τους ελαιοκαλλιεργητές μας,  αναδεικνύοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου μας. Ο ΕΟΕΣ ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ και η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ του Παν. Αθηνών θα συνεργαστούν μαζί μας για ενημέρωση των αγροτών μας, τον έλεγχο των ποιοτικών - υγειοπροστατευτικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου  και την εκπαίδευση τους στην ποιοτική παραγωγή. Θέλουμε να αναδείξουμε ότι η περιοχή μας διαθέτει ένα από τα καλλίτερα ελαιόλαδα της Μεσογείου. Καλούμε τους ελαιοπαραγωγούς που θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, να επικοινωνήσουν στο Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου (τηλ. 22853-60140, υπεύθυνη κα Νεκταρία Τριανταφύλλου, e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε ).
Σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                               
ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                              Νάξος,30-1-2017
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ                          Αριθμ. Πρωτ.: 50        


Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Ανακοινώνει

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την υλοποίηση της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»

Περίληψη
Αίτηση
Ανακοίνωση
Παράρτημα
ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ          Νάξος, 06-03-2017
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αρ. Πρωτ.: 118
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την υπ΄αριθ. 118/06-03-2017 (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) Ανακοίνωση  υπ’ αριθ. ΣΟΧ1/2017 (ΑΔΑ:7Ζ6ΟΩΚΗ-ΥΜ7) επαναπροσδιορίζεται κατόπιν της με αριθ. Πρωτ. 5577/04-04-2017 έγκρισης από τον ΑΣΕΠ από 06-04-2017 έως 18-04-2017. 


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθμ. ΣΟΧ  1/2017 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Ανακοινώνει

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣΑπορριπτική απόφαση ΣτΕ για ΧΥΤΑ Νάξου Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ        
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ             Νάξος, 29/3/2017  

Θέμα: Απορριπτική απόφαση ΣτΕ για ΧΥΤΑ Νάξου
 
Το Ε΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής που κατέθεσαν 45 πολίτες κατά του ΧΥΤΑ Νάξου, ζητώντας την αναστολή της απόφασης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που χορηγεί την άδεια λειτουργίας στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων της Νάξου. Το Συμβούλιο της Επικρατείας απορρίπτει την Αίτηση με το σκεπτικό ότι δεν αποδεικνύεται άμεση περιβαλλοντική βλάβη με δεδομένες, μάλιστα, και τις προηγούμενες αποφάσεις του ΣτΕ για το ΧΥΤΑ Νάξου. Οι δε λόγοι ακύρωσης που κατατέθηκαν δεν παρίστανται προδήλως βάσιμοι. Νωρίτερα απορρίφθηκε από το Συντονιστικό Γραφείο Αντιμετώπισης Περιβαλλοντικών Ζημιών (ΣΥΓΑΠΕΖ) του Σώματος Επιθεώρησης Περιβάλλοντος, Δόμησης, Ενέργειας & Μεταλλείων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και το αίτημα ανάληψης δράσης πρόληψης και αποκατάστασης για τον ΧΥΤΑ Νάξου.
Προμήθεια ειδών καθαριότητας Εκτύπωση
«Πρόσκληση για την υποβολή οικονομικής προσφοράς του Δήμου Νάξου  και Μικρών Κυκλάδων»

    Ο Δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων σας καλεί για την κατάθεση οικονομικής προσφοράς, για την ακόλουθη δαπάνη, έως και την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017, 12.00 π.μ. ως ακολούθως: «Προμήθεια ειδών καθαριότητας για τις ανάγκες του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Νομικού Προσώπου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έτους 2017», ενδεικτικού προϋπολογισμού 3.987,03€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή.
Κατάρτιση καταλόγων εργοληπτών Δημοσίων Έργων έτους 2017 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Ταχ. Δ/νση: Χώρα Νάξου
Ταχ. Κωδ.: 84300
Πληροφορίες : Καλαβρός Γεωργ.                  Νάξος 29/03/2015
Τηλ.: 2285360120                                         Αρ. Πρωτ.: 5702
Fax:  2285023570                           
E-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Για την κατάρτιση καταλόγων εργοληπτών Δημοσίων Έργων ανά κατηγορία έργου έτους 2017

Ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, προκειμένου να καταρτίσει καταλόγους εργοληπτών για τη συμμετοχή στις δημόσιες ηλεκτρονικές κληρώσεις, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις παρ. 5 και 6 του άρθρου 118 του Ν.4412/2016, για το έτος 2017 

Κ Α Λ Ε Ι 

κάθε εργολήπτη Δημοσίων Έργων, που ενδιαφέρεται να εγγραφεί στους καταλόγους του Δήμου, να υποβάλει, έως και την Τετάρτη 19-04-2017, σχετική αίτηση στο κεντρικό πρωτόκολλο του Δήμου. Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από αντίγραφο πτυχίου ΜΕΕΠ ή Βεβαίωση εγγραφής στο Μητρώο Περιφερειακής Ενότητας σε ισχύ. 

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:
2285360145 Φραγκίσκου Αικατερίνη
2285360104 Παρτσινεβέλου Φιλοθέα
2285360120 Καλαβρός Γεώργιος


Ο Δήμαρχος  
κ.ε.ε
Λιανός Δημήτριος
Αντιδήμαρχος

Υπόδειγμα Αίτησης Ενδιαφερομένου και Πίνακας Κατηγοριών Έργων

Κατάρτιση καταλόγων μελετητών Δημοσίων Έργων έτους 2017 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Ταχ. Δ/νση: Χώρα Νάξου                         Νάξος 29/03/2015
Ταχ. Κωδ.:84300                                   Αρ. Πρωτ.: 5701
Πληροφορίες :Καλαβρός Γεωργ.                    
Τηλ.: 2285360120
Fax:   2285023570
E-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Για την κατάρτιση καταλόγων μελετητών Δημοσίων Έργων  ανά κατηγορία μελέτης έτους 2017

Ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, προκειμένου να καταρτίσει καταλόγους μελετητών για τη συμμετοχή στις δημόσιες ηλεκτρονικές κληρώσεις, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις παρ. 5 και 6 του άρθρου 118 του Ν.4412/2016, για το έτος 2017 

Κ Α Λ Ε Ι 

κάθε μελετητή Δημοσίων Έργων, που ενδιαφέρεται να εγγραφεί στους καταλόγους μελετών και παροχής τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών του Δήμου, να υποβάλει, έως και την Τετάρτη 19-04-2017, σχετική αίτηση στο κεντρικό πρωτόκολλο του Δήμου. Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από αντίγραφο μελετητικού πτυχίου σε ισχύ. 

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:
2285360145 Φραγκίσκου Αικατερίνη
2285360104 Παρτσινεβέλου Φιλοθέα
2285360120 Καλαβρός Γεώργιος

Ο Δήμαρχος 
κ.ε.ε
Λιανός Δημήτριος
Αντιδήμαρχος

Υπόδειγμα Αίτησης Ενδιαφερομένου και Πίνακας Κατηγοριών Μελετών


 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ
ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ
 
e-payments_guide.gif
Σύστημα Ευφυών Μεταφορών
banner_leader.jpg
koinoniko_pantopoleio.png
button_kairoy.png

Εκδηλώσεις
« < Ιούνιος 2017 > »
Δ T Τ Π Π Σ Κ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
« < Ιούλιος 2017 > »
Δ T Τ Π Π Σ Κ
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Έρευνα Απόψεων
Σας αρέσει η ιστοσελίδα;